10203
  • Tinman #7116
    PC-n nem volt lag.
  • davidka003
    Szerintem nem csak Japánban vannak szerverek. Xbox-on se de talán még pc-n se. Live-os a játék MS szerverekkel szvsz
  • Zozo0122 #7114
    Ezt a paladin setet én is nagyon szerettem:) A végén én is ebben voltam + ugyanilyen pajzs. Sisaknak az a fénylő cucc volt azthiszem talán sunlight maggot volt a neve. Fegyvernek pedig kétkezes black knight axe :D
  • Ryder7
    nem tudom mi a foglalkozásod, de én programozónak tanulok és nagyobb a valószinűsége, hogy a szerverek miatt laggol mindenki annyit, mintsem, hogy a motor miatt. Mármint lehet, hogy a szerveren szarul van megirva a multizás, de ennek szerintem kicsi a valószinüsége.

ne feledd, hogy ez egy japán játék, japán szerverekkel, amin innen elég nagy pinget ad akár nagy a neted, akár nem.
  • davidka003

Gyakorlatilag egy Paladin páncélzat +5.
    Zweihander kard +10 Fire
    Black Knight Shield +5

Ring of favor and protection és Cloanthy ring-et használok.
    Néha használom a varázslatot is. (Dark Bead)
  • Zozo0122 #7111
    Nem semmi:)
    Ha van kedved mutass képet a kariról, h lássuk milyen fegyverzeted van.
    És köszi a választ;)
  • davidka003
    Gyakorlatilag max a lelkeket érdemes felvenni de NG+-ban már nem lényeg annyira.
    Én most NG+++-ban eljutottam Orstein and Smough-ig kb 2 óra alatt.

Sőt most Sen's Fortress is meglett elsőre. :D
  • Zozo0122 #7109
    Sziasztok rég jártam itt:)

Lenne egy kérdésem. Mikor végigvittem a játékot akkor szépen végigmentem rajta és út közben mindenhová elmentem és (szerintem legalábbis mert elég alapos voltam) mindent felvettem. Viszont mikor mehettem volna NG+ -ba akkor már nem játszottam tovább. Na most a mentésem már nincs meg, de ha valamikor indítok egy új játékot és megint így végigmegyek rajta és felveszek mindent ami kell nekem és jól betárazom magam, akkor később már szinte felesleges is bármit felvenni nem? (NG+ ról bezsélek) Tehát jó fegyverem és páncélom lesz maxra fejlesztve és gyakorlatilag csak menni kell és ölni nem? Gondolom innentől kezdve nagyon felgyorsul a játék.
  • davidka003
    Tele a net ha rákeresel, hogy Dark Souls lag. Nem a net okozza. Itt a motorral van gond.
    Más játékban érdekes nincs. Mikor 12-en rohangálunk MW2-ben semmi gond nincs.
    Itt meg 1 vs 1-től is beszarik néha.
  • Ryder7
    a lagnak közel sincs köze a játékhoz. a lag az internet sebességtől függ.

elméletileg van valami countered ami invade után beindul és x percig nem invadelhetnek. viszont nem tudom, hogy az visszaáll-e. mint pl a gravelordolás ha leülsz pl bonfirehez.
  • davidka003
    Rohadt lag nagyon felbasz.
    Nem igaz, hogy látom, hogy előttem van a tag és mégis nyom egy backstab-et.
    Egy rohadt trehány munka az egész online rendszer megvalósítása. Pedig jó játék.
    Úgy utálom mikor alapból valami jó de ilyen szarokkal elkúrják az egészet.

Meg nem igaz, hogy annyira nincs ember, hogy 1 tag fél órán belül 6-szor invade-elt. Nem tud mást adni a gép?
  • davidka003
    De human form-ban sokkal érdekesebb menni. :D

Amúgy engem az csesz fel mikor valaki bekeni a kardját lightning sebzéssel. Eléggé overpowered cucc szerintem.

