lammaer#8143
Nyugi srácok, nálam pont ugyanaz volt - sztem vagy 15ször ölt meg mire sikerült legyőznöm (pedig én ugye a kiírt tippnek megfelelően nyitásként mindíg ugrásból ütöttem egy jó nagyot rá, de a maradék leverése nagyon nem ment).
A lényeg hogy ne adjátok fel, próbálkozzatok. Az eleje nyögvenyelős (az utána következő pályák töltelékharcosaival is sokat szívtam, kb 10-12 órányi játék után éreztem rá a harcra), de bőven meg lesz a jutalma ha kitartotok és nem dobjátok a játékot. ŐsPCsként a kontroller nekem se ment könnyen, de mostmár el se tudnám képzelni a játékot nélküle.
Egy tipp: tanuljátok meg használni a bal kézbe rakott pajzsot (lehetőleg olyat ami 100% körüli fizikai védelmet ad). Nem nhéz, met csak nyomni kell a bal gombot, rádsom az ellen, HPt nem vesztesz csak némi staminát (csak 1-2 ellenfél van aminek akad olyan támadása ami ellena pajzs nemvéd, de közkatonák ellen tuti), és egyből ütheted is. Kezdőként sztem ez mérföldekkel könnyebb harcmodor mint a gurulgatás meg elugrálás, még 90es szinten a bossfightoknál is "nyugodtabb" játékmenetet ad nekem.
Emlékszem, nagyon sokáig a gurulgatással próbálkoztam az első pályákon (pl undead burg), de vhogy sose jött össze. Pajzzsal meg mint az álom :)
Tessék kitartani, ez a játék pont attól jó hogy nem könnyű :)