Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Mind a 3 platformon végigjátszottam.

PC-n 4x, XBOX360-on 3x, PS3-on 1x.

Elõbb PS3-on vittem végig, majd PC-n kezdtem neki. PS3-on és XBOX360-on olyan siralmas sok helyen a frame, hogy utána a Dsfix NÉLKÜLI (!!!!) PC-s verzió nekem kifejezett élmény volt. Dsfix után meg egyszerûen könnybe lábadt a szemem.

Tény: Ehhez nem árt normális hardver.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az, hogy ebben benne van-e a digitális eladás az megint csak jó kérdés. Ha tippelnék azt mondanám nincs, mert hogy nem nagyon szokták beleszámolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

300 000 darabot adtak el pc-n. Benne volt az IGN-es videóban. A Namco munkatársa mondta el.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder7
Sose játszottam se XBox-on se PS-en, szóval lehet, hogy neked van igazad, de attól még ameddig bejön a portolás ára, õk átportolják.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Tinman
Vidd végig XBOX360-on meg PS3-on aztán beszélgetünk arról, hogy hol a jobb...

A From azt mondta 1:1-ben átportolják. Megtörtént. Ha bírod géppel Dsfix nélkül is JOBB, mint bármelyik konzolos verzió. DSfix-el meg SOKKOLÓ a különbség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ryder7
Amig megtérül a portolás ára, addig ki fog jönni PC-re is a játék. amúgy, nem kell csodálkozni, hogy kevesen veszik a PC-s, amikor már a From maga kijelentette, hogy szart port lesz.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Tinman
Ismerek nem egy olyat, aki imádja, de lewarezolta és nem is szándékozik megvenni, hiába baxtattam érte már tucatszor...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyûjtõfogalmat is kifejlesztettem az ilyenekre: Büdös Alávaló Láma Fattyadék Aljadék Szarzsák

Röviden: B.A.L.F.A.SZ.

Laza
Összességében a DS jól szerepelt a kasszáknál, ez derült ki egy mai japán konferenciából.
Mondjuk ahogy nézem a PC-s eladások nem lehetnek túl fényesek a számok tükrében.
A Prepare to Die Edition három platformon 692.000 darabbal arányosan osztva is kb 230.000 db-ot jelenthet, ami a PC-s szektor létszámát tekintve elég kevéske.

Japán DS2 'bemutató'

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ryder7
ez igy igaz, de mivel az IGN szerint lesz Estus Flask, ezért valószinüleg megint egy Undeadként játszunk majd, tehát hasznunkra válhat a humanity.

Laza
De az elsõ bonefire érintéshez nem kell humanity 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ryder7
igen tudom, tájszólás FTW😄

a bonfire-ek "üzemanyaga" a humanity, attól tudod kindle-ni, szóval szerintem lesz benne humanity, csak lehet hogy nem fogjuk mindig látni, max a stats-ban, mert lehet, hogy nem szerzünk soft humanity-t az ellenfelek megölésével, igy aztán nem tud "randomra" nõni.
a humanity kell az "emberknek" legyen az undead vagy hollow.

Az IGN oldalán azt irták, hogy hiába van Drop Stone of healing az Estus Flask még létezik, és része a játéknak, ami ugyebár egy "Undead favorite", szóval szerintem inkább csak a stats menüben láthatjuk a humanityinkat, remélem igy lesz.

Laza
... inkább poklot 😊

És az elõbbihez, még a karaktert sem láttuk, full be van bugyolálva, akármi lehet a páncél alatt, nem törvényszerû, hogy a humanity bármilyen hatással bír rá ... ezért lehet még a világ/történet része, de a játékmenethez nem feltétlen kell kötõdjön 😊

Laza
Mondjuk a számozott rendszerükben ugyanazok a címek ugyanazt a világot szokták szimbolizálni, lásd King's Field sorozat.

Na meg visszatérõ elemként pl biztosan benne van a bonefire a DS2-ben.

Viszont tény és való, hogy semmit nem tudunk a sztoriról, minthogy arról sem, hogy kit alakít a karakterünk, mi a szerepe ... így az sem biztos, hogy pl bármi hatása lenne erre a karakterre a humanity.

