10203
  • Ryder7
    ha jól tudom lehet úgy ugrálni, hogy elkerüld Seath-el az első harcot. valami speedrunba láttam.
  • Zozo0122 #7555
    Nekem Seath kicsit még messzebb van...most jönnek majd Orsteinék:D Egyébként az előbb bravúros módon elsőre átjutottam a 2 íjász lovagon...:D Ha a két díszmadár is így fog menni elsőre akkor nagyon fogok örülni
  • benőmenő
    Azért a második találkozás is csodás, ha nem tudod, hogy a világító pecket le kell verni, és a csápját ütni. Hátul one hitel (de másodikra tuti és 3-at csap) a farkával, elölről meg okádja a curse-t. 2 napja szívok vele
  • Zozo0122 #7553
    Halhatatlan ellenfél...mint első találkozáskor

Eléggé felidegelt mikor először játszottam végig, hogy van a játékban 1 kötelező halál, tehát halál nélkül nem viheted végig....bár nyilván meghaltam addig vagy 50x de azért érted:DDD Mondjuk ide tökéletes megoldás a Ring of Sacrifice.
  • benőmenő
    Mintha magamat hallanám :/
    Nem tudom miért jó, hogy láthatatlan, mert anélkül is marha nagyot tud sebezni a bleedinges fegyverével, meg alapból az egyik legolcsóbb megoldás ami létezhet egy játékban a halhatatlan ellenfél után.
  • Zozo0122 #7551
    Rohadt Priscilla...nem sikerült levágni a farkát. A rohadék nekem végig láthatatlan maradt, és így kellett megölnöm. Pedig most nézek videókat és másnál megjelenik, gondolom eleget kell ütni egyhuzamban...az én taktikám pedig az volt, hogy megnézem hol sétál a lábnyomok alapján odafutok és futásból ráverek egyet, majd arréb gurulok és így tovább ezt ismételgettem amíg meg nem halt. :(
  • davidka003
    Köszi. :)
    Bár kétlem, hogy még játszok majd vele de fene tudja.
    Amennyi játékom van most az kitart a Dark Souls 2 megjelenésig. :D
  • Sirch
    Az egyik sarokban (mondom ezt úgy, hogy nagyjából kör alakú az aréna) van egy villágító, csillogó kristály. Ha az széttörik, Seath megretten egy időre, és akkor le lehet csapni a farkát, de akárhogy próbálkozol, nem lesz időd mögé kerülni. Ezért oda kell csalni, és majd ő maga szétveri az egyik támadásával, neked meg lesz elég időd a "brisz"-re. Legalább nekem így sikerült.
  • davidka003
    Nekem sosem sikerült levágni Seath farkát. :\
  • Ryder7
    a tört mentéseket nem lehet eredeti játékkal játszani. én is próbálkoztam de nem sikerült.
  • benőmenő
    Hogy én azzal mennyit szívtam :D
    Kb. mint most Seath-tel, mert olvastam, hogy le lehet vágni a farkát és vérszemet kaptam xd
    Ezekkel az egyébként könnyű bossokkal annyit szerencsétlenkedem, közben meg a bell gargoyle, capra, vagy o&s egyből megvolt :S
  • Zozo0122 #7545
    Elértem Anor Londoba :) Iron Golem 2. próbálkozásra lett meg...előszörre is ment volna de rosszul fordultam és lezuhantam...
  • steweee
    baromi gyorsan végig lehet futni az elején ha már belejöttél korábban .és direktbe gyilkolósat játszok úgy 5000 lélekért egy firelink shrine-undead burg-sárkánytűz a tetőn körben élvezetből, ki lehet egészíteni egy gyorsa depth runnal large titanit shard és green titanite shard keresgéléssel a slájmoknál meg esetgel humanity vmelyik patkányból. jó felszereléssel (tuningolt lovagi vagy eastern páncél, esetleg stone armor egy min +3-as fire vagy holy kétkezes karddal) a catacombs is futva szétüthető. szal kezdjél egy újat sztem
  • MerlinW
    Nem eszi meg az eredeti a tört mentéseket.
  • benőmenő
    pvp biztos menni fog, ha beloggolsz egy gfwl acc-al, de hogy a flt-féle mentést látja-e majd arra nem vennék mérget.
    Én bemásoltam és nem jelent meg, így inkább újat kezdtem, de lehet csak én vagyok bamba. Sajnos a save másolgatás egy games for windows live-os játéknál sem úgy működik, ahogy az ember gondolná.
  • Mr_no_NaMe
    Srácok, ha megveszem a játékot, és beteszem a tört játékon játszott mentéseimet, akkor tudok majd pvpzni? Nem akarom előről kezdeni.
  • Mr_no_NaMe
    Végül is csak a játék eleje óta kíváncsi voltam erre a dark setes cuccra :/
  • davidka003
    " csak ezért a covenantért én nem fogom harmadszorra is végigjátszani a játékot."

