10203
  • Rony94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megvan Great Hollow és Ash Lake. :) Soha nem gondoltam volna hogy annál a fánál egy titkos fal van. Aztán jön a poén, mert ott se egy út van, hanem egy láda. na de a láda mögött is van egy titkos fal. From Software te rohadt troll, szemétláda. :)

Próbálgattam mindent megnézni és megölni. Megöltem a Black Hydra-t és az Everlasting Dragon-el nem csináltam semmit, de pont ebben a pillanatban olvasom hogy ha levágom a farkát, akkor kapok egy kardot (és ettől elvileg nem lesz ellenséges a sárkány). Szóval akkor ezért vissza fogok menni.

Jobban belemélyültem a DLC-s részbe is és elértem Artorias-t is. Természetesen megölt, de az életét majdnem levittem már a feléig, úgyhogy csak nem lehet olyan nehéz. Csak az a gond hogy mire elértem őt, addigra elfogyott az összes Estus Flask-om. Ezek a Stone Guardian-enk BRUTÁLISAK. Már-már kikerültem őket mintsem szembeszálltam volna velük, mert egyszerűen brutál erősek és elég gyorsan támadnak ahhoz, hogy nehezen tudjam megtámadni őket anélkül hogy megütne. Plusz meg ha szembeszállok eggyel és ide-oda ugrálok, manőverezek hogy kikerüljem az ütéseit, akkor előbb vagy utóbb mindig magamra húzok egy másik Stone Guardian-t. Tehát marad a menekülés. Tehát marad a menekülés. Kikerülöm őket és elsprintelek egészen Artorias-ig.
  • Zozo0122 #8437
    Azon a kapun én is sokat gondolkodtam Demon Ruinsban...de ott nincs semmi. Biztos terveztek oda valamit és utána kimaradt. (nem a rövidítésről bezsélünk Izalithba)

A mocsarat jól látod. Blighttown mélyére vezet az utad. Innentől meglesz az :)
  • Rony94
    Ja jól van, most olvasom a verset. Szóval mocsár. Akkor gondolom ez Blighttown lesz. Ez azért is furcsa, mert direkt szétnéztem ott. De akkor ezek szerint nem eléggé.
  • Rony94
    Most hogy mondod, Demon Ruins-nál van egy fal (ahol a Centipede bossfight van). Csak nem az a kapu?
  • Zozo0122 #8434
    A válasz: nem. Akkor szabad a gazda azt írtad. Olvasd el a verset, abból hátha rájössz :) Vagy pedig egyenlőre annyit mondok, hogy nagyon ősi helyet keresel...sokkal ősibb mint akár a várak és épületek. New Londonál is régibb, a katakombáknál is meg mindennél. Jóval mélyebbre kell ezeknél menned :) A bejárat pedig titkos, és varázslat védi, falnak van álcázva de igazából egy illúzió.
  • Rony94
    Nem uram! Sajnálom, de félek, kudarcot fogok vallani! :(
    Esetleg még van egy tippem hogy melyik lehet a titkos pálya. Firelink-ben a temetőnél ha lenézek látok sok épületet. És ahogy elgondolkoztam azon hogy ott járhattam-e már, arra jutottam hogy nem. Ott még nem jártam. Esetleg az az egyik titkos pálya? Ha igen, akkor már csak arra kell rájönnöm hogy oda hogyan jutok el. A válasz 'nem' lesz, akkor feladom és szabad a gazda.

Nagyon-nagyon sajnálom ezt, mert ez nálam elvi kérdés hogy magam jövök rá a dolgokra vagy segítséggel. Ti biztosan okosabbak és ügyesebbek vagytok, de nekem úgy tűnik kemény dió. :(
  • Zozo0122 #8432
    Egyébként hogy áll a kutatásod az utolsó titkos pálya után?:D Sikeres az expedíció?
  • Zozo0122 #8431
    Elég sok mindent lehet neki adni, próbálgasd őket nyugodtan.
  • Rony94
    Hát én a Rubbish-ra gyanakszom. Majd azt megpróbálom.
  • Zozo0122 #8429
    Ja igen, annyit segítek, hogy ha a fiókának ledobsz valamit, akkor menj el a hollóval és gyere vissza az Asylumba. Akkor fog valami történni, persze csak ha megfelelő cuccot adtál neki. (sok mindent lehet adni) Ez elég hülyén lett megcsinálva, de lényegében a fióka egy:

cserekereskedő.

Nyugodtan olvasd el, apró dolog a játék szempontjából.
  • Zozo0122 #8428
    Rossz helyen kerested, ott nincs semmi. A fiókának pedig egészen más a szerepe. :)
  • Rony94
    Megöltem Wyvern-t, de nagyot csalódtam. Nem adott semmit...SEMMIT!!! Na jó, 10.000 lelket adott, az igaz, de az semmire nem elég. Legalább valami jó kardot dobhatott volna vagy ilyesmi. De nem.

