Szabi DEMON#8006
Ha mindig elhasználod, de ennek ellenére sokat halsz akkor persze. Ha kindleözgetéssel foglalkozol az már inkább a játék közepe lesz és nem a vége. Én három helyen farmoltam humanityt attól függően, hol tartottam a játékban.
1. Depth bonfire, ahol a nagy masszák is vannak. (Egyébként náluk jól farmolható a large titan shard és a green titanite is.) Ott jobbra elindulsz és vannak patkányok. Sokkal több, mint Undead Burgben ahol próbálkoztál.
2. Tomb of the giants 2. bonfiretől, a boss előtti barlangig elmész. Itt vannak ilyen "mini Pinwheel"-ek. Itt van egy adag picit csontváz is. Ők is dobják a humanityt. Vigyázz, mert az ő dropjuk az egyetlen a játékban ami nem permanens, hozzá kell szokni, hogy gyors legyél. Itt a soul drop is számottevőbb, mint a Depthben. Ezek a kis csontik pár másodperc után respawnolnak és alig van hp-juk. Olyan fegyvert tanácsolok, ami nagy területre sebez és nem üt el fölöttük. Vigyázni kell még, hogy toxic állapotba kerülhetsz ezen a helyen, de nem kell félni, maradj amíg van flasked majd homeward boneolj haza. A 10 humanity nem csak az itemdropot növeli, de a toxic resist is nő, így mindenképpen ajánlom, hogy annyi legyen rajtad. (legalább)
3. DLC rész vége felé. Chasm of the Abyss. Meglepő, de a humanity fantomok dobják a keresett itemet. :) Tőlük csinos twin darabok is szerezhetőek.