Én megtettem csak azért. :D
    Harmadszorra is végigvittem.
  • Sirch
    Sajnos már bebuktad Kaathet. Csak akkor hajlandó megjelenni ha NEM raktad a helyére a Lordvesselt. Én is hasonlóképpen jártam NG+ban, és az biztos, hogy csak ezért a covenantért én nem fogom harmadszorra is végigjátszani a játékot.
  • Mr_no_NaMe
    Sikerült :D

Darkstalker Kaathet hogy lehet megidézni? Már letettem a Lordvesselt a vigyorgónál ahogy megkaptam, és azt mondta nem enged el amíg be nem üzemelem.
  • Mr_no_NaMe
    Four Kingsnél én itt úgy látszik feladom a játékot
  • MerlinW
    Cseppet paranoiás vagy:) 10 éve napi szinten vásárlok bankkártyával ezer meg ezer oldalon és sosem volt bajom belőle. A Steam pedig egy 40+
    milliós táborral rendelkező áruház, feltételezhetően nem zászlón hirdetik a személyes adataidat:) Persze te tudod, nem szólok bele.
  • Ryder7
    Csak úgy csendbe belinkelem a végigjátszásom URL-jét, hogy még abból se legyen világháború, hogy a flash miatt "lassul" a töltési idő.

http://www.youtube.com/watch?v=i-zjQymqvro
  • gregtom6
    Ha akartam volna bármivel is neten bankkártyával fizetni, mi tartott volna vissza a PayPaltól? Akkor regisztráltam volna oda is.
    Én csak egyszerűen nem szeretnék csak úgy bankkártyaszámokat megadni. Lehet vitatkozni, h így biztonságos, úgy biztonságos, ez a jövő, stb. stb. Ne is próbáljatok erről meggyőzni, mert makacs vagyok és nem fog menni :)
  • MerlinW
    Nem kell PayPal Steam-hez, bármilyen master/visa bankkártyával tudsz fizetni.
  • Ryder7
    csak multi. de az a multi mindent megér.

viszont a kontrollert nem csak Dark Soulshoz lehet használni. én személy szerint nem FPS játékokat jobban szeretek kontrollerrel játszani, sőt néha még Skyrim-et is azzal tolom:-D
  • gregtom6
    Igen, 1600 Ft, még 45 percig, de ilyenkor arra gondolok, hogy:
    -ilyen erővel az összes többit is megvehetném ami tetszik és játszottam vele, az pedig milliókba kerülne.
    -ezt ráadásul nem is ismerem még

Ráadásul nekem nincs PayPalom és szólhatnék valakinek, h gyorsan lépjen már fel és vegye meg. A kontroller ára meg akkor is ott van pluszban (ami egyetlen játékért egyáltalán nem éri meg).
    Szóval csak a multiban különbözik a két verzió? Nincsenek kisebb bugok v ilyesmik a törés miatt?

Ha tényleg annyira tetszeni fog később, lehet, h beruházok rá, de most még nem tenném.
  • davidka003
    Sokkal jobb élmény igen az eredeti. Rohadt jó dolog a multizás.
    Ráadásul 1600 Ft? Vicc ár érte. 200 órát belenyomtam.
  • gregtom6
    Nem szoktam játékokat venni, csak olyat, ami nagyon megéri. A Dark Soulst pedig még gyakorlatilag el se kezdtem és mivel az a tendencia, hogy az RPG-kre idő előtt ráunok, számomra nem biztos, h megérné. Számomra.
    Ehhez a játékhoz például rengeteg idő kellene egyhuzamban, ahogy olvasgattam régebben utána, annyi pedig nekem ritkán van.
    Az pedig külön vicc, hogy billentyűzettel tényleg nem igazán játszható (csak a játék elejét próbáltam még régebben), a kontroller pedig 8ezer ft-tól kezdődik és egy (számomra) ennyire kétesélyes játékot, h vagy tetszeni fog v nem, nem biztos, h megérné egyből megvennem.
    Ezért is kérdezem, hogy van-e tényleges dolog, ami eltér a két verzió között.