A másik meg, hogy támad a srác és olyan gyorsan csapkod a kardjával, hogy megfagy a karakterem és közben még a pajzsot se tudom felrakni.
  • Laza
    Most nézem, hogy ebben a topicban japán reklámokat is bedob a Google :)

• Laza
    Hát ne menj akkor human formban és nem invadelnek be :)
  • davidka003
    Kb ott jársz mint én. Most öltem meg Caprát, aztán 10 percre rá meg Gaping Dragont. NG+++
    Engem is tegnap invade-eltek Taurus Demon előtt.
    Kb 10 percig szórakoztunk egymással. Én győztem. Mondom írok a srácnak, hogy jó harc volt.
    Erre ő gyorsabb volt és küldött egy ilyet, hogy fuckin dickhead, suck dick.
    ok
  • Solid Snake
    0_0
  • ratgab
    Megvéve! Jelenleg már Depths-ben vagyok:

- Taurus Demon: Valószínűleg berozsdásodtam, de azért 6x meg tudott ölni, aztán fűbe harapott
    - Páncélos disznó: 2x-ra megdögölt
    - Első Dark Knight (fekete páncélos, hatalmas buzogánnyal): elsőre meghalt, pedig régen ez is sokszor lenyomott
    - Gargoyle: Itt kipróbáltam az idézést (egyébként pajzzsal simán lehet hárítani a támadásait), így viszont nagyon könnyen halt sajnos. Egy játékos bejött és simán lecsaptuk őket.
    -Capra: kb. 6x lenyomott, aztán már az úton is meghaltam párszor óvatlanság miatt (ebből 2x leestem a lépcsőn a mélybe...XD), aztán fűbe harapott.
    - Első két hentes szintén elsőre megfeküdt.

És ismént Knigh-tot indítottam, de most inkább tolvaj jelmezben megyek, full páncélban túl lassú még mindig a lelkem.

Amúgy ez az invadelés nagyon idegesítő. Megyek szépen csinálgatnám a dolgaimat erre bejön egy paraszt persze fullra buffolva és 1 csapásból kinyír, hát kösz szépen. Első invade-kor a srác adott titanite shardot 2-t és large titanite-ot, második alkalommal kaptam valami tűzvihart az arcomba instant haltam, harmadik alkalommal egy csapás voltam egy kardnak).
  • davidka003
    A szinkronról egyébként mit mondotok?
    Most nyomom NG+++-ban és mindig annyira jó hallgatni bármelyik karaktert.
    Egyébként meg akarom most szerezni az összes miracle-t és megállok O&S-nél. Legalább ott majd tudnak invade-elni. :D
  • Ryder7
    a DS, egy az egyben egy konzol port volt, azért ilyen szar az alap verzió. ezért kell hozzá a sok fix, ha barátokkal akarsz online játszani, nagyon ajánlom a DSCfix-et, amivel szinte egyből látható GFWL barátaid jelei.
  • Laza
    Amazonon akció van:

Dark Souls - 7.49$ - 1700Ft !!!
  • Laza
    Látod-látod :)

Én ilyenkor csak azt remélem, az emberek le tudják vonni a szükséges következtetéseket, és legközelebb nem szaladnak bele hasonló helyzetekbe a kellő ismeretanyag hiányában ... fő a nyitottság a dolgok megismerésére :)
  • steweee
    köszönöm, ez gyors volt :)

annyi kérdésem lenne hozzá, különösebb súly nélkül, hogy ha az *.ini ilyen 1xű kis módosításával is jelentős sebességnövekedést lehet elérni, akkor ezt vajon miért nem tették bele az eredeti programba ?

én anno lefikáztam a játékot, és jól össze is vesztem "Lazá"-val emiatt. hála neki és még pár kommentnek, nekigyürkőztem a dsfix+dsmfix+*.ini+modok-nak, és egy TÖKÉLETES játék lett a végeredmény. a feléig jutottam, és most ha nekiállok megint be is fejezem :)
  • Ryder7
    DSFixe-et letöltötd és a framerate-nél, az unlockfps-t áltállitod 1-re.
  • steweee
    vki leírná hogy hogyan kell a framet niövelni ? jól emléxem hogy unlockolással ? pont amikor be volt többször rakva akkor hagytam abba, de most újra nekifognék egy új oprendszeren. és gyorsítanám ha lehet....