Painted World is megvan. (megöltem a boss-t)

Kinyírtam mind a kettő Undead Dragon-t is.
    Most keresem a maradék titkos pályákat. Az a helyzet hogy szerintem tudom is merre van, csak nem tudok átjutni rajta.
    Lower Undead Burg-ben van egy ledeszkázott rész. Azt nézegettem és utat láttam, tehát oda valahogy el lehet jutni de hogy hogyan, én azt nem tudom. Próbáltam különböző fegyverekkel de nem ment. Majd még próbálkozom.

És végül próbálkoztam a fiókákkal is Undead Asylum-nál, de semmi. Egyszerűen nem vágom mit kéne oda dropolni nekik. Talán majd egyszer rájövök véletlenül.

Ha nem találom meg a titkos pályát, akkor kénytelen leszek elmenni megcsinálni a DLC-t.
  • Rony94
    Most hülyeségből megint invadeltem egy másik világba. De most könnyűszerrel kinyírt a gyerek. xD Érdekes, többször is eltaláltam őt, de alig ment le élete. Ő meg egy csapással leszívta a fél életemet. Lehet hogy ő sokkal nagyobb szintű volt? Amúgy nem volt nagy veszteség, végül is csak 20,000 lelket hagytam ott. Az nem nagy cucc.
  • Zozo0122 #8425
    Na jólvan, akkor ez meglett és ezáltal a festmény is :D Ha azon túljutottál, már csak egyetlen titkos pálya van...vagyis 2, de azok egymásból nyílnak. Az a helyzet, hogy ezt az utolsót a legnehezebb megtalálni.
  • Rony94
    Már korábban is észrevettem a Firelink Shrine liftjén hogy azon a lerombolt tornyon van egy lépcső, szóval gondoltam oda TUTI el lehet jutni. Elkezdtem jobban mászkálni Firelink-ben és végül rájöttem a helyes útra. A mozgó liftről le kell ugrani és úgy átgurulni a támasztó pillérre vagy mire és onnan már sima volt az út felfelé.
  • Zozo0122 #8423
    Helyes :) Hogyan találtad meg a visszautat?
  • Rony94
    Most próbálgatom kinyírni Wyvern-t. Eddig még nem sikerült, csak egyszer-kétszer tudtam megcsapni. Hallottam hogy nyíllal könnyebb, de én ragaszkodom a kard általi halálhoz. Ez egy ilyen full kardos végigjátszás lesz. Még varázslatot és piromániát se használok. :D
  • ULTIMA89
    Sok félét oda lehet neki adni. Van egy lista is. De gondolom arra nem vagy kíváncsi.
    Van valaki 40-es szint körül?
  • Rony94
    Most olvasom: A Namco Bandai hivatalos, nemzetközi neve most már Bandai Namco. Fantasztikus. :D
  • Rony94
    A DaS végigjátszást még direkt nem néztem meg. Ugye az első végigjátszásom miatt. De amint végigjátszottam és fölfedeztem minden lehetséges helyet/dolgot, akkor azonnal megnézem.
  • El Gigante
    A lejátszási listádon a Dark soulst csak a 43. videoig jelzi nekem!

A DeS nekem is nagy segítségemre volt!
  • benőmenő
    Én úgy tudom, hogy a DeS nevet Sony birtokolja, a DaS pedig multi cím, ami a From, vagy a Namco kezében van.
  • Rony94
    Undead Asylum meg is van.
    Remélem hogy a Stray Demon-on, a Rusted Iron Ring-en és Crest Shield-en kívül nincsen semmi ezen a helyen. Még esetleg a tojással kellene valamit csinálni, mondja hogy valami meleg, valami puha kell neki, de nem tudom mit kéne odaadni. Próbáltam a Rubbish-t, de azt nem engedte használni. Megpróbáltam ledobni, de nem történt semmi. Majd még próbálgatom.

A baba segítségével átléptem Painter World-be. Már komolyan kezdtem sajnálni hogy ebben a remek játékban nincsen havas pálya. Erre tessék...bele a pofámba. :D
  • davidka003
    Ha nem pénzszerzésre használja az ember akkor nem geciznek.
  • Rony94
    Ja, ez mintha már rémlene hogy olvastam valahol. Szép gesztus. Reméljük a szemét Google nem fogja letörölni addigra.
  • Tinman #8413
    :-)

Köszi szépen! Pár helyen már írtam, hogy nem a nézettség miatt készítettem. Nincs Subscribe now, nincs TinmanHD channel, nincs főcím, nincs logo, nincs promóció, csak oda fel van cseszerintve, és akinek kell és segít annak örülök, aki meg elkerüli arra meg vonom a vállam. Azt szerettem volna, ha lesz gyerekem és ő is annyira szeret majd játszani, mint én, akkor megnézheti, hogy a fater nem is volt akkora csíra. Ha meg meghalok majd, tök jó emlék lesz neki :-)
  • Was
    Mármint a folytatást jelenti be...
  • Rony94
    Értem. Köszi a válaszokat.

