Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolos vagyok
benőmenő
Szedd le a legfrissebb gfwl klienst, amit telepítés után indíts el rendszergaztaként, lépj be, majd a a darksouls exe-t is rendszergazdaként indítsd. Legutóbb nekem ez oldotta meg.
tegnap este nekem mûködött pc-n

Fpocok
PC vagy konzol? Gondolom xboxon, nem? Vagy a games for windows live-ra gondolsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hello olyan problémám lenne hogy mikor indítom a játékot nem tud csatlakozni az XBOX LIVE-hoz ezért offline indul.Nemrég vettem meg ezért ez nagyon fura 😞 kérlek segítsetek 😞
ez jó volt😄

benőmenő
Nekem az a mocskos gólem volt ugyan ilyen, amikor egy fél napon keresztül mindig lelökött/leestem, majd utána végre megfeküdt és ment az in ur face b!tch ordibálás részemrõl 😄

Illetve Priscilla, Seath és Kalameet szívatott addig, míg feladtam, hogy lenyiszáljam a farkukat és "simán" lecsaptam õket.
Fpocok
Jujj de irritál ez a gyerek.

MerlinW
Fpocok

MerlinW
Katakombákat szerintem hagyd Anor utánra.

[merlinw.org]

Anorban még nem voltam (most jön a Blight), akkor várok egyet, hátha esik spear.

Köszi.. a Zwei megvan (simán elverekedtem magam a drakesworddel oda), szóval nem csak a befutás miatt kell, hanem amikor effektive takarítani megyek le a katakombákba.

MerlinW
Az én egyik kedvenc fegyverem a Battle Axe. Volt belõle 2 is, egy divine és egy magic, de regular változatban is izmos cucc felfejlesztve. Talán a legjobb SL1-es fegyver. Tehát személy szerint azt ajánlom. Ha jól emlékszem a kovácstól is vehetsz akármennyit.

Egyébként ahogy alattam is írták, a tompa fegyverek hatásosak a csontik ellen. De ha még kicsi vagy oda, akkor futhatsz is és felveheted ölés nélkül😊

[merlinw.org]

Én hogy felvegyem a zweihandert, sima buzogánnyal ütöttem õket, attól folyton összetörtek.

Szerintem a 14-rõl 15-re lépést nagyon fontold meg, mert a slab egy rohadt ritka item.

Ha volt olyan szerencséd és kiesett Anor Londoban a Silver Knight Spear, az ad holy dmg-t, de 22-es dex is kell hozzá.
Egy mimic pedig, szintén Anor Londoban kidob egy Occult Clubot, amit könnyen visszaalakíthatsz Divine-ná. Egyébként egy számodra szimpatikus moveset-tel rendelkezõ fegyót alakíts át és ennyi. A Catacombsban az ellenfelek bár újraéledhetnek, ha nem holy dmg-el ölöd meg õket, cserébe kevés a hp-juk, így nem nagyon számít a választás.

Skacok, csontvázak ellen olvastam hogy divine fegyvert érdemes használni. Van esetleg valami tipp hogy milyen fajtát kéne olyanná tenni? Érdemes egyáltalán szórakozni ilyesmive, vagy csak üssem õket a legjobb cucommal amíg el nem fogynak?

Ahogy lentebb beszéltük, a fõfegyverem nem lesz "megdelejezve" (Zwei és Halberd, egyenlõre az utóbbi jön be jobban, szóval szépen léptetem fel õket +15 irányába), szóval a csontikhoz csak egy másik fegyvert istenítenék fel (mert gondolom máshol úgyse kell divine, szóval nem "rontanám" el a fõfegyvereket).

Gondolom hammer tipusú fegyvert érdemes skeleton gyilokra felhasználni, így egy morningstart szemeltem ki erre a célra...

