• Tinman #7669
    A DaS kiforrottabb.

A DeS meg egy rohadék genyó, mert még annyira sem fogja a kezed, mint a DaS. A Char Tendency, World Tendency témáról kb. gőze nincs nagyon az embernek, ha nem olvas utána, meg igazából csak a gyakorlatba érti meg. Szerintem picit felesleges kutyulás volt, de ezzel is csak aljasabbá tették a cuccot, mert mit csinál a teljesen amatőr gamer?

Emberi alakba akar lenni, hogy több HP-ja legyen, mert azt hiszi ez egy szabvány h&s vagy kaszab RPG és a HP a minden. Aztán rájön a sokadik emberi alakban történt halál után, hogy egyszer csak gyilkos nehéz lett a játék és WTF-el, sőt könnyen lehet feladja, ha nem olvas utána.

Szóval ja, ez a játék keményen büntet azért, ami más RPG-like játékba alapértelmezett.

A boss-ok kapcsán igazad van, bár azt ne felejtsd el, hogy olyan videót néztél, ahol a készítője tudta nagyon jól a kiskapukat és a lehető legoptimálisabb felszereléssel nézett szembe mindig a dögökkel.

Első végigjátszáskor pl. az Armor Spider, meg a Tower Knight is megszívatott párszor, míg rá nem jöttem a taktikára... a Flamelurker, meg nagyon durva tud lenni alacsonyabb szinten, és ha nem tudod, hogy a Purple Flame shield mennyire fontos oda, akkor ott 200x is megdöglesz az tuti!

Aztán a Penetrator kapcsán is a VERY EASY módot mutattam meg, ergo a segítő NPC-s megoldást... nélküle elég kemény az a harc... sőt.

NG+-on pedig a könnyűnek tűnő bossok mágia alapú sebzései tudnak 2 hitelni, pedig nem egy szál gatyába megy oda az ember.

A DeS-re is igaz, ha betanulod jól fogod tolni, de ha nem ölsz bele rengeteg órát, akkor lehet végig sem tolod soha.