Ha lenne PS3-am, így kijátszanám a DeS-t is, csak sajnos ez nem jöhet össze egy jó ideig. De még jó hogy itt van Tinman barátunk aki készített róla egy végigjátszást. Most kezdtem nézni másodjára és még mindig azon a véleményen vagyok hogy ez a végigjátszás az egyik legjobb amit eddig láttam. Nézni hogy ez az ember mennyire beleéli magát és mennyire szereti ezt a játékot, az hogy egymás utána mondja a játékinformációkat, egyszerűen élvezet nézni. :D
  • Was
    De egyébként -reméljük- nem biztos, hogy abba hagyták a Demon's Souls-t. Néha felröppen egy pletyka, hogy na most majd bejelenti a Sony, mint pl tavaly nov.15-én, amiből persze nem lett semmi :)
  • Tinman #8409
    A DaS esetében elmondták, hogy teljesen új címet akartak behozni a DeS után és nem egy folytatást!

Ez üzletileg is szerencsésebb, ha belegondolsz, mert a DeS arról lett hírhedt, hogy mennyire szívatós és kemény, akik ott elbuktak és pár óra után eladták a cuccot, azzok 100%, hogy nem tettek volna próbát egy Demon's Souls 2-vel. Ezzel szemben a DaS tényleg könnyebre sikeredett és sztori terén is más vonalat követ és tényleg sok olyat ismerek aki kipróbálta, holott a DeS esetében megfogadta, hogy soha többet...
  • Rony94
    Rendben. Akkor a mai napot a titkos pályák felfedezésére szentelem. :)

Egy kis OFF:
    Már egy ideje ezen gondolkozom hogy a From Software miért "hagyta abba" a Demon's Souls-t? Azaz miért csinálta meg a Dark Souls-t ha elég lett volna a Demon's Souls 2-t? Voltak viták a Sony-val, vagy micsoda?
  • Zozo0122 #8407
    Igen :) Gwyn-hez már ne menj be, mert utána újraindul az egész játék végződéstől függetlenül. (mert kétféle vége van) Most van itt az ideje, hogy megpróbáld megtalálni a titkos pályákat, hogy még erősebb legyél...és ezután mivel még sokat erősödsz az említett helyeken, próbáld meg a DLC-t.
  • Rony94
    Azt majd utána. :)
    Vagy ez nem lehetséges? Lepereg a Credits és kész, ennyi, vége?
  • Zozo0122 #8405
    Héééé, és a DLC?
  • Rony94
    Oké, jelentem megvan a Four Kings. Most nekiestem még egyszer és most elsőre meglett. Beszarok. xD

Viszont most meg Gwyn-él akadtam el úgyhogy ugyanott vagyok. :'D Mindegy, mára ennyi elég volt.
  • Zozo0122 #8403
    Gondold végig azt a csatát. Kicsit olyan mint a Gargoyleoknál. Ott is csak 1 van először...de ha lassú vagy 2 ellen kell kibírnod. Itt is egyesével jönnek :) A kulcsszót találd ki Te :D Remélem ezért még nem harapod le a fejem, de annyira nehéz néha megállni a tippeket...:) Sok sikert hozzájuk! Lesz még náluk is keményebb ne aggódj :) A DLC-ről még nem bezséltünk... O&S az alapjátékra vonatkozott ;)
  • El Gigante
    Ng+on ti megtartottátok az újra megkapott tárgyakat vagy kidobtátok?
  • Rony94
    Hát egyre jobban kezdek arra rájönni hogy a hagyományos üss/blokkolj/gurulj módszer ITT nem működik. Lehet hogy egy különleges fegyverrel lehet, vagy egy varázslattal, vagy egy különleges tárggyal, nem tudom. Majd még próbálgatom.
  • Tinman #8400
    NG+-on és NG++-on első körben én is elszenvedtem velük, de van rá több mód is, hogy gyorsan végezz velük. Menni fog.
  • Rony94
    Fiúk, ti hazudtatok nekem. Azt mondtátok O&S-nél már nem lesz rosszabb. A Four Kings-től már a hajamat tépem! :'(

Még pár napig talán marad a kitartásomból, utána nem tudom mi lesz.

Még egyszer leírom, nem kérek segítséget!