10203
-
#7276 "A raw a nyers fegyver. Gyengébb, mint a normal."
Mármint mi gyengébb? Akkor nem lenne fejlesztés :)
A Raw a fizikai upgradelés ... az elején olcsó és nagyon hasznos.
Pl a Halbert-et, amit kb a kovács előtt veszel fel, rögtön érdemes felhúzni, és az akkori legerősebb fegyvered, a 200-as Drake Swordnél is jobb ... Gargoyle boss-t lehet vele aprítani. De igazából szinte bármilyen kardot upgradelve is jobb lesz, mint a Drake. -
#7275 Ma már nem, de kipróbálom, csak ezen a szinten 36 000 lélek kellene hozzá, annyi most nincs fölösbe :) -
#7274 úgy tudom, hogy Oswald csak arra van, hogy a sineket - amit akkor kapsz ha NPC-t ölsz - lenullázza. -
#7273 :)
Faja akkor kísérletezgetek. Köszi a gyors válaszokat. -
#7272 NG-ban ugyan úgy felveszed és kész.
Teljesen másfele is fejlesztheted. Az is lehet akár +15-ös. És akkor egyszerre két Zweihander lehet nálad. Nálam már 4 van NG+++-ban. -
#7271 Még 1 kérdés, csak mielőtt döntenék. Ha mondjuk első végigjátszásra csinálnék lightning zweihandert, akkor ng+ -ban ha felveszem újra (fel lehet?) lehet mondjuk +15 -ös? Vagy ez hogy van itt? -
#7270 A harangtoronyban a csávó nem arra van, hogy bizonyos összegért megbékítse az embereket?
Szerintem az kell neked. Ahol megölted a gargoyle-t. -
#7269 Andre abszolút semmihez se kell, csak fegyvert erősit. de a giant blacksmith anor londoba is azt hiszem +10-ig minden fegyvert upgrade-el.
ne aggódj NG+-ban már rendben lesz. -
#7268 Támad is sajnos. A két embert már odaadtam neki. Meg nem fogom ölni, nem akarom. Megpróbálom nélküle, hátha sikerül. Kell még valamihez a későbbiekben? Fourth King-nél vagyok most jelenleg. -
#7267 hát, szerintem ezt beszoptad keményen. csak mérges vagy támad is?
esetleg menj el, ölj pár boss-t hátha addigra "lenyugszik" -
#7266 Na bakker. Nagy kísérletezés közepette, megütöttem a Andre of Astora -t. Most mérges. Bakker.
Gondolom nem lehet lecsillapítani.... :D
Valahogy úgy érzem nehéz lesz nélküle :( -
#7265 idézni akkor lehet ha ember vagy - reverse hollowing-ot csináltál a bonfire-nél - és akkor látnod kell majd bizonyos helyeken a földön a megidézhető emberek jeleit.
m0na: persze, endurance is fontos, de tarti19 a fegyverekről kérdezett.
személy szerint nekem ez a fontossági sorrend: endurance, strength/dexterity - fegyvertől függ - és vitality -
m0na #7264 ....mellette persze a dex-et minél feljebb. DEX/STR pontosabban. -
m0na #7263 még kezdő vagyok DS-ben, nem is akarok okoskodni de szerintem endurance is elég fontos hiszen a staminára ez hat ki nem?
amúgy kezdésnek pyromancer-t ajánlják a legtöbben: egy 14-es dex a shortbow-hoz, egy 16-os str, hogy fel tudjuk venni a drake sword-ot. Aztán nyomni kicsit a vitalityt meg az endurance-t és mellette persze a dex-et minél feljebb. -
#7262 Nekem bejövős, ami a str/dexe vonalat illeti.
Igazából ami nagyon tetszene az a Spear/Halberd vonal s hozzá egy kis mágia...
Idézni mikortól lehet, s hogyan? -
#7261 attól függ, hogy milyen stilusban szeretsz játszani. a stat-jaid közül 4 stat kihat a fegyvered teljesitményére azaz minél nagyobb az adott stat annál nagyobb a damage.
a következő stat-ok hatnak a teljesitményedre: strength, dexterity, intelligence, faith.
a strength a nagy erős fegyverekhez jók, leginkább tank buildekhez, lassan üt, de hatalmasat.
a dexterity a gyors fegyverekre jellemző, sok kicsi sebzés - személy szerint ez ajánlom, mert pl egy katana, mert az bleed-et is rak az ellségre.
az intelligence-el erős varázslatokat tudsz csinálni, nagyon OP cucc, de tudnod kell, hogy mit csinálsz.
a faith-el pedig csodákat tudsz cast-elni, szerintem ez inkább csak ilyen kis kiesgítő, tudsz például heal-elni, villámokat szórni, de nem olyan nagy a támadás erje.
