Na, a mostani Steam akcióban megvettem én is - anno virágboltiban megvolt, de egy idő után idegességemben töröltem :D Aztán valami vonzott felé, és bagóért megvettem.
Rohadt addiktív egy játék ez, és szemét, mint a kurvaélet. :D Csomószor felcsesztem az agyam rajta, és dühből kiléptem, de mindig visszavonzott valami 1-2 órán belül.
Zseniális, hogy nem öncélúan szemét (1-2 helyzetet leszámítva), az esetek nagy többségében, mikor megszívom, érzem, hogy miért volt. Túl bátran rohantam az adott helyzetbe, nem voltam elég óvatos, vagy szimplán nem figyeltem eléggé. Szóval Ahogy a düh vörös köde enyhül, akkor mindig más, óvatosabb stratégiával megyek neki újra.
Most a szájbaqrt Blighttownban kolbászolok, és szentségelek rendszeresen. Tinman nyomán haladok, és már kezdem kiismerni a dolgokat.
Persze nem csodálom, hogy nagyon sokan már Undead Burg-ben feladják, hiszen a játék nem ad szinte semmi támpontot, ez is a szemétségéhez tartozik :D
Tinman és a wikia nagy segítség az biztos. No, szóval tanulgatom. :D
És tényleg marha jó játék, csak nem szabad úgy kezelni, mint agy mezei hack´n slash cuccot, mert akkor nagyon gyorsan véged, és törlöd a fenébe :D