Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DARK SOULS 2 <#pias><#taps>
Dark Souls 2

Laza
Mondjuk azóta összeraktam az 5-1 (vagy 4-1) bossából azt a butcher kés szerûséget.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Bárhogy is teszel Ostrava 1-4 végén mindenképpen Dark formában betámad.

Ha sikerült több alkalommal is megmentened a fenekét, akkor is ott ül a lépcsõn, siránkozik, hogy mi lett a faterból, átadja a kulcsot köszönetként, majd eltávozik az élõk sorából... kicsit ciki, hogy 10 mp múlva meg jön, mint Darkwraith :-/

A kard amit kihagytál nem fontos, ha nem akarod kiplatinázni a játékot. Annál a kardnál sok jobb van... nem skálázódik és nem is uppolható (max ugye a másik "felével" a Northern Regalia-vá).
Mondjuk annyiból nem jó, hogy kihagytad a mauzóleum részt, hogy a játék egyik legérdekesebb harcából maradtál ki. Doran vicces gyerek... 4-500 dmg-em volt, odamentem sebeztem rajta 10-12 körül, backstab is 50-60 között sebezte aztán nem kevés HP-je van :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Már buktam az 1-1 titkos helyén lévõ 2h kardot, a mocsok király fia nem jött a rácsos kapunál, így dark formában betámadott a 1-4 végén, nincs kulcsom 😞
Legközelebb kapásból elkenem inkább a száját.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
:-)) Bocsi, bocsesz, bocsika... nagy betûkkel írtam fogalmam sincs miért.
Egyébként a World of Tanksra gondoltam <#banplz>

Igen, de igyekszem kevesebbet értelmetlenül dumálni és még inkább hasznos hozzáfûznivalókkal.

Megérte 2x is végigtolni, mert sokkal, de sokkal többet tudok a DeS-rõl és sokkal több dolgot fedeztem fel benne, mint amire korábban számítottam. Most mát eléggé képben vagyok, fejemben a hasznos stratégiák, fejbõl megmondom mit hol találsz, mit hol érdemes farmolni, melyik sarok mögött ki vár :-)
Így van értelme wt-t készíteni. Mondjuk elképesztõ nagy munka... fõleg konzolról, simán 100-200 óra egy 50 órás játék esetében, persze ebben benne a vágás, tömörítés, etc.

Nem egy olyan videót láttam már, ahol a srác ott szerencsétlenkedett hosszú órákon keresztül egy adott pályán... szegényt le is húzták keményen. Persze érthetõ... ha nem megy nem kell erõltetni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
20 percig gondolkodtam, hogy milyen játék lehet a WT amire gondolsz. <#falbav>
Várjuk a végigjátszást. De beszéd lesz benne ugye?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Már késõ :-D

Harmadjára tolom éppen 1-1 és 1-2-t gyorsba kitakarítottam, aztán pár napja annyi a meló, hogy elég fáradtan esek haza így inkább nem folytatom, mert ugye DeS/DaS akkor jó, ha tudsz rá koncentrálni is és nem csak eszetlenül nyomkodod a gombokat.

Viszont hétvégén ha lesz idõm párhuzamosan elkezdem a videós WT-t is, Shadow of the Colossus minõségbe ;-)

Tinman
Helyes toljad is, mert min. 2x végigjátszás kell ahhoz, mindent láss. :-)

benőmenő
Ez azt jelenti, hogy lassan jönnek a videók, vagy harmadjára is neki akarsz futni? 😄
Laza
Azóta nem nagyon nyomtam, nem volt idõm 😞
Majd a héten. Tegnap egyeztettem haverral, hogy még nem kell visszaadjam a gépet 😊

Tinman
Nekem meg lepergett Demon's Souls credits 2x-ra.

Laza! Merre jársz? :-)

Végül is alig kellett csak 2 végigvitel, hogy végre totál tisztán lássam ezt a hülye World/Character Tendency õrületet... nehéz a felfogásom na :-D

Laza
Capra szerintem lvl-en kb ugyanaz, mint minden szinten 😊
Vigyél fire bombot, az a kutyák ellen nagyon jó. Gyorsabban tudod dobni, mint pyroval castolni.
Egyébként is lvl1-es játékban mindig legyél felpakolva abból, nagyon hasznos.

