Nem leszólva vagy, hanem csak annyit kérek próbáld ki PS3-on, XBOX360-on, PC.
Mindegyik első kiadású, modolatlan verzió legyen. Játssz velük 20-30 órát/platform, hogy legalább eljuss a különféle helyekre és jegyezd fel egyes helyeken mit tapasztalsz.
Normális PC-vel a modolatlan verzió is kellemesebb, gyorsabb, dinamikusabb élményt fog nyújtani, mint bármelyik konzolos. Ráadásul PS3-on ha megfeszülsz se lesz 1080p upscale, 720p és pont, de a szaggatást azt ott is a képedbe tolja.
XBOX360-on 1080p upscale van, emiatt kellemesebb az összhatás a szemnek, de sok helyen rémesen leesik a frame.
Ci7+460GTX+SSD+6GB memóriával (akkori régi konfigom!) a modolatlan verzió remekül szaladt és bár a konzolos textúrákat skálázta fel 1080p-be mégis ebben az állapotában is inkább 100x választanám a PC-s verziót, mint a konzolost. Az egeret félrehúztam, nem láttam, nem zavart... XBOX360 wired controllert bedugtam és u.a. az élményt kaptam, mint X-en, csak jobban ment.
Amikor meg megjöttek az első modok, onnantól meg nem volt kérdés, a konzolos verziókat le lehetett húzni a klotyón, mert rossz viccek lettek a PC-shez képest.
Többet nem írom le, mert már vagy 30x megtettem.
Végeredmény ->Szaggatós, mosott, homályhegy vs. PC jelen.