steweee#7287
visszamegy farmolni fegyveralapanyagot és fejleszt másra, vagy lépked szinteket. vmelyik nap nézte a svéd csávó wr végigjátszását, talán már túl könnyú is kinyírni mindenkit ha tudod hogyan.
na a fekete sárkány a katlanban, az lord of abyss ilyen fekete mancsos és fekete lángnyelvek nyaldossák, meg vmi úrben lévő helyen vmi szellemlénnyel okozott egyáltalán kihívást, de azok is csak azért, mert vannak olyan xtra speckó támadásaik, amik egyetlen találatnál is fikingatnak bármilyen magas is az életerő ha bejön, és be lehet nézni
de mágussal rém könnyen el lehet azokat is intéznim megfelelő varázslatokkal, egy másik ilyen quick walkthrougban láttam, de sztem alapból azért elég kevesen kedzenek mágussal, jobb a verekedős karakter
direkt nem nézek már videovégigjátszást, hogy el is felejtsem mit hogyan kell, mert úgy túl könnyúvé válik és nem lesz benne izgalom. először arra is tudtam örülni, hogy a nyomorult bell gargolyle*-t úgy 10. nekifutásra ki tudtam nyírni két fantom segítséggel, aztán az volt a nagy cucc hogy egymagam is. most már a játék felénél tulajdonképpen akkori felszereléssel is könnyú préda. bele lehet jönni a harcba