-
De mi ez a rendszeridő vissza állítás? Érdekes.
Dátumhoz van kötve a játék vagy mi?
Egyébként egy kis összefoglaló:
Ami pozitív volt:
- Sokszor van olyan hogy egy nagyobb téren, plázán stb kell keresztül vágnunk és megválaszthatjuk az útvonalat. És mindegyiknek van előnye, volt olyan mikor az ellenfeleket megkerülve pont mögéjük lyukadtam ki. Jó volt hátulról fejbe durrantani őket.
- Vannak szekrények, kapcsolók, zárak amiket feltörhetünk. Így kapunk valami extra fegyvert vagy épp egy drónt tudunk aktiválni, esetleg irányíthatjuk az ágyúkat.
- Néha döntés elé állít a játék és választhatunk.
- Egyéb apró játékmeneti újítások.
- Néhány pálya elég kellemes volt és jó zenék is szóltak.
- Kellemes sztori.
Amin viszont szörnyülködni lehet:
- Emberek, ez *@#>$ ronda. Helyenként szép a játék de összeségében ez már bűn ronda. És sok textúra direkt mosottas mert a cod4 is szebb.
- Hogy reklámozták a dx11 ficsört. Ebben? Hol? Ugyan olyan mint a többi cod. Ah jah értem biztos a lencse effekt.
- Néha mintha valami béta játék lett volna: Katonák átszaladnak a falon, a pályáról kilátni, vagy a legjobbSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van az elárasztott város ahol az utcán hömpölyög a víz. Nah most én legugoltam fedezékbe de a hullámok nagyobbak voltak és lazán beláttam a víz alá. Egy szép kékes szörkés semmiség volt ott, ugye nem volt kidolgozva a talaj de könyörgöm nem egyszeri bug volt többször megtudtam csinálni. lol
- A jövőbeni pályák ráébresztettek arra hogy ez a 1980-as években játszódó rész nagyon unalmas már.
- A MI már sík hülye.
- Egyszer játszható a kampány.
Kiváncsi vagyok hogy ezek után mi jön.
A világháború lerágott csont. A modern hadviseléssel is tele a padlás.
És ami a legfontosabb: Mikor akarják már lecserélni ezt az ótvar motort? Mert látszik hogy a készítők tesznek rá, gyorsan összekalapálják aztán teszik is a futószalagra. Többet tud ez az engine azért nem kéne 256-os felbontású textúrákkal teletömni a játékot, mert már viszket a szemem tőle.