Én is hasonlóképpen jártam el, csak egy PS2es controllert használok PCn, szintén ikoncserével 😄

benőmenő
PC-n játszottam, amihez egy dualshock 3-at használok kontrollernek, ezért felraktam egy modot, ami kicserélte az ikonokat.
davidka003
PS3-on tolod?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Igazság szerint mindkét statból kap bónuszt, str-bõl D-s dex-bõl C-s szorzóval. (Normal vonalon upgradelve 1-15 között)

Ryder7
Nem tudtam, hogy strenght-el is skálázódik.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

benőmenő
Viszont lassú és strength-el is skálázódik. Igazából egy végigjátszás volt, így igazából teljesen mindegy, mit fejlesztesz. Tetszett a sebzése és a nagy hatótávolsága. Két kézzel meg pusztul-gurul effektus 😄
benőmenő
Ez még lemaradt. Endurance és Stamina kérdéskör a fontos, még így is több, mint elég hp-m volt.
Ryder7
a halberd nem Dex fegyver? 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

benőmenő
Remélem még nem raktam be, endgame elõtti állapot. Kis buzdítás a leárazások miatt beugró új arcoknak 😊
Én is pc-n játszom, ps3-ra sosem lesz ennyiért😞

Ne foglalkozz vele, be akar csapni, átver. Nem is meglepõ, hiszen õ az albínó áruló sárkány, a Scaleless. 😊 /Na jó, egy betû különbséggel.../

A végeredményen ez nem változtat... magadtól sztem erre nem jösz rá, mert elmész bóklászni arra, csak a nagy büdös semmi van, nem fogsz visszamenni utána.

Seth
"a hidra legyõzése után az aranygólem csak akkor jelenik meg ha ki és belépek a játékból? De ugynilyen alapon mûködik a varjúnál a tárgycsere is? Mégis ennek így mi értelme"

Egyiknél sem kell kilépni az legfeljebb csak felgyorsítja. Átteleportálsz egy másik helyszínre majd vissza vagy egyszerûen csak meghalsz

PSN ID.: Beegabor

Szerintem ez teljesen egyéni dolog... nekem amúgy a játékban a harcrendszer és a karakter/tárgyfejlesztés tetszik nagyon, a felfedezés rész abszolút nem hiányzik, még guideokkal is lassan haladok, ha nem lenne segítség sztem elõbb unnám meg minthogy a végére juthatnék - igy is rengeteg óra lesz benne.

Egyszerûen a játék NAGYON nem ad semmi támpontot hogy mégis mi-merre-meddig, nagyon sokszor szemét húzások vannak amire esélytelen rájönni (pl a hidra legyõzése után az aranygólem csak akkor jelenik meg ha ki és belépek a játékból? De ugynilyen alapon mûködik a varjúnál a tárgycsere is? Mégis ennek így mi értelme?)

Szóval lényeg ami lényeg, sztem mindannyian vagyunk annyira felnõttek hoy el tudjuk dönteni, a kihívás mely formái szimpatikusak 😊

Tatyla
Én pc-n kijátszottam,de tegnap megvettem boxra 747 magyar forintért 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ryder7
Ne csináld. Komolyan. wedge is megmondta, hogy nem éri meg. Én a mai napig bánom, hogy útmutatókkal vittem végig a Dark Souls-t és nem egyedül szenvedtem végig magam rajta. Ha lenne három kívánságom, az egyik az lenne, hogy felejtsek el minden a Dark Soulsról, de ugyanakkor ne adjam fel félúton.

wedge31
A játék lényegétöl fosztod meg magad ha egy walktrough után mész csak, semmi újdonság vagy meglepetés, a felfedezésekröl már nem is beszélve nem fog érni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman?

Igen, ebben a játékban a türelem a legfontosabb. Hányszor beszívtam, hogy ezt az ütést még beviszem, persze védekezésre nem maradt stamina, you die... Egyik alkalommal egész a szakadék széléig kardoztuk egymást a géppel, gondoltam itt most lerúgom a francba, nem adta be!

Nekem is hallanom kéne ha valaki megkongatja a harangot, mert eddig nem halottam?

Voltan
Na, a mostani Steam akcióban megvettem én is - anno virágboltiban megvolt, de egy idõ után idegességemben töröltem 😄 Aztán valami vonzott felé, és bagóért megvettem.

