Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Kis Demon's Souls PVP😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én is játszottam ma egy kicsit az egyik karakteremmel (SL105 - NG+), örömmel konstatáltam, hogy eddig mindegyik boss elsõre megvolt 😊 Ma volt Capra, Butcher és Graping Dragon. Legközelebb indulok Sen's fortress-be, de lehet, hogy elõtte még megszelídítem Sif-et és a Hidrát😊
Mondjuk 580-at ütõ Zwei és 490-et ütõ Furysword-el sok kihívás nincs a játékban, de így is élvezem😊

A másik karakteremmel az NG+++ viszont már kezd durvulni, SL ~300 felett szinte minden stat csak egyesével nõ, az ellenfelek viszont ugyanúgy erõsödnek.

[merlinw.org]

LaposElem
Köszi 😊
Most a csatornákat tisztogatom, de legtöbbször már csak azért halok, mert még mindig fura kicsit a gamepad (most használok elõször ilyet), néha lesétálok a semmibe 😊 de, nagy elõnye, hogy oda vissza tudom eddig a pályarészeket.

:)

MerlinW
Grat😊 Fog ring-el (hollóval lehet cserélni) elvileg picit egyszerûbb, úgy nem látnak annyira a kutyák, könnyebb lerázni õket,

[merlinw.org]

LaposElem
Ez a Capra megizzasztott rendesen. Még vele egymaga meglettem volna, na de +2 kutya, szûk hely, kamerába lógó botanika. Ez együtt sok volt elsõ 5-6 nekifutásra. Aztán csak kifeküdt .)

ó, hát akkor az szuper !

Tinman
Pontosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a karakter mozgása, kinézete, harci mozdulatai, felszerelése lettek volna érdekesek. vagy akármelyik karakterre adom rá késõbb a cuccokat ugyanúgy fog kinézni, illetve a harci mozdulatai is ugyanazok lesznek ? pl : lovaggal kezdem és nagy kétkezes kardokkal végignyomom, aztán második nekifutásra már tolvajszerkót adok rá szablyával és olyan lesz mintha elsõre is azt választottam volna ?

Laza
Mivel a max szint 700+, ezért arra fejlõdsz amerre akarsz, nincsenek határok. Egy full harcosból lehet késõbb egy full mágus, semmi akadálya.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
NG+ - ok u.a. a karakterrel történnek... NG+-ban tehetsz mindent másképp, lehet más szemszögbõl látni a dolgokat. Sõt, ha akarod mehetsz faith, vagy magic irányba és próbálgathatsz varászlatokat is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

az újrajátszás mindig csak ugyanazzal a karakterrel lehetséges ? mondjuk logikusnak tûnik, viszont szomorú is. azért ha már 2x 33 nekiugrik az ember, akkor jó lenne más szemszögbõl is kipróbálni...

LaposElem
Akkor jól értettem.
Köszönöm a választ.

Laza
A páncélokat leginkább nem dobja, hanem hulláknál lesz, ráadásul a szetek egyben, azaz minden darabját egyszerre adja.

A kovácsolásnál alap a +5 ... ott az elsõ választó. Innen vagy tovább húzod +6-ra, vagy valamilyen speciális effekttel húzod tovább (pl Raw, és akkor lesz Raw +1-es).
Majd a bossok lelkeibõl lehet spec fegyvert csinálni, ott a fegyver típusa adott lesz, azt kell +10-re húzni elõtte. A +5, +10, +15 külön kövekhez van kötve (meg kell találni). Csak sima fegyvert/páncélt lehet +15-ig húzni, a speciálisakat csak +5-ig (és a metariál is más, ritka).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LaposElem
Köszi a válaszokat.
A páncéllal nem az a bajom, hogy nincs frissebb, hanem hogy eddig dobott összesen egy sisakot, meg talán egy kesztyût. De majd akkor jön a többi is.

Erõsítésbe még csak elméletileg mentem bele a wikin, de majd kipróbálom azt is. Ha jól értem, akkor ez is egymásra épül, pl.: ahhoz hogy Magic weapon legyen, elsõre +5 normálra kell húzni. Jól értem?

