Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Csak belepörgettem ... vegyél firebombot.
Egyébként felesleges bepakolászni mindig, huszadik ilyen sorozat, ha valaki kíváncsi rá tudja követi. A játékmenet sem extra, sõt ... sokszor csak fogom a fejem, mondjuk ezeken a részeken én rengetegszer végigmentem az 'egy életes' játékaim során 😊

De azért köszönjük, hogy csinálod 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

davidka003
Nem tudom de szerintem felesleges linkelni naponta az új részeket. Akit érdekel úgy is feliratkozott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ryder7

A Dark Soulsos végigjátszásom 4. része. Remélet tetszik 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

benőmenő
Végül is a spear-hez is dex kell, szóval meg fogom próbálni.

Sif-et nem nevezném szenvedésnek. Talán 3x haltam, mire meg lett a taktika.
Csak legyezni kell körülötte (nehogy elkapjon a pörgõs cucc, mert az átüti a védelmem jelenleg) és amikor a bal-jobb kombót üti utána begurulni alá és ütni, amíg van staminád, mert utána úgy is elugrik.
MerlinW
Sõt, Sen-ben ott a lighning spear, ami szintén op fegyver egy jó darabig.

[merlinw.org]

Laza
Nem tudom miért szenvednek páran Sif-nél, nekem a játék legkönnyebb bossa volt, meg sem tud sebezni.

A draket egyébként már akkor eldobhatod mikor odaérsz a kovácshoz. Szinte bármi amit nála felhúzol sima fegyver +5-re az jobb lesz mint a drake a stat bónuszok miatt. Ott már meg kell legyen a halbert, az azon a szinten tökéletes, pláne Sen-ben, ahol a szûk helyek miatt szurkálni jobb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Hogy ne csak szapuljam a játékot:
Sikerült elvernem Sif-et végre, ráadásul a drake sword-del. Hülye módon a Servert kezdtem el tápolni, mint kiderült csak +5-ig lehet, így a jelenlegi dexteritymmel kemény 3-mal sebez többet a drake-nél, cserébe legalább 2x olyan lassú. Ez még alakulhat.
Végül egyébként maradt a szaggatás, mert a késõbbi pvp-vel még kacérkodom, offline módhoz meg ha jól tudom külön local live profil kell és kezdhetném elõlrõl immár harmadszor.
Holnap jöhet Sen's Fortress 😊
benőmenő
Ezelõtt a Dirt 2-nél volt hozzá szerencsém.
A mentéseim rendszeresen elvesztek és a backupokat sem lehet csak úgy bemásolni, valamint elsõ indulásnál közel 2 órán át tépte a patcheket legalább 6x újraindítva a játékot (közpen a pc kb. használhatatlan volt másra). Azóta inkább a törés, ha újrarakom és így a mentések sem tûnnek el.
Tinman
4850 & PC-s Dark Souls DSFIX-el...hááááááát, nem mondom, hogy nem vagy kemény gyerek, mert az vagy :-D

Egyébként nekem dobozos DaS-om van, Steam reget nem kért, nem is volt vele gondom egészen addig, míg nem vettem egy papíron jóval erõsebb AMD kártyát. nVidia-ról AMD VGA-ra váltottam igen.

Na akkor iszonyat mód szaggatott egy csomó helyen a játék a DSfix egyik verziójával, ami nVidia alatt tökéletesen muzsikált, végül leszedtem az akkor legfrissebb Dxfix-et és csoda történt. Jóval szebb és álom frame jött. Kár, hogy már eléggé a végén jártam mikor ez történt.

GFWL rémtörténeteket sokat hallottam már. Elkerülésére az a trükköm, hogy MINDEN up-to-date, igen a GFWL kliens is, így nem rémlik, hogy nyûgöm lett volna vele... Fallout 3 esetében volt, de ott magam mûtöttem bele a GFWL achikat, egy nem GFWL-os Fallout-ba, mert nem fogadtam el, hogy nem lesznek achik... és sikerült végül, de az pokoli menet volt, mert a játék alapból is k. sokat lépegetett kifelé :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Az 5 éves kártya köszöni szépen jól van 😊 (monitorból adódóan nem FHD-ban játszom)
A csodatétel pedig pont egy cpu heavy feature a dsfix fejlesztõje szerint.
Egyszerûen ilyen a játék <#nezze>
Laza
Jah, hát egy kb 5 éves kártyával nem lehet csodákat tenni, fõleg a portolt játékokkal.
Nekem egy 2 éves kártyám van (560Ti), azon minden csutkán tökéletesen fut.

