-
steweee #7409 egy nagy problémám van, és várnám az 5leteket vagy a megoldásokat ezzel kapcsolatosan
korábban én írtam hogy mennyire tökéletesen fut nálam a játék és hogy mennyire jól lehet szerkeszteni az *.ini-t
na most az helyzet, hogy telepítettem egy friss win7-et (dotnetfx4.0, catalyst 13.4) tehát a rendszerrel nincs baj vélhetően
tettem egy friss telepítést az SSD-re, mert az onnan korábban futtatott példányt nem indította ismeretlen kritikus hibával. gondoltam azért lehet ez, mert az installkor a regisztriben másik meghajtóra mutat az elérés (de nem, nem is találtam a progi bejegyzését ott) úgyis tudom mit kell csinálni alapon friss ds install a töküres SSD-re, aztán ment rá a DsFix + *.ini buherálása, aztán DsMfix.
ha a DSfix mappájában lévő Dinput8.dll-t is átmásolom, akkor ugyanazzal a kritikus hibávan nem indul a játék mint amikor a régebben haszáltat akartam futtatni. ami önmagában is érdekes, mert arról játszottam egy csomót.
ha letörlöm a Dinput8.dll-t, akkor ugyan elindul, de mintha nem is akarna reagálni sem a DsFix-re, sem a DsMfixre. érdekes módon ugyanazon beállítások mellett amikor átmásoltam a korábbi példány 3 DsMfix fájlját, akkor egy ideig az ott beállítottak szerint működött az egérbill, de aztán nem. a DsFixet meg egyátalán nem hazsnálja, annyira rángat, pedig korábban gyönyörűen futott.
még a skip intro = 1 -re sem reagál, hiába állítom be. most már sokadjára próbálom többféleképpen, az eredeti installált *.ini-vel is, de semmi változás. a képernyőfelbontást tudom állítani, további érdekesség, hogy korábban ha bekapcsolatam a játékban az AA-t, akkor volt grarikai bug, most ez sincs, nem reagál
ezen felül nem állítom át az alapvető mentési lehetőségét a játéknak, tehát új betöltéskor a legutóbbi pihent tábortűznél kellene újraélednie úgy, hogy a pályán lévő szörnyek a bossok kivételével újratermelődnek. ez vagy így történik most, vagy ott jelenek meg újra ahol éppen abbahagytam, és a szörnyek is ki vannak irtva amiket legyőztem kilépés előtt
AMD 7750 x2, ATi 7770, 2*2 GB ram
kérlek segítsetek !