• berlinboy6329
    Végülis nem annyira fontos, csak a mouse fix miatt kéne. Most olvastam viszont, hogy a .9-es verzió nem is segít a mouse accelerationön? Nem lehet vele vmit kezdeni? Meg esetleg egy sensitvity csúszka. Akkor játszanék egérrel.

Most ott járok, hogy tök egyszerűen lenyomtam az Asylum Demont, és eljutottam a köv területre a madárral. De annyira borzadály az automatikus kamerakezelés, hogy játszhatatlanná teszi a játékot egé nélkül. Ami meg nem megy normálisan. És még a kurzor is bezavar. Ezért marad a billentyű only. Csak rohadtul zavar, hogy le kell vennem a kezem vagy a mozgásról vagy az "A B X Y" gombokról, hogy forgatni tudjam a kamerát, mert nem látok magam alá, vagy nem fordul meg, mint Asylum demonnál is: Elfutottam a szoba egyik végébe megfordultam, a kamera meg úgy maradt. Sarkokon nem tudok benézni, hacsak meg nem állok és el nem forgatom. Részleges megoldást nyújt a lock on, reseteli a kamerát, meg kijelöli az ellenséget, így mindig fókuszban vannak. De azért mégiscask jó lenne normálisan irányítani... Kontrollert nem akarok használni(Amúgy sincs, még csak kezemben se volt soha egy se.)

Van itt még vki, aki bill+egérrel játszik?