benőmenő
Nem tudom milyen géped van, az enyém az aláírásomban szereplõ és rendszeresen leesik 15-re, ami igen kellemetlen tud lenni.
Konkrét helyzetek pl.: a hidra Ash lake-nél végig 15-tel, illetve a crest of artorias-os kapu-ból íjjal célratarva garantál frémfelezõdés. Unlockolva sosem megy 30 alá, értsd: egyszer sem. Fraps-al néztem végig.
Laza
"Tehát választhatok, hogy szaggatva szenvedve játszok, vagy simán"

Nekem még olyan DsFix-em volt, amiben nem is lehetett ezt állítani, mégsem 'szaggatott' sohasem a játék .......... kicsit erõs amit írsz.

benőmenő
Tehát választhatok, hogy szaggatva szenvedve játszok, vagy simán, de bukom az egyedi multiplayert és az achikat a gyökér gfwl miatt. Fasza.
Valószínüleg utóbbi lesz, de ez milyen már?
Ryder7
Dark Souls - Az íjász (Ep03)

Harmadik rész, sok-sok meghalással😛

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ryder7
majd legközelebb😄

MerlinW
A GFWL szúrja ki a hekkelést. A pvp pedig eme játék esetében ugye együtt van az sp-vel😊 Persze sokan játszanak így, de a DSFix fórumában olvastam olyat, hogy tiltottak. Persze, hogy konkrétan emiatt-e, az jó kérdés. A lényeg, hogy a DSFix fejlesztõje azt ajánlja, csak offline módban használjuk az fps unlock-ot, biztos, ami biztos.

[merlinw.org]

benőmenő
Annyira nem izgat mert ez az egy gfwl-es eredeti játékom van.
De mégis ezt hogy ellenõrzik? Még ha 120-ra állítod és pvp-mél reportolnak azt megértem, de így full retardság lenne. Fõleg, hogy már alapból így kellett volna kijönnie a játéknak (csak mondjuk ini turkálás helyett egy pofás kis launcherrel).
MerlinW
Érdemes végigcsinálni, mert a legvégén egy titanite stab a jutalmad😊

[merlinw.org]

Ryder7
nem mert végülis nem csináltam végig a questjét😄 azt hittem, hogy igen, amikor késõbb találkoztam vele Firelink Shrine-ba, de csak ma olvastam el, hogy háhá nem itt van a vége😛

MerlinW
Jaja tavaly óta😊 Arra figyelj, hogy az fps unlock (bármit is állítasz be utána), olyan helyeken túrkál a programban, ami LIVE tiltással járhat. Erre fel is hívják a figyelmet. Szóval csak saját felelõsségre😊

[merlinw.org]

benőmenő
Csendben megjegyezném, hogy ha dsfix-ben (már 2.0.1-nél tart <#nezze>) unlockoljuk a framerate-et, majd az alatta lévõ opcióval visszaállítjuk 30-ra, nagyságrendekkel jobban fut a játék, mint az alapból 30-ra lockolt opcióval, amikor nem állítunk semmit. <#idiota>
Glitch-el még emiatt nem találkoztam ~1,5 óra alatt.
MerlinW
Azt tudod, hogy a gyûrût neked adja, ha végigcsinálod a quest-jét?😊

[merlinw.org]

Ryder7
Igen. és nagyot pislogtam, amikor egy ütésre a fél HP-m lement😄

De meg kell hagyni, szép gyûrûje van.