Az az ikon is lehet csak kitakarás, bár ha humanity számláló lenne ott, akkor nem lenne semmi értelme kitakarni, hiszen olyat már láttunk. Az ikonon is nap-föld-hold (bolygók) együttállás szerûség látszik, vagy lehet valamilyen idõszámláló is.

Ja, és az Estus flask is eltûnni látszik.

Úgyhogy sok minden lehet, bármit kitalálhattak és bármikor hozzáigazíthatják a sztorit. Eleve az elõzõ játék lezárása is érdekes volt, szóval nem hiszem, hogy ugyanazt etetnék meg velünk még egyszer, mint ahogy a King's Field-ekben sem tették ... legalábbis pl az elsõ 3 rész folytatásos volt, a 4. rész meg egy teljesen új sztori.

Várjuk az E3-at 😊

Ryder7
más a sztori de a világ ugyan az. ez olyan mintha az Elder Scrolls sorozatból kivennéd Obliviont. nem a játékot, hanem a "pokolt"

Tinman
A From Soft kb 20 éve ugyan azt adja ki, csak mindig szebb és jobb...

Kb. a 10. souls-like játékuk lesz a DaS2.

Más a sztori... nem számít, a lényeg teljesen u.a., egy staminára alapuló harcrendszer.

Ryder7
De az Demon's Souls. a két világ teljesen más. Igen, A Dark Souls a Demon's Souls-ra épül, de ennyi.

A Demon's Souls-ban, arról van szó, hogy van egy köd, ami lassan elnyeli a világot, ha nem sikerül az Old One-t elaltatni és rengeteg démont kell legyõzni ahhoz, hogy ez sikerüljön.

Mig a Dark Souls:
A tûzben találtak az óriások 4 lelket. Egyet kapott Gwyn, egyet Izalith boszorkánya, egyet pedig Nito. De volt még egy lélek, a Dark Soul, amit a Furtive Pygmy talált meg. Ebbõl a lélekbõl lettek ez emberek, ez osztott szét az emberek közt, és ez a humanity. Így aztán elég nagy szerepet játszik a humanity, ami lényegében a Dark Soul egy darabja, a játékban. Nem lehet nem beletenni a humanityt a játékba, mert a világ része a humanity, mindenkiben megvan.

Tinman
Marhaság.

1 deka humanity nem volt a Demon's Souls-ba és tökéletesen mûködött a rendszere. Stone of Ephemeral Eyes-al tudtál ott emberi alakba ténykedni.

Ryder7
Nem lehet az hogy ne legyen benne humanity, mivel a humanity az igazából a Dark Soul darabjai és ha humanity nincs, akkor Dark Soul se, akkor pedig miért Dark Souls 2 a játék neve. Persze ettõl még lehet hogy lesz benne csak nem fogjuk tudni használni. de akkor mire jó?

Ryder7
Elkezdtem egy coop NG+ végigjátszást, akit érdekel:

Solid Snake
zweihander <#pias>
Fpocok
10:58

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jöhet!

Fpocok
Hát figy... majd belinkelem a videót, azt meglásd, hogy nem úgy csináltam, hogy stunban tartottam

MerlinW
Hát jah... az elsõ kihívásom Zw-vel NG+++-on volt, bár akkor sem izzadtam vért. Nem is igen használtam NG+ után, max O&S-re és Stray Demon-ra.

[merlinw.org]

Amíg fejbevágol mindenkit vele még bossokat is és ettõl megszédülnek, addig kurvanagy cheat az a fegyver.

O&S-nél fejbecsapod az életben maradott felet és megmozdulni nem bír! Na ne mondd már, hogy ez nem cheat, mert el is hiszem. XD

Fpocok
Milyen cheat fegyver? Ha belegondolsz, kb ez az elsõ felvehetõ fegyver... a játék legelején!!! 😄

Kitalálom! Zweihender. Ennyi erõvel trainert is használhatnál..😛

Még mindig cheat fegyverrel nyomod? Ejnye. Egy igazi férfi tudod beleáll az ütésbe és elhajintja jó messzire azt a zweihender-t.

