10203
-
#7436 a lovag csak egyszer jelenik meg tudtommal. mármint amig meg nem ölöd. Stray Demonnak nem lehet levágni a farkát tudtommal. Akinek lelehet: Gaping Dragon, Priscilla, Kalameet, Seath, Bell Gargoyle, Centipede Demon - de csak gyűrűt kapsz -, a hidon a piros sárkány.
Hirtelen ennyit tudok, akinek le lehetne vágni a farkát, viszont Kalameet farka nem kell a Knight's honor archievementbe/trófeába. -
steweee #7435 ja igen, egy furcsa "hiba". a darkroot gardenbe vannak a bejárat mögötti erdőben hősök. egy lovag, egy bandit, thief, priest, mágus, és hátul az íjász Parish.
na, 2x jelent meg a lovag nekem, aztán soha többször +3000 lelket ad. a bandit,a thief, a priest és a mágus mindig a helyén van, Parish is csak 1x volt leölhető, de az ő esetében még érteném is a tárgyak miatt.
miért tűnt el a lovag ? már legalább 10x kinyírtam őket, korábbi végigjátszásomban is mindig megjelent ha jól emléxem -
steweee #7434 a stray demon-nak is le lehet vágni a farkát vmi extráért ? épp azzal küzdögetek, a technikája már megvan, majdnem kinyírtam de végül belefutottam egy találatba. de eléggé ******anyáztam míg rájöttem mit kell cisnálni, addig megölt legalább15x. ha van vmi juti akkor levágom a farkincáját, ha nincs akkor nem bajlódok vele hogy ott találjam el
hanem ahol érem :)
-
#7433 lényegében igen, a nagyobb fegyverek jobban szedik a poise-t
Teljes lista a lapj alján -
steweee #7432 nekem a közepes páncélok jönnek be. sztem nem igaz hogy nem számít a védelem, soxor ha jó lenne a terep és belátható akkor ugye szinte esélytelenek az ellenfelek kivéve boss a speckó támadások miatt
de elég gyakran lepnek meg hátulról is, vagy körbevesznek, vagy, vagy beakad vmibe a talajon, vagy nem lász a rossz kameraállástól vagy ilyesmi. akkor többször mentett már meg hogy gurulni próbálok az ilyen helyzetekből, vagy vagdalkozok, közben kap találatokat. és hogy mennyit jelent a páncél ? sokat. prbóbáljátok ki.... -
steweee #7431 egyetértek, sosem álltam volna neki buherálni a dsfixet meg az init ha nem látom hogy jó is lehet utána. mert a gyári kiadása gagyin ment
apropó, azt meg tudja vki mondani hogy azt honnan lehet tudni, hogy egy fegyvernek mennyi a leütése ? mert az ellene való védelem az a poise, pl a stone armor setnél ez már elég magas kezdetben. de a fegyvereknél nincs külön jelezve. vagy simán minél nehezebb annál jobban leveri az ellent a lábáról ?
másik, hogy honnét lehet tudni hogy hol vannak az invédelős helyek, csak hogy össze lehessen szedni a cuccokat a kis ravaszdiktól. eddig egyel találkoztam a depth-ben. úgyhogy inkább most emberként járkálok mindenütt, de elég gyakran becsúszik vmi nyomi halál. tényleg ez a játék sava borsa :) -
#7430 Ha nem lett volna Tinman akkor nem játszottam volna én se a Dark Souls-al.
Mikor mondták, hogy jön PC-re, néztem róla videókat. Mondom ez a szar? Minek jön, egy nulla az egész. Aztán elkezdte csinálni a végigjátszást és olyan 20-30 videó után mondtam, hogy ezt nekem ki kell próbálni.
Azóta már NG++-ban is végigvittem és kb 200 óra van benne. :D -
Zozo0122 #7429 Tinman!