és ott van még a pyromancy, semmi stat nem kell hozzá - talán csak egy pici - és minden féle tűz mágiát tudsz csinálni. jó cucc, de mindenképp legyen mellette egy fegyvered, mert pl Lost Izalith-ban nem fogsz pyromancyval soha se boldogulni.
ha PvP-zni szeretnél a Ring of favor and protection-t mindenképp szerezd be és sok HP.
szerintem, ne csinálja elemental (tűz, káosz, villám, divine, occult, magic, enchanted, kristály, raw) fegyvereket, jobban jársz ha a strength-et/dexterity-t felviszed 40-re. -
#7260 Természetesen be:)
Sebaj, mert utána rendesen mentett...
Arról szeretnék még némi infót, hogy itt milyen fegyvereket, tárgyakat érdemes fejleszteni. -
#7259 Szerintem +15 fire, mert jól jön majd O&S-nél. Illetve a főboss ellen is jó. -
#7258 Zweihandert merre felé érdemes fejleszteni? +15, lightning, crystal, ezeken gondolkodtam. -
m0na #7257 ha windows 8-ad van akkor töltsd le a live for windowst a microsoft oldaláról és külön telepítsd. W8-on csak így indult el nekem is.
***amúgy tegnap azt hittem darabokra töröm a kontrollert...egész nap a Taurus Demon előtti résszel szenvedtem és mindig levert az a köcsög...pedig elvileg a legkönnyebb boss...az a szörnyű, hogy még így is imádom ezt a gamét :)*** -
#7256 Nem ír felül semmit, viszont nem árt konfigurálni játék előtt:) -
#7255 bejelentkeztél live-ba? igen, a fixet elég csak oda másolni.
Kocsmáros: nem is kell semmit se felülirjon, legalábbis nem hiszem. -
#7254 Minden klassz, csak valamiért nem ment a játék, pedig ugye van GFWL... Most jó erős 2 órám bukta lett. -
Kocsmáros #7253 Üdv
emberek csak nekem van a DATA.EXE meg minden data a játék főkönyvtárába? mert mikor tenném be a fixet nem ír felül semmit -
#7252 Akkor ez megmaradt a régiben:)
Akkor irány a live.
DSFix-et elég csak a steames játékkönyvtárba bemásolnom? -
#7251 tudsz idézni elég gyakran embereket PC-n. persze egyes helyeken egyedül kell átmenj, de ha mindig valaki segit, az nem is olyan jó móka. -
m0na #7250 azon vacilálok, hogy megéri-e..mert nemsokára meg tudom szerezni a drake swordot ugye. -
steweee #7249 kell az uchigitana, mi ? :) -
m0na #7248 köszi :) -
#7247 Nem. NG+-ban minden visszaáll a régibe csak te maradsz erős. -
#7246 Sziasztok. Már hónapok nem játszottam a játékkal s akkor sem túl sokat. Most úgy döntöttem, ha kellően elég magyar/idézhető partnerre lehet számítani, akkor most megvenném a játékot.
Azt jól tudom, hogy a Dark Souls 2 csak jövő március felé jelenik meg? Ráadásul most csak 10 euró lenne:P
Plusz örömmel látom, hogy van magyar ismertető, mert az sokat dob a játék megértésén. ( Noha valamikor az elődjét a kiplatináztam Ps3-on) -
m0na #7245 sziasztok, lenne egy kérdésem:
Ha megölöm a boltost Dead Burg-ban akkor ő halott marad N+ -ban is? -
#7244 A raw a nyers fegyver. Gyengébb, mint a normal.
Fire -chaos között annyi a különbség, hogy a chaos az skálázódik a humanity-vel. De igazából csak akkor éri meg ha folyton 10 humanity-vel rohangálsz.
-
steweee #7243 én még csak a játék első harmadáig juthattam el, azt hiszem a legmagasabb fegyverem az alabárd +10 normal és egy +8 spear raw
bár ha jól látom akkor a raw könnyebben fejleszthető, de csak +10-ig
a divine-occult gondolom a holy-evil ellenpárja
a fire-chaos-ról lövésem sincs mi lehet a különbség
és ua. a magic-enchanted
-
steweee #7242 meg tudja mondani vki hogy mi a különbség a
normal - raw
fire - chaos
magic - enchanted
divine - occult
fegyverek között ? -
#7241 Visszavonom ... az Old Hero egyáltalán nem nehéz, megint egy halál könnyű boss ... konkrétan nem hogy megsebezni nem tudott, de nem is látott, azt se tudta hol vagyok :D
Kicsit fáradt voltam valszeg a múltkor, csak beszaladtam hozzá.
