Végülis nem annyira fontos, csak a mouse fix miatt kéne. Most olvastam viszont, hogy a .9-es verzió nem is segít a mouse accelerationön? Nem lehet vele vmit kezdeni? Meg esetleg egy sensitvity csúszka. Akkor játszanék egérrel.
Most ott járok, hogy tök egyszerűen lenyomtam az Asylum Demont, és eljutottam a köv területre a madárral. De annyira borzadály az automatikus kamerakezelés, hogy játszhatatlanná teszi a játékot egé nélkül. Ami meg nem megy normálisan. És még a kurzor is bezavar. Ezért marad a billentyű only. Csak rohadtul zavar, hogy le kell vennem a kezem vagy a mozgásról vagy az "A B X Y" gombokról, hogy forgatni tudjam a kamerát, mert nem látok magam alá, vagy nem fordul meg, mint Asylum demonnál is: Elfutottam a szoba egyik végébe megfordultam, a kamera meg úgy maradt. Sarkokon nem tudok benézni, hacsak meg nem állok és el nem forgatom. Részleges megoldást nyújt a lock on, reseteli a kamerát, meg kijelöli az ellenséget, így mindig fókuszban vannak. De azért mégiscask jó lenne normálisan irányítani... Kontrollert nem akarok használni(Amúgy sincs, még csak kezemben se volt soha egy se.)