A youtubeos végigjátszásaid nagyon jók elismerésem :)
Szépen aprólékosan játszol mint én, informálsz és miközben nézegettem őket újra kedvet kaptam a játékhoz:) Most nincs rá időm de hamarosan újra végig kell toljam...mondjuk nekem nincs szükségem útmutatóra a játékhoz mert már végigmentem rajta de öröm nézni komolyan
Fel is iratkoztam szépen :D Bár olvastam, hogy nem a feliratkozások és egyebek miatt csinálod.
Úgyhogy a kezdőknek ajánlanám : nézzétek szépen Tinman videóit:)
A többieknek akik végigjátszást csinálnak sok sikert! És küldjetek privátban csatornalinket szívesen nézem mások játékát és megoldásait mert tényleg olyan sokféle karaktert lehet itt csinálni...:)
-
#7428 igazából, ha van egy stilusod és nem akarsz ugyan azzal a karakterrel új stilusba játszani akkor NG után se nagyon lehet fejlődni. Maximum vit-et lehet nyomni, mert az mindig kellhet, de ugye az is soft capel. -
#7427 Úgy tudom, hogy kicsit nő a hp + brutálisan a dmg, amit kiosztanak:P Persze még az óriások ütéseit leblokkolom az 50-es staminával, meg a kis kedvenc pajzsommal.
Pl. tegnap Capra démon legdurvább ütése is nem vitt le a staminából 30%-nál többet.
Arra mondom oda kell figyelni, hogy legyen fent a pajzs, esetleg nagyon ügyesen kerüld el a támadásokat, mert könnyen a tábortűznél találod magad:P -
#7426 Szerintem nincs jobb vagy rosszabb armor a játékban. Mindegyiknek megvannak a saját jó és rossz tulajdonságai, lehet őket fejleszteni, és célszerű boss/helyszínenként átöltözni az ellenfél által képviselt stílushoz. Amint pedig elsajátítjuk a harcrendszert, biztos kézzel megyünk neki az ellenfeleknek, el kell felejteni minden heavy armor-t és elementál védelemmel felvértezett light armorban célszerű kalandozni a 3x-os stamina regen és gyorsaság miatt. -
#7425 A Crimson Armort tudom ajánlani. Talán az egyik legjobb súly/védelem aránnyal rendelkezik a játék elején. Itt találod Blighttownban. Attól a bonefire-től, ahol vagy, kimész és jobbra a fal mentén eljutsz a faépítményekhez, fel a létrán és a fura mozgólifttel felmész a felső szintekre. Onnan egy emeletet még feljebb mész a létrán, és a következő létra mögé vezető járaton haladva egy nagy, a mocsár felett átívelő gyökérhálózathoz érsz. Ezen átszaladsz, majd követed az utat, és megtalálod a zsákutcában a teljes armor set-et.
Az út során talán ha 3 pókkal fogsz találkozni, meg pár szúnyogot kell lecsapnod. Amire figyelned kell, hogy mikor a gyökeren mész át, oldalról köpőcsövezni fognak, szóval ne nagyon állj meg nézelődni.
Sok sikert! -
#7424 Srácok, Elite Knight armornál jobb páncél mikor várható a játékban? Itt vagyok Blighttown legalján a bonefirenél, de még mindig semmi. Ezt a helyet olyan gyorsan le akarom tudni ahogy csak lehet. Undorító -
steweee #7423 jajj nekem, pedig elsőre is elég erős némelyik lvl 35-ön kezdtem bele a darkroot gardenbe, és a lovagot 4x-e tudtam kinyírni akkorát üt. kellett neki a tecnika míg rájöttem hogyan. a többi hőst már tudtam hogy kell kinyírni. a repkedő moszkitó boss elég kemény volt, azt hittem árt neki ha távolról lövöm, és becumiztam a támadásait. de amikor leszállt drake sworddel lemetszettem a kicsit szárnyait :)
a kőóriások még kemények, de 1vs1 -ben elég könnyű levágni őket. a bokoremberek csoportban elég kemények, 3-nál már futni kell mert oylan nagyot ütnek
eszméletlen jó a játék -
#7422 Tegyük hozzá, hogy NG+7 után már te sem igen tudsz hova fejlődni:) -
#7421 NG+7-ig folyamatosan erősödnek, aztán abbamarad. a legnagyobb ugrá NG és NG+ közt van. -
steweee #7420 egy agyvérzést hárítottál el :) -
steweee #7419 még sosem vittem végig, de majd a héten már sztem végzek vele. olyan jól haladok. ng+++++ -okban a monstrák is erősebbek, vagy maradnak ugyanolyanok, tehát nekünk egyre könnyebb ?
