lammaer#8228
Nekem ott csak a bosstól hullott ki a hajam (mondjuk utólag nem tudom hogy ez a rosszabb vagy a bed of chaos - bár az utóbbi inkább csak idegesitő, ez meg nehéz). De mivel nagyon akartam már egy bizonyos tárgyat, addig próbálkoztam amíg össze nem jött. Ráment vagy 3-4 órám :)
--------
Amúgy tegnap este sikeresen tökönlőttem magam, mert csak úgy kiváncsiságból belekukkantottam egy guideba....
Szóval belekezdtem a DLCbe, mert mondtátok hogy egyem meg a desszertet is :)
Megfogadtam hogy ezt letolom csak úgy kútfőből, mert hát tétje nincs, tán nem is hosszú. Szépen haladtam előre, a kék "taknyáncsúszó" boss is elég hamar meglett, aztán kitakarítottam a várost is. Meglett a shortcut, vissza a tűzhüz és sikerült kinyitni a toronyban a nagy kapirgáló óriáshoz vezető ajtót. Valahogy itt keveredtem egy picit össze - hogyan tovabb? (utólag tök nyilvánvaló volt a továbbvezető út, nemtom miért néztem be)
Belekukkantok egy guideba, ahol írja hogy hely de jó, ha megvan a shortcut akkor vissza a tűzhöz majd nyomjuk le a leláncolt rabot (aki egyébként akkorát üt mint egy gőzmozdony) és akkor megnyílik az út az abyssba.
Hát nekem ez a nagy óriás olyan rabságban senyvedőnek tűnt, meg hát úgy látszott mintha ki lenne kötözve (utóbb kiderült az nem kötél volt hanem egy bazinagy íj húrja), meghát ettől elvártam hogy nagyot is üsön mint a gőzös :).
Ugyan furcsállottam hogy kereskedő - bár semmi hasznosat nem ad - azt meg nem szoktam lenyomni, de hát ha igy lehet csak továbbjutni, nem baj.
Levertem, kapom a lootot (gough armor), egy bazi nagy íj, egy páncél de továbbvezető út egy szálse.
WTF? Mondom megnézem ki ez a gough... és akkor kiderült hogy nagyon csúnyán benéztem azt a guideot, mert nem ő a chained prisoner ellenben létfontosságú hogy segítsen a fekete sárkány ellen....
Szóval elhangzott pár b+ éjféltájban odahaza.... :)