Laza
Fegyvernek egyébként ajánlom a Halbert-et, amit a templomnál lehetett felvenni (a felvonós kapunál), azt utána rögtön a kovácsnál fel is tudod húzni, azonnal jobb mint a Drake sword .... Én pl elsõ végigjátszásomban 70% azt használtam 😊

Laza
Ebben a játékban nem úgy van, hogy van 100 féle armor és veszegeted fel az egyre erõsebbeket. Van 20-30 féle, amelyeknek eltérõek a statjai, de igazából egyik sem feltétlen jobb a másiknál, csak mondjuk könnyebb, de nem véd annyit, míg a másik nehezebb, lassít, viszonyt többet véd, a harmadiknak meg pl több a tûzvédelme. Nagyjából adott típusokból 2-3 egymásnál elõnyösebb variáció van.

Én pl a thief karakternek alapból járó bõrpáncélban mentem végig, mert annak a súlya volt olyan, ami számomra pont ideális volt a használt pajzs és kard mellett (pl Zweihander).

A számodra ideális páncélt vagy darabokat viszont tudod upgradelni, és itt jön be az erõsítés. Tehát nem feltétlen újakat kell keresni és lecserélni, hanem a meglévõt magasabb szintre húzni.

Nálam volt, hogy össze vissza voltam öltözve, pl kesztyût rendszerint fel sem vettem. Egyébként tök meztelenül is végig lehet játszani, ugyanis az a jó ha el sem találnak, a páncél csak egy kis plusz 😊

Pl a játék egyik legjobb sisakja a Bell Gargoyle bossból esik (már túl vagy rajta), azt fel kell húzni +5-re, és soha le sem veszed többet 😊
Ha nem esett a bossból, akkor majd késõbb Anor Londoban is lesz 2, ott tuti esik, vagy bemehetsz más játékosoknak segíteni a templomnál, és onnan is kaphatsz azt hiszem (nem emlékszem, hogy lootot is kaphatsz e multiból).

benőmenő
Ellenfelek adott valószínûséggel dobhatnak armor-t, már ha egyáltalán dobnak. Továbbá a helyszíneken elszórt lootból vehetsz fel pl. dark root gardenben, moonlight butterfly elõtti területen van az elit knight szett, amit Capra elõtt nem rossz dolog felszedni. (Zweihanderbõl eléggé következik az ilyen heavy armor)
LaposElem
Na Havel pipa. Jó párszor leabált... aztán lenyugodtam, vacsi, játék (kislányommal), sorozat (the killing), majd egy újabb nekifutás. És elsõre sikerült 😊 Türelem játék. Közben barátkozom a Zweihander-rel. De ezt meg idõzíteni kell, mert jelenleg jobban sérülök mint a drake sword-del, de egyre jobban tetszik.

Lassan jön a Capra démon. Érdekes lesz.

Annyit kérdeznék, hogy páncélt ennyire nem dobál a játék? Még mindig alap páncélzatom van csak, míg fegyverbõl egy raklapra való. Eladni lehet egyébként vagy csak eldobni?

(Elnézést, ha sok hülyeséget kérdezek 😊 )

MerlinW
Lesz bizony, de akkor dex-re gyúrj rá nagyon ne az str-re. Eleinte ott lesz a Baldur Side Sword, Rapier, Falchion, késõbb a Quelaggs Fury Sword, stb.

Zweihander valóban lomha, viszont pajzsként is megállja a helyét és +15-ön 5-600-akat üt sima suhintással😊

[merlinw.org]

LaposElem
Sziasztok!
Na én is elkezdtem ezt a gyöngyszemet. Most nyírta ki a Bell Gargoyle-okat a Banditám. Nem volt egyszerû, és elsõre sem ment 😊
Egérrel nekem játszhatatlan, így beszereztem egy gamepadot... ég és föld.

Mondjuk cuccokkal nem vagyok elkényeztetve, még mindig csak alap páncélom van (sisakot leszámítva). Ja, egy kérdés: drake swordhöz hasonlóan gyors fegyver lesz még, amit fejleszteni is érdemes? A Zweihander nekem kicsit lomhának tûnik.

Laza
Nálam most fagyiban volt a játék, be sem kapcsoltam a PS3-at ... elvonta a figyelmem a Dead Rising 2 ... zseniális játék a zombis témában 😄

Myselor
jah bocsi nem tudtam😊
Tinman
Jogos! :-D

DaS 2 kint van már? Nem?!