vki írta hogy azok ua maradnak, szal akkor elméletileg egyre könnyebben legyőzhetőek, nem ? -
#7418 Ez az Artorias +5-ös shield eszméletlen mit fel nem fog. ng+-ban ha nincs előttem akkor az elég karcsú 33-as vita nem nagyon ér semmit:d
Hellkite Dragon elmegy a ... :P Egyszerűen nem tudom levágni ebben az állapotában, szóval fel kell kapnom mindenféle fire res cuccot -
#7417 17 év a szakmában:) -
steweee #7416 hát nálam is van egy két emlékezetes momentum már, amikor egy csomó leleket + humit hurcolsz, és vmi ismeretlen helyen vagy vmi komolyabb monstrák együttes támadásába kampec, vagy lezuhansz blighttownban.
aztán mész vissza összeszedni nagy önbizalommal, óvatosan hogy semmi nem történhet, aztán beüt vmi banális gebasz és pá lelkecskék :) -
#7415 A szakadékos téma miatt néha majdnem kettétéptem a billentyűzetet. -
steweee #7414 nem kell annyit tökölni, és is néha beszívok ezt azt amin bukok sok lelket + humanityt, de ez adja meg az igazi élvezetet és kihívást a játéknak. néha elég érdekes módon halok meg az target miatt mondjuk leesek egy szakadékba.... -
steweee #7413 honnét és honnét és honnét tudtad hogy ennyi a baja ?
ezt kapod érte :
ha ezer évig élek se találom ki magamtól. furcsa volt hogy múltkor minden frankón működött, most meg hernyózott ahogy leírtam. a kritikus hibát az unlock fps = 1 okozta, nálam nem lehet átállítani mert egyből fagy
fene se gondolta volna hogy egy Win7 Ultimate-nek nincs normális DirX9c-je települve alapból
furcsa hiba volt, megoldra, azóta már pár főbosst le is kaptam délután
köszönet érte ! -
#7412 Egy kis erőfeszítéssel, és a gépi szolis lovaggal sikerült kenterbe vágni a rohadt kőszobros madártestű baromállatokat. Már komolyan azt vártam, hogy mikor lesz meg a full Gargoyle szettem, mert már csak a páncél hiányzott hozzá :D
Most maxon van a Gargoyle halbardom, a pajzsom, Gargoyle sisakkal, ötös humanytivel merészkedek lassan lassan előre. Azt hiszem most értettem meg a játék lényegét. NAGYON para :D
5 humanity, 180 item discovery, és ha meghalok oda minden. Lehet ma este még keresztül ütöm a monitoromat :D
Amúgy ahogy nézem, ennek a játéknak a terepfelépítése olyasmi mint a PS2-es Shadow Of The Colossusé. Egy terepen vagy lerakva, és onnan nyílik minden, és találd ki merre hogy mikor, és miért. Nagyon el van találva. Amitől még le vagyok petézve azok a szinkronhangok. Mindig minden játékban szinte ugyan azok a szinkronszinészek full érthető normális beszédét kell hallgatni, itt full ismeretlen hangok, igaz érthetően, de teljesen elmebeteg módon, néha lihegve, suttogva tébolyultan közlik a mondandójukat. Leszaroztam a játékot régen, nagyon kellemeset csalódtam most.