Arról pedig nem tehetek, hogy Ti elvakultak vagytok és nem is értitek, hogy nem lehet ezt megvenni.
  • Tinman #7527
    Válaszoljon valaki más pls, mert csak csúnya szavak merültek fel bennem.

Köszi!
  • gregtom6
    Üdv! Most 1600 Ft a Steamen egy órán át a játék.

Érdeklődni szeretnék, hogy mivel másabb a megvett játék a virágbolti verziótól?
    Azt hallottam, hogy:
    -a játékosok üzeneteket hagyhatnak (segíthetnek, összezavarhatnak)
    -Bizonyos feltételek mellett be lehet őket hívni a játékba, hogy segítsenek
    -Talán pvp-re is be lehet őket hívni.

Egyéb dolog nincs, ami különbözne a virágbolti és a megvett között? (és most tegyétek félre azt, hogy de, vedd meg, mert csak, mert megéri, stb.)
  • Ryder7
    és még amellé Great Magic Barrier esetleg. meg a lingering dragon ring (ha jól tudom ez a neve)
  • benőmenő
    #7517 ;)
    Havel cuccost magadra húzod, majd a legjobb dps fegyveredet 2 kézre fogod és leaprítod, mielőtt megjelenik a következő.
  • Mr_no_NaMe
    Four Kingsre tudtok valami stratégiát? Már megint a lehetetlen kategória...az élete felét tudom lesebezni, elfogy 10 estus flask, és ha a lila köd jön és robban, azt mindig beszopom. Nem lehet azt védeni valahogy?
  • steweee
    a lighting sebez rajta sokat. a pike nem jó egyáltalán, ahogyan a partizan sem. a winged spear-t érdemes fejleszteni csatornaharcra döfködni. később lehet belőle boss fegyvert csinálni

az "alap" halberdot felhúzva nem múlja felül semmi lándzsa, annyira jól kiszámítható az elérési távolsága, erős és lehet vele körbefordulósat kaszálni tömegbe aprólékok ellen vagy boss lábikravágásra :) nem csodálom hogy a vízköpő bronz alabárdja nem tetszett vkinek, mert az nem döf hanem lecsap ua. támadási módra, és sokkal kevésbé jó az

BK halbert-nek elég nehéz a kezelése 32 str 18 dex fejből. én most abbahagytam egy 60-as karit, mert vit, end, str, dex amit toltam neki, és már alig lép szintet hogy tudjak használni értelmes varázslatokat miracle és magic vonalon. szóval kezdtem egy újat ami egy nap alatt 40-es, és ez már 4 attunement slot megvan, 18 faith + 16 int lesz nemsokára. utána már csak end és vit ami fontos egy darabig. a hatalmas fegyvereket első gémre sztem max 24 str-ig érdemes növelni a zweihander miatt, de a bastard sword se annyira szar és kevesebb staminát vesz le az ütése, meg úgyis boss fegyvert csinálsz belőle ami elég rendeset üt
  • Mr_no_NaMe
    Megszereztem a Black Kinght Halberdet. Hahhhhhhh :D Írtás!
  • Ryder7
    Kalameet vicces lesz egyedül úgy hogy a farkát is levágd. Én az egyik haverommal és a 200+ óra játékidőmmel is vagy 1 órát szenvedtünk amig végre meglett a farok.
  • Zozo0122 #7519
    Én most direkt nem idézek sehol sem segítőt pedig szinte végig ember alakban megyek. Amikor meg nagy ritkán megölnek akkor szinte azonnal elnyomok 1 humanityt a tábortűznél és máris újra emberként megyek.

Ezenkívül most arra is rámentem, hogy az összes boss farkát levágjam...kellenek a fegyverek :D Eddig mindennek sikerült aminek le lehet, de kiváncsi vagyok, hogy ehhez Kalameet mit fog szólni a DLC-ben...előre félek tőle
  • Zozo0122 #7518
    Tudom, végigvittem már kb 1 éve :D Ez most új végigjátszás. Gaping Dragon ellen pl tettem tűzport a halberdre. És igen fejlesztem is, jelenleg Raw Halberdel nyomulok. Bár most szemezek a Pike nevű lándzsával is...megvettem és elég jónak tűnik. És elvileg ez a leghosszabb fegyver a játékban tehát Sens fortressben jól jöhet...
  • benőmenő
    A patternes meglátás olyannyira igaz, hogy eddig kb. csak a four kings-nél nem boldogultam ilyen módon.
    Ott Tinman is inkább Havel set + eszeveszett csapkodás kombót használt a végigjátszásban, miután többször is elhalálozott :D