• ratgab
    Megvéve! Jelenleg már Depths-ben vagyok:

- Taurus Demon: Valószínűleg berozsdásodtam, de azért 6x meg tudott ölni, aztán fűbe harapott
    - Páncélos disznó: 2x-ra megdögölt
    - Első Dark Knight (fekete páncélos, hatalmas buzogánnyal): elsőre meghalt, pedig régen ez is sokszor lenyomott
    - Gargoyle: Itt kipróbáltam az idézést (egyébként pajzzsal simán lehet hárítani a támadásait), így viszont nagyon könnyen halt sajnos. Egy játékos bejött és simán lecsaptuk őket.
    -Capra: kb. 6x lenyomott, aztán már az úton is meghaltam párszor óvatlanság miatt (ebből 2x leestem a lépcsőn a mélybe...XD), aztán fűbe harapott.
    - Első két hentes szintén elsőre megfeküdt.

És ismént Knigh-tot indítottam, de most inkább tolvaj jelmezben megyek, full páncélban túl lassú még mindig a lelkem.

Amúgy ez az invadelés nagyon idegesítő. Megyek szépen csinálgatnám a dolgaimat erre bejön egy paraszt persze fullra buffolva és 1 csapásból kinyír, hát kösz szépen. Első invade-kor a srác adott titanite shardot 2-t és large titanite-ot, második alkalommal kaptam valami tűzvihart az arcomba instant haltam, harmadik alkalommal egy csapás voltam egy kardnak).