• Samurai84
    2 garg: bemész jön az első, kétkezesre fogod a fegyvert, nekirontasz, próbálsz az oldalába kerülni, gurulgatsz el oldalra, mikor lehetőséged van rá kétkezessel odacsapsz = ismétel amíg ki nem nyúvad a nyomorult. A lényeg hogy minél hamarabb lenyomd, mert jön a spanja és akkor már nehezebb. Sokat segít az oldalra elgurulgatás hidd el, majdnem mindig segít. Úgy emlékszem villámos fegyver sebzés is segít. Én egy szöges bunkóval vittem végig az egész játékot, habár +10-re felhúztam. Ill. a végére beszereztem Black Knight Halberdet, mert annak tetszett a stílusa. Nincs legjobb fegyver, mindenki azzal küzd ami a stílusához passzol. Ha lement az első, és jön a tűzhányó, maradj mindig a háztető takarásában és ott nem ér el a láng. Egyik oldalon te - lehetőleg alul, másik a nyomi. Mikor lehetőséged van rá, közel mész odavágsz, hátrálsz. Ne aggódj, nekünk sem ment elsőre. Bloodborne-ban 40x futottam neki egy bossnak és már szinte olvastam a gondolatait. Azért is jó ha ismered a mozgását, mert így majd később online tudsz segíteni másoknak.
    Staminát növeld, mert az mindenkinek kell. Ruha valóban nem fontos, bár én tanknak öltöztem mindig, mert elképzelhető, hogy bezsorulsz / benézel egy kombót és bekapsz egy sorozatot = ruha nélkül ez instant halál lehet, a páncél arra van hogy kapj egy második esélyt javítani :D Ne add fel, sokszor fog kerülgetni a sírás / repül az egér / joy, de ha elmondhatod magadról hogy végigvitted a DS-t, az játékosként és emberként és elmond rólad valamit.