• lammaer
    No, megvolt az esti program - hát őszintén, le a kalappal a community előtt, mert amilyen tréhány munkát végeztek a fejlesztők a portolásnál, annyira jól dolgoztak a játékosok - a játék bevételének a felét a játékosok érdemelnék :)

DSfixxel, ce360-al és két apróbb mod segítségével egy tökéletesen működő játékot sikerült az este összekalapálnom, PS2 kontroller gond nélkül megy és a játékban a PS2es gombokat is látom. Ahogy elnézem, kell is a kontroller ide.

Egész jól elszórakoztam a tutorial pályán, mondjuk azt a böhöm démont csak sokadszorra sikerült levernem, akkor is csak tűzgolyókkal (hirtelen nem is tudom elképzelni közelharcban hogy győzhető le, mert a karakterem túl lassan tud elszaladni és a démon nagyon nagy távolságra üt).

Aztán a madár utáni pályán kb 1-1.5 órát szórakoztam azzal, hogy a csontvázakat megpróbáljam leverni, de gyanúsan esélytelen voltam.
    (ok, írták a játékról hogy nehéz, de azért az kicsit erős hogy két csontváz ellen esélyem sincs - egyetlen apró hiba és olyan támadáskombót kapok hogy egyből fekszem is). Szóval a végén rágugliztam hogy tényleg én vagyok ennyire béna, vagy lehet hogy a csontikat nem kéne b*szogatnom...? :)