Most felkaptam a Thief gyűrűt és konkrétan azt sem tudta hol vagyok, csak hadonászott.
Az eddigi világokban is a 2. boss után nagyon hamar jött az utolsó, na de itt konkrétan a boss szobájából nyílik, ennyire közel egyszer sem volt :) -
steweee #7240 na, most fejeztem be a 100. videót. tényleg szuper volt, mindjárt felrakok egy új win7-et és folytatom ahol abbahagytam pár hónapja.
köszönjük/köszönöm Tinman, a végszóra reagálok most.
tényleg nagyon jó hogy elkészítetted a végigjátszást, a te és Laza hatására fogtam neki a DS-nek úgy január környékén, és elsőre, sőt másodikra is abbahagytam azzal hogy ez egy szar. sőt, egy fos....
de csak nekigyürkőztem, a technikai nehézségeket Laza útmutatásával, a játék megértése a videóiddal sikerült, anélkül simán letöröltem volna 3x is a picsába,
az első 10-15 óra játék teljesen magábaszívott, miután kitapasztaltam a játék szerkezetét, múködését, a fejlődési rendszert. a csaták és a helyszínek változatosak és nehezek, meg persze tele van jobbnál jobb zenékkel és sötét humorral. az ügyességi részek is jók, lehet jókat káromkodni mikor elbaszom, de anélkül meg hiányozna vmi a játékból
a bossharcok elég húzósak, amikor megvolt elsőre a grappling démon vagy mi a fene az a krokodil fogas izé, persze két segítővel, akkor percekig ujjongtam örömömben :)
sztem nagyon sok a felszerelés a játékban, olvastam olyat hogy vki hiányolta hogy kevés a páncél például. én nagyon hamar lementem a katakombákba, oda a stone armor nagyon jó, alig sebeznek a kisebb csontik. előtte kell a havel gyúrújét megszerezni, az se piskóta harc alacsony szinten
kár hogy a démon souls nincs pc-n, de talán ennek a második része majd kárpótol mindenkit
még 1x köszi mindenkinek a biztatást, és egyúttal üzenem azoknak a nyomi lúzereknek, akik több online magazin tesztrovatában agyonfikázták a játékot, hogy akkor inkább oblivionozzanak, cheat über karddal god módban....
-
#7239 köszönöm. -
steweee #7238 hát figyi, ha ezt szeretnéd :
sztem nem túl jók a poénjaid. pontosabban beszúrsz egy csomó felesleges dolgot, amik nem is túl jók, és az lerontja. picit mintha erőltetett lenne, hogy minél többet beszélj vagy kommentálj eseményeket. felesleges, sok minden úgyis látszik a képernyőről
nem mondom hogy minden rossz, de sztem a kicsit kevesebb duma sokkal több lenne. tulajdonképpen lehetne jó is, viszont ahhoz javítani kellene a dolgon,
az "idétlen röhögcsélést" és a "annyira beleélem magam hogy visongatok"-ot mellőzni kellene
ha csak saját szórakozásodra készíted a videket akkor oké, ha később is szeretnél még játék video végigjátszást készíteni, mármint olyat amit SOKAN végig is néznek és élveznek, akkor ezeken kellene változtatni SZTEM.
persze ez az én véleményem, lehet másoknak másképp tetszik, lehet temperamentum és korosztályfüggő isl ne akarj mindenkinek megfelelni, van aki BMW-t, van aki Mercit vagy Audit vesz, pedig mindegyik nagoyn jó autó
nekem Tinman videója nagyon bejön, épp most nézem a 95-ös végigjátszást. élvezhető a nyugodt hangja, és jó poénokat is mond. lehet inkább ebbe az irányba kellene neked is elvinned a dolgot, legalább kicsit. mert igazából ÖSSZESSÉGÉBEN rossz az amit te csinálsz, pedig vannak benne egészen jó elemek is, tehát lehetne jó
másképp kellene összerakni -
#7237 Nekem például nincs konzolom, de én attól még nagyon kiváncsi voltam Kazmieras Demon's Souls végigjátszására és a hangjára is.
Egyetértek veled, mindenkinek a kedvére tenni soha nem lehet, nem is ez kell legyen a cél.