Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Hydra mögötti rész a vízben kristály gólem megölése, Duke Archives elején kristály gólem megölése, majd vissza a Hydra mögötti részhez.)
[merlinw.org]
:)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
És egy Divine Divinity miért nem fért bele a listába?
Komolyan mondom, az egyik legjobb izometrikus nézetû RPG amivel valaha játszottam. Megvan benne a jóféle Diablo stílusú harc, az Elder Scrollokra jellemzõ részletesség (lehet mozgatni a dolgokat is, pl bemész egy házba, elpakolod a szénabálákat és lám, alatta egy csapóajtó) és teljesen szabad, sandbox jellegû játékmenet ... sok könyvecske, rengeteg titok, rejtett dolgok, nagyon jó hangulat ........... szerintem a DD egy izometrikus nézetû Elder Srolls játék 😊
Ha még nem volt meg, javaslom elkezdeni, mert mai napig is szépen néz ki, és van hozzá fullos honosítás 😊
Ja, a teleport rendszere is nagyon jó ... van 2 tárgyad amelyk között tudsz teleportálni. Vagy úgy, hogy a zsákodban van (tehát viszed magaddal), vagy úgy, hogy ledobod a földre és akkor ott marad (értelemszerûen ide tudsz visszajönni). Nagyon jól lehet kombinálni ........ már a megszerzése is egy ilyen jó kis teleportos móka ... konkrétan megkapod az egyiket, de nem tudni hol a másik, azaz használnod kell, hogy eljuss hozzá .... na de hová fog vinni? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
system shock és a grandia 2 amit nem ismerek a többi mind volt már a gépen, és nagy részük már origi is. Nekik is állok amikkel még nem végeztem, bár elég kevés van ilyen már.
Wizardry8 fúúdejóvolt!
Köszi.
RPG?
PC:
- Baldur's Gate 1-2
- Gothic 1-2 a 3. rész viszont rossz vicc
- Planscape Torment
- Witcher 1-2
- Fallout 1-2-3 + New Vegas
- Icwind Dale 1-2 (az már inkább akció-RPG)
- Morrowind, Oblivion, Skyrim
- System Shock 2 (ha nem kényes a gyomrod a grafikára akkor az 1. rész is)
- Deus Ex 1-2 és Human Revolution
- Jade Empire
- Star Wars Kotor 1-2
- Mass Effect I. (a többi rész már sokkal lövöldésebb sajnos)
- Neverwinter Knights 1-2
- Final Fantasy VII és VIII. (jRPG)
- Grandia 2 (jRPG)
Mély víz ----> Ultima részek, Wizardry részek, Lands of Lore részek, Eye of the Beholder
Tudom... van még, de ezek itt fent kihagyhatatlanok szvsz.
Ha már itt tartunk. Hasonlóan kiemelkedõ, kihagyhatatlan játék mi van még, ami rpg?
A 2. része is remélem ilyen jó lesz. Én tutira megveszem.
Értsd szinte konstans 15-18 helyett 28-30. Egy próbát megér!
Mikor nincs kedvem/idõm semmihez, még akkor is kellemes érzéssel bolyongok céltalanul a világában 10-20 perceket.
[merlinw.org]
3 dolog kell a túléléshez:
- türelem
- non-stop pajzsvédelem
- AOE támadások elkerülése
Ha ezek megvannak, halhatatlan vagy😊
[merlinw.org]
Viszont, amikor már nagyon nyeregben érzem magam, akkor mindig rádöbbenek, hogy kb. 2 ütés vagyok a kõdobálós óriásoknak, akiket elõszeretettel farmolgattam.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ebben a DaS és a DeS zseniálisak!
Amúgy a Souls széria végigjátszásainak száma, mivel már simán 1 tucat, ezért azt hiszem már van alapom leírni: A Dark Souls a király! Nagyobb, szebb, jobb, élvezetesebb, dinamikusabb, logikusabb, kevésbé frusztrálóbb, mívesebb, változatosabb, lenyûgözõbb...
Ez a játék egyszerûen egy mestermû. Bár az Xbox 360 verzió optimizálatlansága kicsit fáj.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
---------
Azon gondolkoztam, hogy lehet jó lett volna ha kicsit több ember lett volna a játékban. Mondjuk lehetett volna egy hely ahol az emberek meghúzzák magukat a gonosz elõl. Egy vár vagy valami és velük lehetett volna beszélgetni. Persze nem hiányzik a szedj össze 30 vaddisznóbõrt és vidd vissza típusú küldetés de azért pár mellékküldetés jó lett volna még.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
davidka003: A Blighttown aljába lefelé vezetõ úton van egy polipszerû lény az átjáróra tapadva.
Viszont ha már itt vagyok. Van valami polip vagy miféle állat valami barlang elõtt. Oda lehet menni hozzá, de nem igazán tudom sebezni (legalábbis nem mutat semmi értéket). Azzal mit kell csinálni?
Nem egy szép hely, de szerintem nem annyira vészes, de tipikusan nem egy rohangálós hely.
A beolvasztottból tudsz ember formát ölteni (bonefire), estust upgradelni (bonefire), meg a beolvasztott tud pl fegyvert erõsíteni (ember formában és adott fegyver, pl Furrysword max 10 humanityvel kb 20-25%-al erõsebb).
Halálkor csak az emberformát meg a beolvasztott humanityket veszíted el, de ezeket újra fel tudod venni, viszont újabb ember formához megint fel kell használj egyet. A zsákodban lévõ beolvasztatlan humanityket nem tudod elveszíteni.
A zsákban lévõ beolvasztatlan humanity arra jó még, hogy elhasználása (beolvasztása a HP számlálóba) fullra tölti a HP-d. Ez akkor jó, ha pl már nincs estusod, viszont lassabban használja el. PvP-ben is ha te vagy az invader csak így tudod magad gyógyítani. Be lehet tenni ezt is a gyors elérésû tárgyak közé (mint az estust).
A humanity egyébként halál után megmarad? Mert van 2-õ most a bal felsõ sarokban (halál után is), de minden bonefire fejlesztett már. Mire kell akkor még? Minden bonefire 10-es estus flask-et ad már. Mire lehet még használni?
Illetve innen merre kéne tovább mennem? Blighttown lenne a kézenfekvõ igaz?
PvP csata hevében Én is nyomkodok néha meggondolatlanul dolgokat 😊
1. Elnyomott egy Second Chance-t, amit 30 mp-en belül faxán le is vertek róla. Ergo zéró értelme volt, késõbb kellett volna, mikor már van tér.
2. Rengeteg idõt vesztett azzal, hogy el akart lõni egy Curse weapont, de nem volt elég mannája, így el kellett használnia egy Old Spice-ot. Idõ, idõ, idõ, közben meg cséplik.
3. Kapott egy komoly ütést, majd rögtön egy backstab-et és SEMMIT nem mozdult a HP-je... miért is nem? Hm? Holott Warding nem is volt rajta ^^ Az ami rajta van páncél az vicc/10, de nem véletlen, hogy az van rajta, mert a kardja iszonyat súlyú, nem is tudna így mozogni másban.
4. Innentõl pedig a Dragon Bone Smash-el felhúzva mágiával ráadásul már nem egy nagy történet... mégis kihagy a vége felé egy csomó lehetõséget, pedig akkor is vihetett volna be sebzést, amikor az ellenfele lent a földön.
5. Nem értem az ellenfelét sem... végtelenségig nem lehet evadelni egy ekkora kard elõl, amikor erõset üt 2x is, akkor kellett volna neki visszatámadni, mert akkor zéró END-je van a DBS használójának, ezt kvázi köztudott.