1-1 halál még nem megfogás 😄 fõleg ,hogy lautrenc alapból macerás 😄 gargolyéknál meg benéztem nagyon most még nem parázom így meglesz Haver gyûrûje aztán gyerünk tovább. Caprától fosok egyedül vele voltak bajok mindig. na de majd pénteken.
davidka003
Quelaag-nél.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Én cheat-eltem ott. 😄
Be a sarokba ahol nem ér el és lenyilaztam. 😄

Laza
Havelt firebombbal egyszerû leverni. Engem elõször Quelaag fogott meg, 4-5x neki kellett menni, talán 5.-re sikerült. Rajta semmit sem fog a tûz, meleeben kell leverni.

h&s-st csináltam a játékból kezembe a battle axe +5 hátamon a Grass Crest Shield és az alap mobok könnyû támadással is egy hit. Lautrenc ölt meg elsõnek (másodjára heavy attackal stun lock csak pislogott) aztán egyszer haltam gargolyek-nél is. meg most Haver ütött le, de hát õ egyhitel tudjuk. (btw nem gondoltam volna ,hogy a pyro tényleg ennyire op....már az alap tûzlabda is vicc -igaz relatív lassan kasztol-) no mindegy most péntekig pihi aztán folytatom kíváncsi leszek engem ki fog nagyon megfogni.
MerlinW
A varjúfészek fele mész, majd félúton felveszed a háztetõn a kulcsot. Ezután újra felmész és a fészekben összegömbölyödve várod a buszt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ott vár rád a kulcs a Painted word-be, a "mocsár" gyûrû pár silver knight és természetesen a Stray Demon *muhahaha* 😊

[merlinw.org]

davidka003

davidka003
Oda majd késõbb tudsz visszamenni. Mondjuk úgy 20 óra múlva. 😄
Egyébként ott lesz a gyûrû amivel tudsz sétálni könnyen a mocsárban/vízben is.

arra rájött már vki, hogy az elején van egy hulla egy leomlott lépcsõsoron balra a fõépület tetején, és sztem onnan lehetne oda jutni ahonnal rá lehet ugrani az elsõ bossra, a fehér átjárótól balra van egy terem, ahol van az elsõ erõsebb nagykardos pajzsos csonti, és ott van egy ajtó ami zárva. hiába van master key, nem nyitja. sztem az a folyosó vinne a hullához a leomlott lépcsõsornál.

vmi értékesebb cucc kell hogy legyen nála, de a végigjátszásos videóban sincs erre semmi hogy lehet oda jutni, pedig direkt ilyen jól kiszúrható helyen van

5let?

Laza
Én O&S-is mentem vele, ott 1x próbáltam, azóta nem mentem be. De odáig nagyjából elég könnyen lehet menni ... mármint van akinek már ez is nehéz lenne, mert a könnyûben azért benne van jó pár halál 😊

köszöntem 😊
Laza
Csak a pyro.

3 végigjátszás már van mögöttem 😄 most oylat akarok ahol nem lépek szintet ez a soullvl1-es végigjátszás 😄. a kérdés az volt ,hogy mindegyik egyes szintûnek számít-e 😄 vagy csak a pyro aki ténylegesen lvl-en kezd 😊
Tinman
+ az item finding-ra is jó hatással van (10 Humanity-ig).

Human formában tudsz a boss fightokhoz gépi segítõt megidézni. A humanity mennyisége ad a sebzésedhez bónuszt. Ezenkívül még a multiban van jelentõsége, ha human formában vagy akkor tudnak "betámadni" <#hehe> Gyengébb idegzetnél nem ajánlott....
nincs jelentõsége hogy hányas szintûvel kezdel. annyi csak , hogy szintlépéskor mennyi lélek kell ahhoz, hogy emeld vmelyik képességedet. de alig van eltérés a növekedésben, sokkal több lelket fox elveszteni amikor meghalsz valahol és nem volt elõtte tábortüz és szintemelés.

én végigpróbálgattam szinte az összeset a kíváncsiság kedvéért, nincs sok különbség, sztem csak szimpátia kérdése hogy melyik tetszik küllemre meg harci mozgásra. a lovag lassabb mint a többi , az feltûnt, de alapból jó páncéllal kezd. a pyrora azt írja egy végigjátszás, hogy az elején a legjobb mert a bossokat le lehet gyakni tûzzel. de ha nem tetszik a fazon, akkor csak ezért kár õt választani, mert karddal is le lehet vagdosni mindenkit.

nekem is lenne viszont kérdésem akik már ismerik a játékot. mire jó élõvé változni, van e jelentõsége ? a tûznél van ugye olyan hogy visszaváltozni, és van olyan hogy humanity meter. na ezek mire jók ?

soul lvl1-es kezdõ karinak melyik a jobb bandit vagy pyro? illetve minden kaszt lvl1-nek számít kezdéskor. Vagy esetleg a barbárt illik kezdeni?

