• steweee
    hát figyi, ha ezt szeretnéd :

sztem nem túl jók a poénjaid. pontosabban beszúrsz egy csomó felesleges dolgot, amik nem is túl jók, és az lerontja. picit mintha erőltetett lenne, hogy minél többet beszélj vagy kommentálj eseményeket. felesleges, sok minden úgyis látszik a képernyőről

nem mondom hogy minden rossz, de sztem a kicsit kevesebb duma sokkal több lenne. tulajdonképpen lehetne jó is, viszont ahhoz javítani kellene a dolgon,

az "idétlen röhögcsélést" és a "annyira beleélem magam hogy visongatok"-ot mellőzni kellene

ha csak saját szórakozásodra készíted a videket akkor oké, ha később is szeretnél még játék video végigjátszást készíteni, mármint olyat amit SOKAN végig is néznek és élveznek, akkor ezeken kellene változtatni SZTEM.

persze ez az én véleményem, lehet másoknak másképp tetszik, lehet temperamentum és korosztályfüggő isl ne akarj mindenkinek megfelelni, van aki BMW-t, van aki Mercit vagy Audit vesz, pedig mindegyik nagoyn jó autó

nekem Tinman videója nagyon bejön, épp most nézem a 95-ös végigjátszást. élvezhető a nyugodt hangja, és jó poénokat is mond. lehet inkább ebbe az irányba kellene neked is elvinned a dolgot, legalább kicsit. mert igazából ÖSSZESSÉGÉBEN rossz az amit te csinálsz, pedig vannak benne egészen jó elemek is, tehát lehetne jó

másképp kellene összerakni