Legnagyobb tisztelettel mondom, hogy kérlek szépen benneteket, hogy ilyen ügyben ne bántsuk a másikat. Egyszerűen ami nem tetszik, azt átugorja az ember és nem nézi. Imprózni nem is olyan nagyon könnyű ám.
Egyébként sok egyéb dolog mellett, még az a jó a youtube-ban, hogy lehet komolyan is csinálni, meg amatőr kocamalac módra, mint ahogy én is... tőlem senki nem várjon el semmit, mert nem azért csináltam/csinálom. Nekem ebből kb. 3 év múlva lesz talán 20.000 Ft-om, ha egyáltalán valaha is elérném azt a limitet.
Nem célom és nem is érdekel.... ha célom lenne trollkodnék végig és válogatott káromkodásokat engednék meg magamnak. Nem az én stílusom, nem köpöm magam szembe. Ok, néha jól esik picit kacérkodni, vagy ironizálni, de 99.9%-ban NEM gondolom komolyan, nem célom vele bárkit is megbántani.
Soha nem írom le mit mondok, sőt, soha nem is készülök fel rá egy picit sem... jön, vagy nem jön és akkor sokat hallgatok. Amatőr (se) vagyok? És? Who cares? Sokkal inkább csinálom a majdani gyermekem számára sem mint, hogy BÁRKINEK is megfeleljek.
Részemről én annak örülök, hogy Ryder7 Dark Souls-ozik. Terjessze csak az igét a maga módján, ahogy neki tetszik... a lényeg, hogy terjeszti :-)
Ne feledjétek hol vagyunk mi James Rolfe-hoz (AVGN) ezen a téren? SEHOL! De még a kanyarba se, de ettől még a legkezdőbbnek is ott a helye a youtube-on, hiszen sokaknál ez az önmegvalósítás egy picike eszköze, mindenkinek joga van használni.