• partizan182
    Gratula!

Új karakter és irány a pvp scene? Én éppen egy lvl 40 darkwraith builden dolgozom (van egy 15ös és egy 90es, de kell egy közte is, mert így elég le vagyok korlátozva hogy hol invadelhedek)

Más: napokban invadelgetek a lvl15-el a parishben (nem kell kiakadni, +5 shortsworddal tolom a noobok ellen és hagyom nyerni aki megérdemli - kvázi minibosst játszom) megjelenek a bossajtó mellett, ott kemppel a host Solaire- rel, a földön a lábuk előtt egy csomó tárgy világít.

Namondom fasza, ganksquad, zúzok onnan lefelé, a host azonnal dob egy üzenet live-on, hogy üdvözöl az Undead Parish minigame-ben, aki megüti Solaire- t az megkapja a tárgyakat a földön (10-10 sima és twin humanity, 10 cracked red eye orb), ha meg találnám ütni őtet akkor TWOG-al büntet.

Buli volt nagyon, sosem harcoltam még Solaire ellen, két ütésből lecsapott és rengeteg élete volt, kb harmadikra sikerült (mondjuk akkor már nagyon könnyen meglett, bár eltartott egy darabig). A host közben lelkesítő üzeneteket küldött meg szurkolt oldalról, a végén felmartam a nyereményem és hazamentem.

Bazi jó volt, mint egy sosemlátott miniboss, mással történt már hasonló?