Shadow Of The Colossushoz hasonló játékot kerestem így hangulatügyileg, felépítésileg, és ez a játék hasonlít is rá. A japánok tudnak valamit vazz. -
steweee #7411 ohh, kösz, hátha csak ennyi... -
#7410 Ha friss W7 telepítés volt, akkor telepíts fel egy DX9-et, mert az OS csak a 10-et tartalmazza alapból. -
steweee #7409 egy nagy problémám van, és várnám az 5leteket vagy a megoldásokat ezzel kapcsolatosan
korábban én írtam hogy mennyire tökéletesen fut nálam a játék és hogy mennyire jól lehet szerkeszteni az *.ini-t
na most az helyzet, hogy telepítettem egy friss win7-et (dotnetfx4.0, catalyst 13.4) tehát a rendszerrel nincs baj vélhetően
tettem egy friss telepítést az SSD-re, mert az onnan korábban futtatott példányt nem indította ismeretlen kritikus hibával. gondoltam azért lehet ez, mert az installkor a regisztriben másik meghajtóra mutat az elérés (de nem, nem is találtam a progi bejegyzését ott) úgyis tudom mit kell csinálni alapon friss ds install a töküres SSD-re, aztán ment rá a DsFix + *.ini buherálása, aztán DsMfix.
ha a DSfix mappájában lévő Dinput8.dll-t is átmásolom, akkor ugyanazzal a kritikus hibávan nem indul a játék mint amikor a régebben haszáltat akartam futtatni. ami önmagában is érdekes, mert arról játszottam egy csomót.
ha letörlöm a Dinput8.dll-t, akkor ugyan elindul, de mintha nem is akarna reagálni sem a DsFix-re, sem a DsMfixre. érdekes módon ugyanazon beállítások mellett amikor átmásoltam a korábbi példány 3 DsMfix fájlját, akkor egy ideig az ott beállítottak szerint működött az egérbill, de aztán nem. a DsFixet meg egyátalán nem hazsnálja, annyira rángat, pedig korábban gyönyörűen futott.
még a skip intro = 1 -re sem reagál, hiába állítom be. most már sokadjára próbálom többféleképpen, az eredeti installált *.ini-vel is, de semmi változás. a képernyőfelbontást tudom állítani, további érdekesség, hogy korábban ha bekapcsolatam a játékban az AA-t, akkor volt grarikai bug, most ez sincs, nem reagál
ezen felül nem állítom át az alapvető mentési lehetőségét a játéknak, tehát új betöltéskor a legutóbbi pihent tábortűznél kellene újraélednie úgy, hogy a pályán lévő szörnyek a bossok kivételével újratermelődnek. ez vagy így történik most, vagy ott jelenek meg újra ahol éppen abbahagytam, és a szörnyek is ki vannak irtva amiket legyőztem kilépés előtt
AMD 7750 x2, ATi 7770, 2*2 GB ram
kérlek segítsetek ! -
#7408 Nekem annyi előnyöm volt, hogy az elődjét legalább 5-6-szor kipörgettem s ott azért világonként volt 1-1 mentés:)
Q&S harc vicces volt, mert jött hozzám 1 segítő fantom, aztán rögtön 1 invader majd a boss előtt még 1 segítő:) konkrétan agyonvágtuk őket...
Nekem itt csak az volt a gondom, hogy sokszor nem tudtam merre menjek, mert olyan messze voltak a helyszínek egymástól, hogy tuti 10-20 óra lett volna a kutatás:) -
#7407 Gratula!
A videókban mindig a lehető legegyszerűbb megoldást igyekeztem bemutatni... ellenben félelmetes, hogy egyre többen vagytok, akik 35-40 óra alatt toltátok le elsőre a Dark Souls-t.
Nekem elsőre ZÉRÓ segítséggel kizárólag DRAKE SWORD-el 110 óra körül volt, de az is igaz, hogy én sokszor grindeltem, farmoltam, csak úgy élvezetből újra megcsináltam 1-1 részt, meg O&S harcnál elszúrtam vagy 6 órát a próbálkozásokra, mire megfeküdtek.
