• Rony94
    Ha nem baj, nem nézem meg ezt a videót. Magam akarok rájönni a gyengéjükre.....ha egyáltalán van ilyen. Megpróbáltam hogy alap ruhában vagyok Longsword +5-el (csak így vagyok gyors), nem vált be. Megpróbáltam Silver Knight armorban Silver Knight Greatsword-al együtt, nem vált be. Próbáltam használni az oszlopokat, de ezek se nagyon segített. Az a gond, hogy ha a nagyot támadom, akkor a kicsi is megtámad, ha meg a kicsit támadom, akkor meg a nagy támad meg. Így is, úgy is életet vesztek, Estus Flask-ból meg csak 10 db van. És azt meg tegyük hozzá hogy én elég keveset sebzek rájuk. Vagyis, a nagyra többet sebzek, tehát gondolom ő lenne a prioritás elsősorban, de akkor előjön az, amit fentebb írtam, hogy a kicsi szétszed.

Ááááááh, ez a játék.....megint gondoltam az Uninstall-ra. Sőt, már majdnem elmentem a szobám sarkába és majdnem elkezdtem bőgni. Ez a játék véresre pofoz, kékülésig püföl, megragad a lábamnál fogva és többször is a földbe csap, majd fog és megerőszakol és végül az arcomba köp. Oh....kemény éjszakám lesz. :'(