• wantonly
    A fegyver témához:

A Halbred szerintem a legjobb kezdőfegyver a nagy hatótávolsága miatt, nekem nagyon sokáig elég volt, persze teljesen feljavítva és még PvP-ben is elég jól megvédtem magam vele az elején. Szerintem jobb, mint a Drake Sword.

Utána jött a Black Knight Halbred egészen a játék végéig, bár kipróbáltam sok mindent, ezzel sebzek a legtöbbet az ellenfelek nagy részén, nagy a hatótávolsága. Bár csak egyféle támadásban használható igazán és nem valami gyors, de szinte az összes Boss-t ezzel öltem meg. A Knight-ok úgy hullanak, mint a legyek. Ha betalálok megtántorodik az ellen, PvP-ben is. Betámad, rácsapok egyet, mozdulni sem tud, még kettő és vége. Minden az időzítésen múlik.

Ezen kívül a Quelaag's Furysword amit még használok, de nálam 10 humanity-vel sem sebez annyira sokat, viszont gyors és jól néz ki. :)

A Claymore, Zweihander nekem nem tetszik. Utóbbiból divine fegyvert csináltam a katakombák alatt, amíg éltek a nekrók, de amúgy nem használtam.

Aztán lehet, hogy nincs igazam és vannak jobb fegyverek, de nekem ez a tapasztalatom. Még néhányat kipróbálok majd kifejlesztve.