Rohadt addiktív egy játék ez, és szemét, mint a kurvaélet. 😄 Csomószor felcsesztem az agyam rajta, és dühbõl kiléptem, de mindig visszavonzott valami 1-2 órán belül.

Zseniális, hogy nem öncélúan szemét (1-2 helyzetet leszámítva), az esetek nagy többségében, mikor megszívom, érzem, hogy miért volt. Túl bátran rohantam az adott helyzetbe, nem voltam elég óvatos, vagy szimplán nem figyeltem eléggé. Szóval Ahogy a düh vörös köde enyhül, akkor mindig más, óvatosabb stratégiával megyek neki újra.

Most a szájbaqrt Blighttownban kolbászolok, és szentségelek rendszeresen. Tinman nyomán haladok, és már kezdem kiismerni a dolgokat.

Persze nem csodálom, hogy nagyon sokan már Undead Burg-ben feladják, hiszen a játék nem ad szinte semmi támpontot, ez is a szemétségéhez tartozik 😄

Tinman és a wikia nagy segítség az biztos. No, szóval tanulgatom. 😄

És tényleg marha jó játék, csak nem szabad úgy kezelni, mint agy mezei hack´n slash cuccot, mert akkor nagyon gyorsan véged, és törlöd a fenébe 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kerestem, csak a másikon 😄

MerlinW
Ajánlom a wikiket😊

A C egyébként 2x többet ad, mint a D.

S 140% 200%
A 100% 139%
B 75% 99%
C 50% 74%
D 25% 49%
E 1% 24%

[merlinw.org]

Hehe... engem sokszor lökni se kell, kacska egérhez szokott kezeimmel simán leesek magamtól is a legváltozatosabb helyekrõl 😄

Mostmár csak a a C és D aktuális értéke nem világos nekem.... pl ha az STR most 26, akkor a C "tipusú" scaling az konkrétan mennyi pluszt jelent?

LaposElem
Na, elfelejtettem betenni a végére. Ezen jót nevettem, Ilyen a Dark Souls 😊

:)

LaposElem
Nem kérdés... Zweihander +15

Öröm nézni ahogy 5-600 -as sebzéssel szabdalja ketté az ellenfeleket. Boss -okon is csak a Four Kings volt ami megizzasztott. Elég endu, vita után mehet az str, és sima ügy minden.

MerlinW
Nem javaslat kérdése, hanem a számoké😊

Fegyverek

Zwei esetében
- Raw +5, az 300dmg D str+dex bonusszal
- Regular +15 az 325dmg C str és D dex bonusszal

Tehát a regular +15 sokkal nagyobbat fog ütni magas str mellett (600+ dmg), mint a raw.

[merlinw.org]

Ahogy itt javasoltátok, kipróbáldam és +5re upgradeltem egy Zweihandert meg egy Halberdet, plusz megszereztem az STR+DEX követelményeket hozzá - hogy lássam melyik fekszik nekem jobban.

Egyelõre még nem tudtam dönteni melyik a nyerõ, a halberddel sokkal hatásosabb voltam a Black Knightokkal szemben (tetszik hogy jó messzire elér), de a Zweiben tetszik hogy az átlagmobokat elég egyszer eltalálni 😄 Lehet megmarad mindkettõ....

Viszont +5 után merre upgradeljem õket?

(Halberdre emlékszem vki javasolta a lightningot, Zweire meg vmiért a RAW szinpatikus...)

davidka003
Na jól van de az DLC opcionális boss.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

benőmenő
Kalameet is a bitch too!<#nezze>
davidka003
Four Kings amúgy azért geci, mert idõre megy.
Amúgy a többi boss nem vészes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lunki88
Változik... én legalábbis a four kings-nél vért pisáltam ng+-on.
LaposElem
Kalameet-es lett a nyerõ. Közben be is fejeztem a játékot. NG+ -ba benéztem, érdekes, a simához könnyûnek tartom (legalábbis a Taurus Demonig nagyon egyszerû volt, és gyors). Ez változik majd?