• steweee
    a lighting sebez rajta sokat. a pike nem jó egyáltalán, ahogyan a partizan sem. a winged spear-t érdemes fejleszteni csatornaharcra döfködni. később lehet belőle boss fegyvert csinálni

az "alap" halberdot felhúzva nem múlja felül semmi lándzsa, annyira jól kiszámítható az elérési távolsága, erős és lehet vele körbefordulósat kaszálni tömegbe aprólékok ellen vagy boss lábikravágásra :) nem csodálom hogy a vízköpő bronz alabárdja nem tetszett vkinek, mert az nem döf hanem lecsap ua. támadási módra, és sokkal kevésbé jó az

BK halbert-nek elég nehéz a kezelése 32 str 18 dex fejből. én most abbahagytam egy 60-as karit, mert vit, end, str, dex amit toltam neki, és már alig lép szintet hogy tudjak használni értelmes varázslatokat miracle és magic vonalon. szóval kezdtem egy újat ami egy nap alatt 40-es, és ez már 4 attunement slot megvan, 18 faith + 16 int lesz nemsokára. utána már csak end és vit ami fontos egy darabig. a hatalmas fegyvereket első gémre sztem max 24 str-ig érdemes növelni a zweihander miatt, de a bastard sword se annyira szar és kevesebb staminát vesz le az ütése, meg úgyis boss fegyvert csinálsz belőle ami elég rendeset üt