Egyre jobba érzem, hogy a Dark Souls egy sokkal jobban megtervezett és összerakott játék, mint a Demons Souls :) HA ilyen szintű a fejlődés minden résznél, akkor a DS2 brutál elsz :)
Azért a balansz is el van kicsit cseszve ... legalábbis van olyan világ, amin végigmegyek, mint kés a vajon, és van olyan, ami halálra szopat ... aztán van ahol a szopatáshoz meg tök pite boss van ... van ahol meg nem :)
Most végeztem az 5. világgal (Valley of Defilement), komolyan mondom, az össze boss gyerekjáték volt ... egyedül a második pályarésze volt borzasztó, de az is egyszerű, ha megszerzed a Thief ringet (hogy ne vegyenek észre a bazi nagy buzogányosok).
Előtte a 3-at pucoltam (Tower of Latria), a 3 bossból kettő nagyon egyszerű, a nehezebbhez is pikk-pakk oda lehet szaladni ha meghalsz.
A 2-ik rég kipucolva, mondjuk ott egy boss volt problémásabb ... azaz lett volna (Flamelurker), ha a nagy csontok között nem akadna el, és nem lehetne agyonverni (és ez mindig bejön, amikor anno a PAL-t kipróbáltam ott is uez volt).
Az 1. világ még nincs befejezve, a 3. boss után onnan kijöttem ... most éppen a 4-ben vagyok, az első bossig no problem, na de ami utána jön? Komolyan mondom, a következő bosshoz vezető út halál, azok a lövöldöző ráják állandóan felidegesítenek ... és a második boss sem egy egyszerű teremtmény, egyszer bementem hozzá, de nem volt már türelmem szarakodni vele fél órát :)
Majd ma, de tuti kipróbálom a Thief gyűrűt, hátha a buzi ráják akkor nem lőnek rám, mert kiba idegesítőőőőőő ...