Szerk: közbe utána nézve wikin pyrót írja egyedül aki alapból soul level1-en kezd.
😊

Laza
Na, hát olyan jó poén volt .. legalábbis szerintem 😊

<#duhos2>

Laza
Egyébként most, hogy megoldódott a problémád, a 'GYIK'-ot már levehetem, nincs már rá szükség? <#vigyor>

Laza
Éppen ezért is írtam a #6298 hozzászólásban, kvázi megnyugtatásképpen, hogy ugyan a kontroller gombjait nem lehet átállítani (én is kapásból azt kerestem, olyan szar volt elsõre), mégis ha megszoktad akkor talán nem is tudnál jobbat kitalálni helyette.
Én alapból nem szenvedtem a bill+egérrel, mert az valahogy játékidegennek tûnt nekem. Szoktam konzolozni is, és ez tipikusan az a játékstílus ami kontrollerért kiált 😊

Azóta PS3-mon elkezdtem a Demon's Souls-t (az 'elsõ' részt), és ott a ugyanez a gombkiosztás a dual shock kontrollerrel még jobb, mert annak a ravasz gombjai sokkal kellemesebben használhatóak.

Mára már rendkívül profin irányítom a játékot, azt csinálok az ellenfelekkel amit csak akarok, én ugrálom körbe õket, nem õk szívatnak engem 😊

Azokkal meg ne foglalkozz, akik félinformációk alapján ítélkeznek a játék felett. Az a linkelt youtube-os videó is egy vicc. Ez a játék az utóbbi évek legzseniálisabbja. Nem csak rendkívül élvezetes kaland, bazi nagy szörnyekkel, nyitott világgal, de még egy tisztességesen összerakott harcrendszert, fejlõdési rendszert és itemizációt is kapott, ami minden téren képes kihívást nyújtani, mindezt úgy, hogy nem érzed a készítõk direkt szopatását, a 20. próbának is vígan dalolászva szaladsz neki, annyira élvezetes 😊

Tinman
<#eljen>

rendben van. és kicsit megkövetem magam, visszaolvastam. tényleg én rágtam be a semmiért. lázasan feküdtem itthon hasmenéssel, szóval elég f*s a hangulatom.

azóta am kitapasztalgattam a beállításokat, és beleszerettem a játékba. épp most teszem fel SSD-re. ha valaki szeretné a tesztelt, beállított dsfix.ini -met, csak szóljon. meg van pár sor ami nem egyértelmú hogy mi a jó beállítás, abba is tudok segíteni.

ami viszont nem állítható továbbra sem az a controller, de végül is mindegy, mert az egér is konfigolható a bill. mellé, így már egész jól be lehet állítani a "szokásos" kiosztást amit ált. az vki használ egy hasonló játéknál.

de a mouse fix-el sajna vmiért visszahozza a kurzort a játék alá, és még nem jöttem rá hogy miért lehetséges, mivel a dsfix.-ini és a dsmfix.ini-ben is ki van tiltva... pedig csak ez hiányzik hogy TÖKÉLETES legyen a játék, mert egyedül az irányítás a gyengéje

és tényleg elég szar, hogy komoly lapokban írták a játékról hogy egy szar, mert hihetetlenül jó. csak hát nekem is egy délutánom ráment az inire meg a moddolásra...

Solid Snake
Banner <#eljen><#pias>
Laza
Lehet a warezon van? 😊
Mondjuk aki nem vette meg az menjen a sóhivatalba 😄

Az említett normális topicokban ki van téve szép piros betûkkel, hogy 'warez tilos!'.
Tegyük ki? 😄

Laza
Az az igazi, mikor biztos vagy benne, hogy igazad van ... de azért közvélemény kutatást ne tartsunk róla 😄
Majd legközelebb igyekszünk egy összeszedetlen, értelmetlen kérdésre kitalálni, hogy milyen választ szeretnél.

De mert olyan szépen kérted, tettem ki linkeket. Mert ugye csak szépen kell kérni. Egyébként meg ha az ember minimálisan visszaolvas, mindent megtudhat onnan is.
De ezzel segítek azoknak, akik az önállóságot csak egy cserepes virág tulajdonságaként ismerik (tisz.kiv. 😄).

