Egy kis erőfeszítéssel, és a gépi szolis lovaggal sikerült kenterbe vágni a rohadt kőszobros madártestű baromállatokat. Már komolyan azt vártam, hogy mikor lesz meg a full Gargoyle szettem, mert már csak a páncél hiányzott hozzá :D
Most maxon van a Gargoyle halbardom, a pajzsom, Gargoyle sisakkal, ötös humanytivel merészkedek lassan lassan előre. Azt hiszem most értettem meg a játék lényegét. NAGYON para :D
5 humanity, 180 item discovery, és ha meghalok oda minden. Lehet ma este még keresztül ütöm a monitoromat :D
Amúgy ahogy nézem, ennek a játéknak a terepfelépítése olyasmi mint a PS2-es Shadow Of The Colossusé. Egy terepen vagy lerakva, és onnan nyílik minden, és találd ki merre hogy mikor, és miért. Nagyon el van találva. Amitől még le vagyok petézve azok a szinkronhangok. Mindig minden játékban szinte ugyan azok a szinkronszinészek full érthető normális beszédét kell hallgatni, itt full ismeretlen hangok, igaz érthetően, de teljesen elmebeteg módon, néha lihegve, suttogva tébolyultan közlik a mondandójukat. Leszaroztam a játékot régen, nagyon kellemeset csalódtam most.
Shadow Of The Colossushoz hasonló játékot kerestem így hangulatügyileg, felépítésileg, és ez a játék hasonlít is rá. A japánok tudnak valamit vazz.