• Fletley9
    10 óra után szerintem még bőven hagyhatod a Gardent. Undead burgben megvolt minden? (kapra, depths, esetleg blightown?) Ezek után ráérsz arra menni (vagy még később).

1: Pyro hivatalosan is a legkezdő barátabb kaszt a játékban. Hidd el piszkos erős spellek vannak, nagyon megkönnyíti főleg a játék elejét (persze később se elhanyagolható) Miracle-t persze megéri, de ne gondold ,hogy majd harcközben fogsz healt használni :D van egy "kis" kaszt ideje.

2: drakesword elég táp igen, de szintén csak kezdésnél később fejlesztve lesznek jobb fegyvereid..sőt. Személy szerint javaslom a halberdekkel való minél korábbi barátkozást. (addig pedig a battle axe-t míg nincs) Egy felfejlesztett lighting halberdel kb végjátékig jó vagy.

3: később tudsz, de nem éri meg.

4: Íjászat elég kiforratlan a játékban, nagyon kevés helyen éri meg használni (pro tip ahol igen tisztességes távból egy mérgezett nyíl kis türelem=profit), olyan rég játszottam nem is emlékszem már a statokra pontosan, de amit mindenképp kell húzni az, az endurance strenght/dex (használt fegyvertől függően) vitality meg talán a res? nem vagyok már biztos.

Az ellenfelek később is 20-40% de inkább több hp-t fognak leütni rólad (sőt többet is) mindegy mit viselsz/mennyi a hp-d. ez egy ilyen játék. De kell ott a hp.

Páncélzat megint csak külön érdekes téma. Karaktertől is függ, hogy mit viselsz DE. minél nagyobb pácélt viselsz annál nagyobb lesz a poise (?) értéke ami azért felelős ,hogy mennyire tudnak "lehengerelni" minél nagyobb ez az érték annál nehezebben esel/löknek el, leszel stabil. Ugyanakkor lassabban is bírsz ám mozogni. Más páncélokat meg megint csak különleges szituációkban éri meg hordani. Van ami nagy tűz resistet ad (depths boss-hoz tökéletes) van ami nagy Curse resistet ami szintén jól jön pár helyen ha nem akarsz sokat szívni a feleződő hp-val....és még sorolhatnám. :)