MerlinW
OFF

Ez pech😊 Én XP-t és W7-et vettem, W8 upgrade csak 8000-be fájt volna, de anno mindenki lebeszélt róla. Aztán január környékén kipróbáltam, valamint olvastam a szaksajtót és én is lebeszéltem magamat róla. Igazság szerint semmi ok nincs arra, hogy váltson az ember. Ebben a szent pillanatban pedig inkább csak hátrányai vannak (lásd pl. a saját példádat, de ahogy olvasgatom a fórumokat gondok vannak sok más dologgal is kompatibilitás tekintetében). Én a helyedben visszaváltanék W7-re, a W8-at pedig spájzolnám, amíg ráncba nem szedik. Mondjuk 2014-15-ben jön a Win 9... Nem tudom mi lesz itt a jövõben😊 Értem én a 2 éves disztribúció ütemet, így csinálja az OSX, Linux is, de az MS eddig nagyon bénán oldotta meg a dolgot.

[merlinw.org]

benőmenő
Végre van egy nagyjából legális oprendszerem, erre leszólnak, meg csak a sz0p@s van vele :S
MerlinW
Jaa, hogy meg akartad verni a habcsókemberkét😊 Hát igen, kell vele kergetõzni egy ideig. Mondjuk +15-ös zweihander-el neki is elég 4-5 ütés😊

[merlinw.org]

Ryder7
soha nem néznéd ki belõle, de iszonyatosan erõs😄

MerlinW
Win 7-en meg 10-bõl 10x elindul. Persze, ha szeretsz vergõdni, használj egy olyan rendszert, amit a szakma is lenéz😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mit ne csináljunk, miért?

[merlinw.org]

benőmenő
Vergõdésem eredménye:
Aki win 8-on játsza a játékot, az törölje a gfwl-t, majd a legfrissebbet telepítse rendszergazdaként.
Majd az alapjátéknak dsfix, és a darksouls.exe-t is rendszergazdaként futtatva nálam 3-ból legalább egyszer rendesen elindul.
Mindezt egy steam fórumon találtam.
Ryder7
Szórakoztató volt NG+ -ban végigmenni mindenkin, megölni Solaire, egyszerûen áttankolni mindenkin...
Amig bele nem futottam Siegmeyer-be...

Csak ne srácok, oké? Csak ne csináljátok😛

MerlinW
Windows 8...😊

[merlinw.org]

benőmenő
Viszont, ha már a kontrollert is csatlakoztatom összekakilja magát ismét. De jót játszottam, asszem mára elég is volt 😊
benőmenő
Utóbbi több száz tökéletesen mûködõ játékra igaz. A dsfixnek pedig már réges-rég benne kellet volna lennie egy patch-ben.
Tinman
Win7 alatt fix NÉLKÜL se volt ilyen gondom... Win8 akkor official még ki sem jött.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Besz@rok dsfix bemásolása után egybõl megy.
A Dark Souls pc-s portja a jobbak közé tartozik by Tinman <#idiota>
benőmenő
Valaki próbált már játszani windows 8 alatt a játékkal?
Lejött steam-rõl gond nélkül, majd indítom, bejön a gfwl, hogy loggoljak be, de ahogy rányomok az ablakba (mert még mindig így indul dsfix nélkül default <#wow3>) keményre fagy, nem válaszol és csak feladatkezelõbõl lehet kilõni. Valami ötlet?
Már próbáltam a win7 kompatibilitási módot is, de nem segített. Most leszedem a dsfix-et, de nem fûzök túl nagy reményeket, mert alapból is el kéne indulnia :S
Laza
Állítólag az már nextgen cím ... ha jól olvastam a PS4 bejelentés utáni idõszakban.

benőmenő
Azért a Last Guardian jobb esetben a cross platform rosszabbik végén lesz, vagy egyáltalán nem is lesz már ps3-ra.
MerlinW
Ja, hogy így. Értem.

[merlinw.org]

davidka003
De akinek még sosem volt PS3 annak rohadt jó lesz. Sok jó játék van rá. Aztán meg el is lehet adni.
Én is fogok venni PS3-at vagy a nyáron vagy karácsonykor.

