Megvan Great Hollow és Ash Lake. :) Soha nem gondoltam volna hogy annál a fánál egy titkos fal van. Aztán jön a poén, mert ott se egy út van, hanem egy láda. na de a láda mögött is van egy titkos fal. From Software te rohadt troll, szemétláda. :)
Próbálgattam mindent megnézni és megölni. Megöltem a Black Hydra-t és az Everlasting Dragon-el nem csináltam semmit, de pont ebben a pillanatban olvasom hogy ha levágom a farkát, akkor kapok egy kardot (és ettől elvileg nem lesz ellenséges a sárkány). Szóval akkor ezért vissza fogok menni.
Jobban belemélyültem a DLC-s részbe is és elértem Artorias-t is. Természetesen megölt, de az életét majdnem levittem már a feléig, úgyhogy csak nem lehet olyan nehéz. Csak az a gond hogy mire elértem őt, addigra elfogyott az összes Estus Flask-om. Ezek a Stone Guardian-enk BRUTÁLISAK. Már-már kikerültem őket mintsem szembeszálltam volna velük, mert egyszerűen brutál erősek és elég gyorsan támadnak ahhoz, hogy nehezen tudjam megtámadni őket anélkül hogy megütne. Plusz meg ha szembeszállok eggyel és ide-oda ugrálok, manőverezek hogy kikerüljem az ütéseit, akkor előbb vagy utóbb mindig magamra húzok egy másik Stone Guardian-t. Tehát marad a menekülés. Tehát marad a menekülés. Kikerülöm őket és elsprintelek egészen Artorias-ig.