• Dreadshade
    Hali! Csak azt szeretném elmondani, hogy most a leárazáskor megvettem a játékot, sajnos anno nemtudtam kipróbálni mivel konzolom nincs és hát a pc port finom fogalmazva nem lett a legjobb, na de most hallottam, hogy vannak hozzá modok Dsfix és a Dsmfix, hát aki ezek a modokat csinálta szenté kéne avatni szerintem :D Teljesen játszható lett, szerintem a keyboard és egérel sincs gond (persze nem tökéletese, de szerintem teljesen irányítható) egyedül a targetolás zavar de lehet a dsmfix miatt van, hogy összevissza ugrál néha nemtudom, egyedül ez a zavaró. Az FPS igaz így is leesik néha, de ezerszer jobb, mint a dsfix nélkül. Ja és még annyi, hogy én a második résszel kezdtem így ami jó lett, de most, hogy kipróbáltam az első részt, hát nemtudom én sokkal jobbnak érzem ezt és sokkal jobban élvezem is :D A helyszínek meg az ellenfelek/bossok is változatosabbnak tűnnek, kinézetre is. Itt több a nem humanoid ellenfél és ez nagyon tetszik :D Még egy kérdés a végére, úgy hallottam a GFWL elmélteileg lefog állni, na de a játék ezt használja, na és azt szeretném kérdezni, hogy azután mi lesz? egyáltalán nem lesz multiplayer lehetőség benne? mondjuk nem az élvezem én ezt egyedül is, de azért mégis csak néha jó a haverokat beidézgetni,pvp-zgetni. Bocsi a hosszú postért csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat :D