lammaer#7963
Fél szemmel az IGN oldalán található guideot követem, szóval a terv csak egy rövid kis kitérő a Gardenbe, nem megyek a mélybe (pontosabban már lementem egyszer csak úgy magamtól, ott lecsapkodtam pár "kristályóriást" aztán valami vízesés (nemtom pontosan mi, de messziről jött, azt elvitte majd az össze HPmet) meggyőzött róla hogy egyelőre arra nem akarok menni :)
re1: Pyro: itteni javaslatra kezdtem piróval (pont a kezdőbarátsága miatt írtátok), de alig használom a tűzlabdát - egyrészt mert a kardozás sztem NAGYON jól meg van csinálva (tehát véteknek érzem a tűzlabdát használni, amikor le is csaphatom az ellent), másrészt a tűzlabdázás nekem nagyon "lassú", nem nagyon tudom közelharcban effektíven használni.
De: jól tudom hogy a pirók használatához statot igazából nem kell növelni, mert az atunement csak a slotok számát növeli, a varázslatól sebzése meg nem statfüggő hanem attól függ hogy a "kesztyű" mennyire van upgradelve? ERgo soul csak az upgradehoz kell.
2: halberd: asszem már találtam egyet, akkor kezdjem ezt ugradelni (hogy idővel lightning legyen), vagy fogok találni jobbat és azt kell majd fejleszteni?
Amúgy jelenleg nagyon odavagyok a pajzshasználatért, gondolom halberd mellé az nem dukál, de hát miért ne kóstoljak meg egy másik harcmodort.