steweee#7240
na, most fejeztem be a 100. videót. tényleg szuper volt, mindjárt felrakok egy új win7-et és folytatom ahol abbahagytam pár hónapja.
köszönjük/köszönöm Tinman, a végszóra reagálok most.
tényleg nagyon jó hogy elkészítetted a végigjátszást, a te és Laza hatására fogtam neki a DS-nek úgy január környékén, és elsőre, sőt másodikra is abbahagytam azzal hogy ez egy szar. sőt, egy fos....
de csak nekigyürkőztem, a technikai nehézségeket Laza útmutatásával, a játék megértése a videóiddal sikerült, anélkül simán letöröltem volna 3x is a picsába,
az első 10-15 óra játék teljesen magábaszívott, miután kitapasztaltam a játék szerkezetét, múködését, a fejlődési rendszert. a csaták és a helyszínek változatosak és nehezek, meg persze tele van jobbnál jobb zenékkel és sötét humorral. az ügyességi részek is jók, lehet jókat káromkodni mikor elbaszom, de anélkül meg hiányozna vmi a játékból
a bossharcok elég húzósak, amikor megvolt elsőre a grappling démon vagy mi a fene az a krokodil fogas izé, persze két segítővel, akkor percekig ujjongtam örömömben :)
sztem nagyon sok a felszerelés a játékban, olvastam olyat hogy vki hiányolta hogy kevés a páncél például. én nagyon hamar lementem a katakombákba, oda a stone armor nagyon jó, alig sebeznek a kisebb csontik. előtte kell a havel gyúrújét megszerezni, az se piskóta harc alacsony szinten
kár hogy a démon souls nincs pc-n, de talán ennek a második része majd kárpótol mindenkit
még 1x köszi mindenkinek a biztatást, és egyúttal üzenem azoknak a nyomi lúzereknek, akik több online magazin tesztrovatában agyonfikázták a játékot, hogy akkor inkább oblivionozzanak, cheat über karddal god módban....