Zweihander +15 = ingame cheat :-) -
#7406 Kivégeztetett az utolsó boss is :)
Sajnos ez nagyon könnyű volt, nem is értem igazából, hogy a DLC utolsó 2 bossa meg milyen viccesen tudott kifektetni. Előtte is volt 1-2 boss amit egyedül csak sokadjára sikerült levágni.
Igaz +15 zweihander, +3-as artorias shield, s black iron set is +3-as volta végén.
Ami szomorú volt, hogy alig találkoztam NPC-kel, ami ugye azt jelenti, hogy elhagytam őket az utam során vagy néhányat levágtam már mindegy-mindegy alapon.
Tinman videó sokat segítettek, hogy merre van a járható út, így röpke 35 óra alatt letudtam 93-aa szinten a játékot.
Ami tetszett, hogy a rövidítések s a körítés rendben volt, bár nehézségre itt-ott nagyon hullámzott az egész. A játékban rengeteg bugot/fícsört hagytak bent ami igazából jó volt, ha kihasználtad.
Most eljutottam oda, hogy str-re pakolva nem ad már pluszt a fegyver sebzésére, ezért legyártottam a kaszámat, amihez dexre kezdek el gyúrmázni·· Éljen az aratás·.
-
#7405 +1 -
#7404 Mielőtt kilépnél a tetőre, van a földön egy arany felirat: ott tudsz megidézni egy gépi segítőt. Szerintem vele együtt elég könnyű legyűrni őket. Mondjuk ott, én még beidéztem egy élő segítséget is...konkrétan hozzá se kellett nyúlnom a madarakhoz és kinyírták őket. Offline-ban csak a gépi harcost tudod behívni, de az is nagy segítség. -
#7403 Nem lehet megcsinálni. Ha pajzsal védek se ér semmit az egész. A felétől bejön a 2. geci és a földön is ütnek és sebződöm. Mi értelme ennek? Ezek valami főfőfő gecik hogy ennyire nehezek? -
#7402 Asszem itt a Gargoyeles gecinél letettem a játékot. Lehetetlen. Tök mind1 milyen kurva erős vagyok, annyit sebeznek, hogy nem tudok megmaradni, se elgurulni, se elfutni. Kétszer sikerült az egyiket megölni eddig a húsz próbálkozásból. Mi a trükkje ennek? -
#7401 A kameraforgatás target lock esetén a célpontok közötti váltásra szolgál. Gondolom PC-n ezt képesek voltak az egérre tenni, szóval vagy meg kell tanulnod rezzenéstelen kézzel klikkelni harcok során, vagy be kell szerezni egy gamepadot. Utóbbival tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.... -
#7400 Nekem valamiért amúgy nem működik rendesen a target lock. Becélzom az egyiket, és azonnal elkezd ugrálni a távolabbi ellenségekre, vagy másmilyen ellenekre. Össze vissza célozgatja magától az ellent, össze vissza forog a karakterem ezért nem egyszer haltam már meg. Tinman videóiban jól működik a target lock. Wtf van akkor? (nagyon jók ezek a videók, kapásból 3 helyre ment már, amik mellett simán elmentem eddig. A mercsantot eddig meg se találtam) -
#7399 Most, hogy megint a Dark Souls van terítéken, a többi játékos 'szellemének' ábrázolása a két játékban pont a kettő kombinációjából lenne jó :)
A DeS-ben a szellemek fehér 'köd' alakok, de tisztán kivehető mit csinálnak, milyen fegyverrel, stb. A DaS-ban viszont elég hülyén néz ki ehhez képest a szellem alak ... de annyiban meg jobb, hogy a bonefire és az idézőjelnél teljesen látni a karaktert :)
A kettőt kombinálhatnák :) -
#7398 Én már nem nézek belőle semmit ... tudom h jó lesz (szerintem), nekem ennyi elég, nem akarok spoilert látni semmit :) -
Zozo0122 #7397 Láttátok már ezeket a videókat itt? Nagyon várós a 2. rész :)
http://rpgames.hu/cikk/dark-souls-ii-4-video