Tinman
Egyik ultimate megoldás a gépi ellenfelek ellen... és botrányosa szar, nulla, lúzer build a elõ játékosokkal szemben.

Tinman
Dark fantasy akció-RPG a helyes mûfaji meghatározása... pure RPG-nek hívni elég sértõ egy Baldur's Gate vagy Fallout ellenében :-)

benőmenő
Ha valakit parry-zni látsz, inkább fuss 😄
Laza
Nem csak dumálós szerepjáték van ... értelem szerûen ha nincs kivel beszélni, akkor nincs duma, itt egyszerûen teszed a dolgod 😄

Kösz a válaszokat. Akkor szerintem kipróbálom.
Az zavart hogy szinte mindenütt mint szerepjáték kategorizálták. Viszont a nézett videókban tényleg nem volt rengeteg duma tízféle válaszlehetõséggel és hasonlók...
Akkor felkészülök a halálra. <#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
+5 full black iron setben vagyok, mellé +10es zweihander és egy +5 tower shield... come at me bro

Tinman
Nem érdekes. Persze csak ha nem érdekel a világ háttértörténete, amit sokszor tárgyak, fegyverek leírásából ismerhetsz meg, no meg az NPC-k gyakran tesznek elejtett utalásokat fontos dolgokra...

benőmenő
Csak a hangulathoz adnak hozzá, meg 1-2 alkalommal van yes/no válasz lehetõség.
MerlinW
Semennyire. Kb 20 mondat van az egész játékban😊

[merlinw.org]

Üdv!
Láma kérdésem, ehhez a játékhoz mennyire kell tudni angolul hogy az ember elõre döcögjön benne?
Mióta megjelent marhára tetszik, néztem róla egy csomó videót,meg elolvastam a tesztjeit amiben rémisztgetnek a harc nehézségével, de én attól nem rémülök <#hehe> !
Eleve gyengém ez a fantasy-harcolós téma (jó hát a Golden Axe 20 éve még más volt a játékerembe...<#whatever> ).
De úgy nézem hiába várom a fordítását mert az teljesen megreked ahogy nézem amiatt hogy nem lehet bele visszarakni a fordított szöveget...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Laza
Vagy lehet, hogy a demoban direkt ki van takarva ott valami ... hogy ne lõjenek el minden puskaport 😊

davidka003
Hát annak kb 30-szor estem neki mire meglett. 😄
Rohadt geci banda.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Covenant szimbólum miért ne lehetne? Az elsõ részben játékon belül a Hud nem mutatta, hogy éppen melyik covenant-hoz tartozol.
Egyébként én is örülnék, ha lenne napszak váltakozás.
Seth
Akkor biztos csak dísz 😄

PSN ID.: Beegabor

Csak azt mondom, hogy azon a jelen semmiféle változás nem megy végbe a 12 perces bemutató során, pedig több helyszínt is bemutatnak.
Seth
Lent a sötétben? Úgy érted egy barlangban, kazamatában? 😄 Jóhogy sötét van

Szerintem az az aktuális covenantod szimbóluma inkább, tekintve hogy a hidas, sárkányos jelenetnél nappal van, és ez a jel ugyanolyan, mint lent a sötétben.
Tinman
Rendi vagy :-)

Fpocok
Jah... én is vettem videóra épp... lehet ez a titok kulcsa 😄

Seth
Viszont van ott valami más az életerõcsíknál.
Spoilerban,nehogy Bádogember megtudja 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mintha napszakokat szimbolizálna, ezért azt gondolom ,hogy az változni fog vagy változtatni tudjuk és napszakfüggõ lesz pl az ellenfél ereje nagyobb, a loot jobb lesz éjszaka

Tinman
Gratula az szép!

Nekem elsõre akkor sikerült, amikor éppen a videós végigjátszást rögzítettem... meg is lepõdtem :-D

Valószínû, hogy itt nem élõholtat játszunk, akár elõzménye, vagy folytatása lesz az elsõ résznek az megmagyarázza azt, hogy miért nincs.