Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Blighttownt nem lehet kikerülni valahogy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
És még azt nem is írtam, hogy kiét! 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
"alá állsz és vered" <#zavart1>
Laza
Nem nehezek azok ... max akkor, ha célzottan akarod befejezni ... azaz konkrétan azt hagyni utoljára, akit szeretnél ... na az általában pont ellenkezõleg szokott történni 😄

Egyébként ha már jártál itt fenn elõtte kár volt visszamenni az erdõbe, ugyanis O&S után megkapod a teleportot, azzal sokkal jobban lehet már közlekedni.

A farkas érdekes, van akit szintén szopatott, szerintem a játék egyik legkönnyebb bossa ... konkrétan megütni nem tud ... alá állsz és vered.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
Shep
Hát úgy mesélik a neten, hogy volt valamikor egy illetõ akit megállított Stan és Pan, persze lehet csak városi legenda 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Ki volt az? <#vigyor3>
Shep
Annyira nem vészesek, mint ahogy az egyik illetõ beállította 😄

davidka003
Anor Londo elég kemény volt most. Jött 2 sentinel, meg szárnyas lények is, aztán jött két köcsög íjász silver knight. Alig sikerült eljutni a tábortûzhöz ahol a lovag van.
A héten viszont délutános vagyok úgyhogy napi max 2 óra játék lesz szombatig. Vasárnap meg majd csapatom neki. 😄
Jön mindenki rémálma Dragon Slayer Ornstein & Executioner Smough. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Afe
Nekem a greatsword-ek közül a Gravelord Sword jött be a legjobban. Viszonylag gyors, és felhúzva elég sokat sebez. Szinte a játék elején felszedhetõ. Nito halála elõtt be kell lépni a Gravelord Servant-ba, és neked adja. Lent a Catacombs-ban van a falnál egy koporsó, amibe bele kell mászni.

Egyébkén szerintem meg a Black Knight Halberd +5 a leghasználhatóbb cucc a játékban.

Shep
Black Knight kardtól mi az ami erõsebb, mármint ilyen suhintós kardra gondolok, nem fejszére, meg lándzsára meg ilyesmire.

Afe
Én is ott szoktam farmolni.
Átszaladok a kapun, közbe leütöm a zombit, leszaladok, és a Dragon King Greataxe+5 2kezes strong ütéssel letisztítom a szobor körül a területet. Majd egy gyors repair, homeward varázslatok (ingyen van a használatuk) és kezdem elõröl. Repair azért kell mert 2kör alatt elkopik a greataxe.
Ládával a fejemen, meg ezüstkígyó gyûrûvel alapjátékban 10ezer felett, ng+-ban 21ezret tudtam szedni 1perc alatt.
Tegnap végigtoltam, és most nem mentem ki, hanem leültem a tûzhöz. Szépen meggyulladtam, aztán elkezdtem az ng++-t. Kiváncsi leszek itt mennyit ad majd ezen a helyen.
Szinteket csak azért lépek már, hogy ki tudjam próbálni az összes fegyvert, varázslatot. Pl Smough kalapácsa 58 strength-t követel :-/

Tinman
Nekem ami eléggé bejött lélekfarmolásnál: Chamber of Princess tábortûzhöz teleportálsz, majd a 2 giant + Silver Knight íjász és ami a lényeg, hogy Titanite Chunk is gyakran esik!!!

1-2 perc = 7-8k lélek + Titanite Chunk(ok) sima NG-n... meg beveheted a 2 ajtónálló giant-et is.

NG+ -on gyûrûvel ~25k lélek körül!

Sõt! Ez a hely azért is k. jó, mert közben le is tehetsz O&S elé summon jelet és farmolhatsz, miközben lehet, hogy megidéznek és akkor rengeteg lélek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Kinyitod a kaput és a szobornál az a sok szörny. Én azt csináltam, hogy mentem bonfirehoz, befutottam, nagy kétkezessel rájuk vágtam párat és kimentem. Aztán ezt ismételgettem. NAGYON JÓL DOBJÁK SOULT és gyors is. 2 perc egy kör max.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Hol?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát én sem értek egyet... k. jó helyszín.

