Viszont nekem is lenne 1-2 kérdésem.
(Érzésem szerint elég lassan haladok, 10+ óra után csak most jutottam el Darkroot Gardenbe - rengeteget pöcsöltem az undead burgban, valahogy nem éreztem rá a stamina fontosságára, és a más játékokban megszokott állandóan elugrálok harcmodort nem értettem hogy miért nem megy jól. Azért lassan belerázódok)
1. Pyromancert indítottam, de vhogy a tűzlabdázás nem jött be (jobban fekszi a karozás :D) szóval nem erőltetem sztem a piromanciákat. Viszont szimpatikusnak tűnnek a miraclék, pl a gyógyítások. Van azoknak praktikus haszna, hogy legalább minimális szinten megtanuljam őket?
2. A drakesword elég táp, és hiába találok egy rakat fegyvert (rövidkard, hosszúkard, mindenféle csatabárdok, lándzsák) azoknak a sebzése és gyorsasága közelében sincs a drake swordnek. Később találok majd jobb fegyvereket, vagy egyszerűen csak arról van szó hogyha ezeket a szimpla fegyvereket felupgradelem, akkor sokkal jobbakká fognak válni? Esetleg ezeket dobáljam ki mert nem lesz rájuk szükség?
3. Felszerelést/lootot eladni soulért lehet majd vmikor?
4. Alapvetően a közelharc tetszik nagyon (alkalmanként lövöldözök ijakkal is, ha pl tornyokban kempelő ranged ellenség van), ezért leginkább a strengthet meg az endurancét növelem. Érdemes a többi stattal is foglalkoznom?
pl: Vitality - vhogy úgy érzem, a HP növekedés amit a vitality növelése ad elég csicska, mert a legtöbb ellenség kb 20-40%ot lever a mostani HPmból ütésenként, ergó most az hogy 10-20 Hpt kapok egy vitality növelésért valahogy lényegtelennek tűnik.
Faith/Int/Atunement - a varázslás max csak supportként érdekel, kard meg balta kell hogy agyonverjek mindenkit - akkor ezt ugorhatom?