Direkt Neked tettem be 'GYIK'-ot is 😄

MerlinW
A játék telepítõjén nincs DSFix...

[merlinw.org]

Tinman
<#ticking>

pedig nem akartam reagálni, de nem bírom megállni emiatt :

Teljes név: Elias Tobias
Honlap: http://www.mezitelenkepekrolam.hu

na azt hiszem pont jóval álltam le vitatkozni, te vagy a topic házigazdája. ezek szerint igazam volt, és már átálltál lélekben a sötét oldalra. de legalább az örök ifjúság lelkiekben tiéd.

nem neked kéne a leginkább segítõkésznek lenni, vagy legalább a bannerba beszúrni egy GYIK-ot, vagya nexus linkjét vagy ha az nem lenne annak híján modos linket stb. ? a skyrim topicban épp pár napja is sor került egy ilyen "fejlesztésre"

sztem dühbõl tiltsál ki és töröld a hozzászólásaimat is ! akkor tutira ÉREZNI fogom, hogy beletappancsoltam a lelkivilágodba !

mert az élet szép, légy vidám
- légy LAZA !

😊

Laza
Okostóni, Te voltál aki behányta ide az összeszedetlen, 'értelmetlen' hozzászólását/kérdését, és még Te követelsz meg extra bánásmódot?
Lehet, hogy bizonyos topicocban így mûködik, de a normálisakban biztos nem ... a nemnormálisakból meg rég elhajtottak volna melegebb éghajlatra, mikor bemásolsz ide valaminek a readme fájljából, de azt sem tudod odatenni, hogy mibõl szedted ki. Annyit sem írtál, hogy a DsFix-rõl van szó, arról sem, hogy honnan szedted és hányas verzió.
A hasonló 'értelmesen' megfogalmazott hibabejelentéseket a munkám során is szó nélkül visszadobom. Az írás stílusodról ne is beszéljünk.

Lehet 'tinizgetni', bár nem Én vagyok az 'ismeretlen életkorú'.
És aki nem ismeri a smile varázslatos jelentését, annak nem tudok más tanácsot adni, mint hogy forduljon pszichiáterhez 😉

aha, na akkor :

vagy leírja hogy nem tud a kérdésre válaszolni, vagy nem válaszol. más topicban így mûködik. lehet ott nem csak tini vannak. vagy simán csak a sok dark fantasy játék miatt gonosszá vált 😊

elég lett volna annyit írnia hogy dask soul nexus... - nem tudtam hogy már ennek is van.

mindenféle ajánlgatás meg értetlenkedés helyett

és hogy az újabb (nekem újabb a játék telepítõjén lévõ 1.1) dsfixek már a billkiosztás is változtatható)

részemrõl end ez a topic,úgy látom itt úgyis csak magára hagyatkozhat az ember. és lám, megvan amit akartam

Tinman
Tényleg no offense... de Laza semmi bántót nem írt, sõt segíteni akar.

Laza
Ki mondta, hogy az a jó amit nem lehet módosítani? 'Beszélgetésbe' elegyedtem az irányítás sajátosságairól, és arról, hogy végül teljesen használható és megszokható attól függetlenül, hogy nem lehet módosítani alapból.

A Te stílusod aztán még idegesítõbb, miért nem mész máshová boldogítani a népet?

akkor bravo neked, hogy az a jó amit nem tud a játékos magának konfigurálni. am te léccives ne válaszoljál már arra amit én írok, idegesítõ a stílusod

Laza
A gombkiosztást elõször Én is furcsálottam, aztán mégis hamar megszoktam ... így utólag meg már nem is tudnék jobbat 😊
Annyi, hogy a parry (pajzzsal hárítás és visszatámadás) az viszont nagyon szar helyen van, éppen ezért szinte sose használtam.

igen. dsfix. ha bemásolom a játék könyvtárába az exéhez, ahogy a leírás mondja, akkor nem indul el. pedig elõtte elindult, és ha kitörlöm a dsfix-hez tartozó 1 db *.dll és 2db *.ini fájlt + az 1 db dsfix könyvtárat, akkor azonnal indul újra.

találkozott már vki ezzel a problémával ?

jaja, analóg kar, nem volt érthetõ iránygombával ? a win7 már felismeri és a játék is. nem tudom elsõre miért nem. de mivel nem konfigolható játékon belül, így mindegy, annyira szar az alapkiosztása