Szomorú :-(

Seth
Ez PS3, Demon's Souls

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Playstation 3-ról mentett kép, Demon's Souls, natív 720p-be írták meg a progit...

Seth
Végre nekiállhatsz vmi más játéknak ... 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
nállad is van azért grafika hehe 😊
de legalább nállad elfut😊
Tinman
Te jössz Laza :-)

Tinman
Igen van. Anor Londo sötétbe borul és kiderül a "csalás" ;-)
Human formba a Darkmoon-osok invadelni fognak, a tábortûznél levõ NPC ellenséges lesz veled, pont úgy, mint amikor kinyírod Gwyndolint... ami még érdekes, hogy +2 húzósabb ellenfél megjelenik O&S harc elõtti csarnokban... viszont ha kinyírod õket, akkor az arra a game-re végleges, nem respawn-olnak.

Szerintem nem ajánlott.

Laza

balee4
Van vmi következménye, ha kinyírom a princess-t (Gwynevere, Princess of Sunlight)?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ffxi
Be kellett szereznem gamepad-ot, mert bill+egér kezelhetetlen.Hogy bírom rá a Logitech Dual Action-t?

Fákjúal!

Laza
A Dark Soulsnak jót tett a Steam karácsonyi akciós idõszaka. Vagy 3x volt eddig 50% akcióban, és minden alkalommal felugrott az aktuális eladási lista élére. A karácsonyi idõszakban pedig a top 10-es lista 10. helyén landolt, ami nem rossz 😊

Még ilyenkor is 3000+ -an vannak a játékban, de tegnap délután pl 5000+ -an voltak.

Laza
"Frame problémáid mindig lesznek, mert egyszerûen ilyen a játék, hiába vennél sokkal jobb cuccokat a gépbe."

Mondjuk ez nem igaz, nálam végig tökéletesen fut/futott a játék (Core i5-3570K, GTX 560Ti, 8GB RAM).
Szóval egy MAI középkategóriás vassal simán tökéletesen el kell fusson.

Az Õ gépe kb 5 éve számított középkategóriának ... pedig az Én videókártyám is már 2 éves lesz februárban 😊
A legalapabb asztali Core i3-as alacsonyabb órajelen is ráver a Core2Duo-ra, Én is ezért upgradeltem gépet még a nyáron.

A DsFix-nek elvileg nagyobb kakaó kell, mint az alap játéknak, de egy próbát lehet vele tenni.

balee4
Nem, tényleg nem sok jelentõsége van: http://darksouls.wikidot.com/eingyi

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

benőmenő
DsFix van?
Ha nincs tedd fel, mert segíthet. A dsfix ini-ben pedig az ottani leírás alapján legyen offolva az aa, az ambient occlusion és depth of field is 0-n legyen.
Frame problémáid mindig lesznek, mert egyszerûen ilyen a játék, hiába vennél sokkal jobb cuccokat a gépbe.
Ha ezek után is rossz, akkor nézd meg frapsszal mennyi fps-ed van. Ha konstans 15 marad, akkor még megpróbálhatod catalyst control centerbõl egy 2x box anti aliasingot beállítani, hátha csak visszaveszi a kártya az órajelet játék közben.
Ha még mindig konstans 15 frame-ed van firelink shrine-on is, akkor valszeg nagyobb proci kéne, ami az esetedben elég nagy beruházás lenne az alaplap és a ramok miatt.
ffxi
Estét!

Következõkbõl áll a konfigom, sajnos gyakran beszaggat a játék. Pedig kikapcsoltam az antiliasing-ot. Lehet, hogy nem elég neki a vasam? A játék origi steam-es.

Asus P5K-E || E6550 || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM || WIN7 x64 ULT

Fákjúal!

Fpocok
Azt hiszem csak annyi, hogy nem tudsz abba a covenantba belépni, de majd az okosok úgy is megmondják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Kb lényegtelen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
Bassza meg most látom, hogy kinyírtam egy NPC-t... A 2. harang melletti bonfire-nál volt egy furcsán kinézõ NPC, azt hittem szörny. Gond, hogy megöltem?

