-
Rony94 #8152 Én meg jelentem, egész jól megy a játék. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A híd alsó részén átlopakodtam a sárkány alatt és túljutottam rajta könnyedén. Aztán fel a létrán és már meg is érkeztem Undead Parish-ba. Mondom magamba: "Remek!" :)
Aztán látom hogy egy toronyban kötöttem ki, gondoltam fölmegyek a lépcsőn, megnézem hogy mi van fönt. Erre meg látom hogy egy Black Knight, hohóóó, fordultam is vissza, mondom én ilyenből nem kérek....még. Kijöttem a toronyból és mentem előre. Már látom hogy a távolban ott egy bika szerű lény. "Remek!" - gondoltam - és mielőtt megtámadtam volna a bikát, egyesével magamra húztam 2 enemy-t. Utána már támadtam volna meg a bikát, hirtelen észrevettem jobb oldalt egy lépcsőt. Gyorsan odaspuriztam és kinyírtam mindenkit akivel odafent találkoztam. Mivel több enemy nem maradt, így lett egy kis nyugodalmam és szét tudtam nézni. Néztem a bikát is és tudtam hogy gyorsan ki fog nyírni. Beletelt egy kis időbe, de ki is nyírt. :D
Később véletlenül megláttam hogy a bika belemegy egy máglyába és vette is le a bika életét elég rendesen, így hát a taktikám meg is született ezzel. "A bikát a mágláyhoz KELL csalni! Nincs mese." Amit korábban mondtam lépcsőt, annak a közelében pont van egy ilyen máglya. És egy kis trükkel oda is tudtam csalni, a hülye bika bele is ment a tűzbe. Ezt eljátszottam párszor és végül beledöglött. Nem túl intelligens ellenfél. Úgy öltem meg hogy nem is érinthetett meg.
Utána mentem tovább, találkoztam egy új típusú ellenféllel, először azt gondoltam hogy ez jó erős lesz és nekem most végem. De nem! Az első ilyet elsőre levertem. A második viszont már kinyírt. Sebaj, később továbbjutottam a templomba ahova először szemből akartam bemenni......nagy hiba volt! Megpörkölt egy mágus. :D Oldalt kellett bemenni. Be is mentem oldalt, de hirtelen kipécézett egy full fekete góliát lovag. Na itt már tényleg biztos volt a halál.....mármint az én részemről. ÉS NEM! Én öltem meg....elsőre. Először el se akartam hinni. Ezután inkább kijöttem a templomból és a másik irányba mentem, mert ott még nem voltam és gondoltam fedezzük fel azt is. Bevallom, kicsit féltem mikor arra vettem az irányt, de végül jól jártam, mert rábukkantam a Kovácsra és egy Bonfire-re. ANNYIRA BOLDOG VOLTAM ILYENKOR!!! *.*
Mentettem, illetve szintet léptem és mentem is vissza a templomba. Megint oldalt mentem be és most fölmentem az emeletre. Itt már számítottam arra hogy a mágussal kell végeznem, úgyhogy eléggé óvatosan mentem előre. Végül elértem a mágust, de hirtelen vagy 10 mezei enemy egyszerre támadott meg. Majdnem részese lettem egy "double penetration-nek", de aztán sikerült kijutnom a templomból. Odakint a közepes nagyságú téren mégis csak könnyebb harcolni (+ a mágus oda nem nagyon követett engem). A gyenge enemy-ket kinyírtam, mentem vissza az emeletre és a mágus elég könnyedén levertem.
Na kb. itt tartok most.