- Heavenly Sword
- Demon's Souls AAA+++
- Heavy Rain AAA+++
- Killzone 2-3
- Disgaea3-4
- White Knight Chronicles 1-2 - csak ha nagyon nagy jRPG fanatic vagy mert középszar
- GoW Collection HD 1 és 2 AAA+++
- GoW 3 AAA+++
- Uncharted 1-2-3 AAA+++
- The Last Guardian (hamarosan)
- MGS4 AAA+++
- MGS HD Collection AAA+++
- Rachet & Clank - 4 db! AAA+++
- Resistance 1-2-3 (utóbbi érkezik majd...)
- Siren: Blood Curse
- Yakuza 3-4 AAA+++
- Final Fantasy 13 (PS3-on SZEBB!)
- Infamous 1-2 AAA+++
- Tales of Xillia (idén érkezik)
- Trinity: Souls of Zill O’ll
- Valkyria Chronicles
- ICO & SOTC Collection AAA+++
- Folklore
- Journey

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Miért ne lenne jó ötlet?
Mivel manapság bazi ritkán játszok, ezért nem költenék rá sokat. De amikor játszok, azzal akarnék, ami tényleg érdekel. Miért éri meg akkor venni PS3-at?
1. mert bejön az új generáció, ezért végre nem 60-70-be kerül, mert annyiból inkább PC-t fejlesztenék.
2. mert PS3-on legalább ki tudom próbálni a játékokat, PS4-re meg még jó ideig vehetném meg több tízezerért õket, hogy egyáltalán kipróbáljam.
3. azért PS3 és nem XBOX 360, mert sokkal több rá az exkluzív játék, viszont ami boxon van, az általában PC-n is. Vagy csak a két konzolon és PC-n egyáltalán nem.
4. mert PS3-ra már egy rakat olyan játék összegyûjt, amit végre kipróbálnék, de sajnáltam rá annyi pénzt. Én spórolós vagyok.

MerlinW
Jah, jó ötlet egy egy olyan konzolt venni az új generáció megjelenése után, amire már csak elvétve fognak játékot kiadni😊

[merlinw.org]

Tinman
6890 Ft

Vezetékes. Annyira megszerettem, hogy már nem csak PC-hez, de XBOX360-hoz is ezt használom. Gyûlölöm az elemeket, aksikat, mindent ami vezeték nélküli. Utálom, hogy játék közben elemet kell cserélnem, vagy töltenem kell, oda kell rá figyelnem.

Ráadásul attól se kell félnem, hogy a "kishercegnek" valami baja lesz a vezeték nélküli adatátviteltõl ;-)

Hát én alkatrészekre is ritkán költök, mert kicsit pénzkidobásnak érzem. 😊 Csak akkor veszek PC-hez valamit, ha elromlik benne valami, addig nincs szívem lecserélni mûködõ dolgokat.
Mivel hamarosan, ahogy bejön az új generáció, lehet, h beruházok egy PS3-ra (több exkluzív játék, emiatt számomra jobban megérné PC mellett), ezért is fura nekem boxhoz kontrollert venni.

De 5k még oké volna érte, a gond azzal van, h sok helyek 10k felett van 😄 Annyit meg azért nem is játszok manapság, ha játszok, azt is ritkán tenném kontrollerrel.

Tinman
+1

Laza
És miért lenne sok egy kontrollerért az a 8k? Amikor az a legjobb PC-hez kapható kontroller, minden játék szinte alapból támogatja és felismeri, nem kell külön konfigurálni.
Egy minõségi perifériáért nem sok ez az ár ... fõleg, mikor a játékosok sokszorosát kifizetik egy VGA-ért, vagy más PC alkatrészekért ... akkor egy kontrollerért miért ne fizethetnék ki?

De vehetsz 3 ezerért is ... csak akkor jön a kérdés, hogy egy minõségiért nem érné meg jobban az a +5 ezer?

Egyébként pl 5500Ft.

Én javaslom, hogy ezt válaszd, de persze azt csinálsz ami jólesik 😊

Tud valaki ajánlani egyébként egy olyan kontrollert, ami jó pl ehhez a játékhoz PC-n? Mert nekem van egy régebbi, de azon nincs annyi gomb sem, amennyi kellene + gondjai voltak amúgy is néhány játékkal. Az Xbox 360 controller for Windows ára (legalább 8ezer Ft) szerintem pedig kicsit sok egy kontrollerért.

Ryder7
Az akit még érdekel az íjász végigjátszásom:

Katt ide

Nem akartam az egész videót belinkelni, hogy ne tartson sokáig az oldal betöltése.