Laza

Az írásos rész, és több soros 😄

Laza
Tessék, a kreativitást és önállóságot nélkülözõ polgártársak számára is direkt kapcsolatot tettem be a fixhez. Bár a bazi nagy betûtípus is már egy hasonló felháborodott polgártárs miatt került ki <#wave>

Minden az Én hibám, vállalom! <#vigyor>
Én örülök, hogy segíthettem! <#wave>

Egyéb véleményem a hasonló emberekrõl és a hozzáállásukról majd könyv formájában keressétek a nagyobb könyvesboltokban <#eplus2>

Tinman
3x írtad, hogy ne nézzelek hülyének... eskü nem teszem, ha nem szövegtömbökbe írsz mindent, rémesen kevés szóköz használatával. Meg miért divat a mondat eleji nagy kezdõbetût elhagyni? Fúúúúúúúúúúúúú :-(

Nyilván hibás elképzelés, hogy magamból indulok, ki de elõbb visszaolvasok egy fórumba, aztán kérdezek.

Ráadásul még csak lapoznod sem kellett volna, mert pont ezen az oldalon felmerült már a kérdés: #6438

Tinman
Nem hülyének nézlek, hanem rémesen lustának... bár igaz 3x beírtad 3 helyre... a bemásolós kérdésed is ;-)

Myselor
azthiszem elfelejtettem mondani hogy már játszottam vele.oké nem sokat,de elsõ boss lement stb.csak akkor is szarul ment most próbált akartam tenni vele megint,de sajnos nem sikerült.értem én hogy epic nehéz,és az állandó respawn szörnyek miatt is.meg a bossok mekkorát ütnek,tudom,sok kitartás kell,más mint a többi játék,errõl is híres,a nehézség.mindegy csak nem szeretem hogyha hülyének néznek,amikor ott a szájba baszarintott link és kiemelve mint a hülyéknek,közben csak ugyanúgy kell keresni,most õszintén,tudnom kellett volna nem hogy ennyi a fix neve hogy dsfix?nem.a másik meg direkt olyat szerettem volna amitöl talán jól megy,rendben több helyen megkérdeztem,és mivel nem láttam változást,megkérdeztem jól csináltam e a dolgot,igen jól.ennyirõl lenne csak szó,de õ szerinte máris hülye vagyok,
Ezt a játékot nem lehet beskatulyázni, ezt teljes más gondolkodásmódot igényel. Mondhatnám úgy is, hogy bizony nehéz és sokan elvéreznek. Ezen nincs mit szégyellni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
egyszerûen kevésnek bizonyul a gépem hozzá.ne nézzél már hülyének légyszives,az hogy a modot nem találtam egybõl oké,de egy bemásolás még megy,sõt több is,csak nem vagyok olyan hülye tudom magamról,nem megy,nem is értem mmiért.és mi közöd neked ahhoz hogy mellette az Aion-t is kipróbáltam?nem igazán értem😊 légyszives ne nézzél hülyének.és a kitartásról és a többi dologról se,mert értem ezeket a játékokat és szoktam boldogulni
Tinman
Nem akarom megmagyarázni, hogy a link amire kattint nem oda viszi, ahol a DsFix van, mert oda viszi.
Soha nem állítottam, hogy a DaS a legjobb PC-s port evör, viszont a jobbak között van... 35+ órát toltam bele mindenféle fix és mod nélkül és drámaian kevesebbszer esett le a frame, mint konzolon, ráadásul a PS3-as 720p-hez képest a felskálázott 1080p is kellemesebb volt.

Egyébként ahogy látom eddig tartott neki a DaS mert a másik topikban már Aion-ról megy a csevej.

Errõl beszéltem, akinek a DsFix ctrl+c, ctrl+v módszer gond, annak nem a DaS a játéka.

tiszta állat kért ez aztán már valami...... töbet érné ha be zárna örökre....
benőmenő
Már megint meg akarod magyarázni 😊
Egyszerûen más van a link mögött, mint ami ki van írva (abból gondolom, hogy mellette ott van jól).
Erre te meg akarod magyarázni, hogy az jó, mert aki játszani akarna a játékkal és nem vágja egybõl hova nyúljon.
Pont, mint amikor meg akartad magyarázni, hogy a DaS a legeslegjobb PC-s port evör.