• Ryder7
    öld meg, öld meg, öld meg!!!

szabaditsd meg a szenvedéstől:D amúgy tényleg, ott van mellette a Demon Ruins-i bonfire, és még warpolás szempontjából se vesztesz sokat.
  • davidka003
    Hát...
    Quelaag's Sister

Allows you to join Chaos Servant covenant and upgrade its level.
  • recska16
    Ha megöltem a pók után a rejtett helyen a bone fire-nél lévő fire keeper ilyen csápos falból kilógó valamit az nagy gáz?? ^^ Mire lett volna jó hogy ha nem ölöm meg? Véletlen miss clickkeltem.... :S
  • Ryder7
    hát igen, de erre való az indictment, bejelölöd, aztán majd levadászom neked;):D
  • Fpocok
    Az az igazi férfi setje!!
  • iTzTiGeR
    Black iron set-be nyomom, tudom nem a legjobb a magic védelme, de na... Crest shield nálam van, ha gyors cserére lenne szükség, annyira felkészületlennek nem nevezném magam. Mint írtam is:"Nem mondom, hogy nem használjatja azt amilye van". Tudom, hogy teljesen rendben volt amit csinált, csak voltam olyan naiv azt gondolni, hogy ha az utolsó pillanatig egy kardharcot vívtunk akkor így is fogjuk befejezni és nem egy egyszerű gombnyomással elintézni az egészet.
  • Ryder7
    http://darksoulswiki.wikispaces.com/Spell+stoneplate+Ring

Big Hat, Dingy Robe, Black Sorcerer Gautlets, Maiden Skirt és Crest Shield.

Igy a legnagyobb a varázslat védelmed...
    Szerintem nem rinyálni kellene, hogy a varázslat, az cheat szerű, hanem alkalmazkodni. iTzTiGeR ne vedd sértésnek, de a srác pont jól csinálta. Nincs szabály könyv arról, hogy mit szabad és mint nem invade közben.
  • iTzTiGeR
    Hát igen, kicsit meglepődtem mikor egy alkalommal valaki invadelt, ellőtte ugyan ezt a sokfeketegolyó varázslatot és instant halál full életről...
  • davidka003
    Én is ratyiságnak tartom egyébként. Lő egy varázslatot és lemegy a teljes életed vagy a 80%-a.
    Marha sok értelme van akkor invade-elni.
    A játékban a varázslat tényleg cheat szinte, mert varázslattal a boss-ok is könnyebbek.
  • iTzTiGeR
    Ezt akkor majd megpróbàlom, köszi!

Tegnap volt egy párbajom valakivel, jó kis harc volt az elején. Aztán elérkeztünk oda, hogy az nyer aki beviszi a kövektkező ütést. Hát itt szépen fogta és ellőtt valamilyen dark magic-et és nekem annyi volt. Nem mondom, hogy nem használjatja azt amilye van, de ez egy kicsit.. Izgalmas kis csata helyettt biztosra akart menni úgy néz ki.
  • davidka003
    Nálam xbox-on is ez van.
  • Laza
    Elvileg ezeket kell a routereden a portforwarding alatt a számítógép felé megnyitnod:

The following ports are required for P2P connections to work when connected to GFWL:
    53, TCP & UDP - DNS resolution, GFWL uses to resolve P2P connections
    80, TCP - Internet
    88, UDP - Internet
    443, TCP - HTTPS, GFWL uses for voice communication and Live logon
    3074, TCP & UDP - GFWL P2P communication
  • iTzTiGeR
    Értem. Hát bejönni nem sűrűn szoktak. Úgy esetek 20%-ban jelenik meg valaki. 80%-ban elfehéredik, várnom kell több percig aztán eltűnik, akkor meg újra próbálkozik valaki és megint ugyanez... Legalább közben engedne engem is invadel-ni. Portokkal lehet gond? Mert nem egyáltalán nem megy a dolog, hanem csak nehézkesen.
  • Ryder7
    nem olyan vészes.sőt, még van benn egy ilyen lassú "feeling" amitől picit jobban lehet félni a játéktól:P számomra:P
  • Laza
    Csodálom, hogy tudsz így játszani, nekem kiesne a szemem 10 perc után. Azért is írtam, hogy hátha csak a videó van túl kevés képkocka/mp-el rögzítve, de akkor nem :)
  • Laza
    Csak kifolyik tőle a szemem. Egy 1-2 perces dolognál elmegy, de többnél Engem már zavar. Én játszani sem tudok ilyen diavetítéssel, ez van :)