Fpocok
Szerintem egyik leghangulatosabb terület. Ráadásul REMEK SOULFARMOLÓ HELY.

Shep
Az egész játék egyetlen valamire való helyszíne.

davidka003
Painted World of Ariamis: iszonyú unalmas és lehangoló volt. Alig vártam, hogy vége legyen.
Sárkányt is kinyírtam meg a nõt is a végén. A fõboss elég kemény volt azért, mert csak 5 flaskám volt. 5% életem maradt a végére.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
10-nél feljebb nem szoktam vinni... lusta vagyok rá, meg spórolok a humanity-vel :-)
Lordvessel után úgyis gyorsan ott vagy a 20-at adó a Firelink Shrine-nál, ha nagyon kell oda szoktam visszateleportálni.

Tinman
Hát ha Sif kemény volt, szerintem ne nagyon kötekedj még az ottani sárkányokkal, mert a lightning alapú sebzésük elég fájdalmas.

Nekem egy nagy mumus boss van Dark Souls-ba:

Bed of Chaos.

Aki végigtolta, tudja, hogy 3 fõ részbõl áll vele a harc és 0/10 nehézségû maga a harc része. De ha eddig a 7 végigjátszás alatt az a szarházi 40x le nem söpört akkor egyszer sem -.-
Legutóbb éppen 20 perce vagy 5x -.-

Tatyla
flaskat lehet növelni 15-re majd 20-ra

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
Na megöltem a farkast is. Iszonyú kemény volt nekem. 😄
Mák is kellett hozzá. Flaskám 1 darab sem maradt a végére a 10-bõl.
Valley of Drakes-be szerintem már benézhetek így 70-es szinten. 😄

Seth
A mocsok 😄 Én is azt választottam elsõ végigjátszáskor, mert hallottam,hogy fontos sztorielem. Mennyivel jobban jártam volna egy mesterkulccsal 😞

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Megöltem a sárkányt. 10k lélek nem nagy szám.
Darkroot gardenhez megvettem a 20k-s kulcsot aztán most csapatom nekik úgyis mindig újratermelõdnek, 10-15k-t össze lehet farmolni ott a macskás részen. Kicsit tápolom magam, hogy legyen esélyem a farkas ellen.

Tinman
<#nyes>

"Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls igazgatója felfedte a titkot, elárulta, mire használhatjuk a haszontalannak tûnõ bizsut.
A Dark Souls elején többféle tárgy közül választhatunk, ezek között szerepel a rejtélyes Pendant is.
A tárgy leírásában az szerepel, hogy semmi hatása, de a "gyöngéd emlékek nyugtatják a vándorokat". A felhasználók különbözõ elméleteket gyártottak arra, hogy miért érdemes ezt választani karakterünk elkészítését követõen. Miyazaki anno olajat öntött a tûzre azzal, hogy azt nyilatkozta, õ is ezt a tárgyat választaná, de nem mondta meg miért. Nos, elérkezett az idõ, lehullt a lepel: a Pendant egy szivatás. Bizony, a tárgy semmire nem jó, csupán Miyazaki gondolta úgy, hogy ilyen formában viccelné meg a játékosokat. Aki szívesen olvasgatna spekulációkat, az ezen az oldalon talál párat. Igen vicces annak fényében, hogy tudjuk, az egész csak egy átverés." - forrás: Gamestar.hu
Shep
Azt nem tudtam.

Tinman
Konzolosból is már jó régen.

Tinman
Azért nem árt vele vigyázni...

Van egy olyan one hites vacka, ami kimaxolt páncélban, tûzvédelem gyûrûje mellett is instant halál.

Seth
Talán csak a fekete sárkány az Ash Lake-nél. Nameg kígyófejû barátaink meg a nagy holló. Azt hiszem mindenki, minden más leölhetõ 😊

PSN ID.: Beegabor

Afe
Én tegnap még a hollót is majdnem megöltem, csak az utolsó pillanatban elrepült😊

Shep
Nem is értem ,hogy gondolhattad, hogy van a játékban olyan szörny amit nem lehet leölni 😄

Fpocok
Akko nekem hazudott itt valaki...

Afe
Akkor átbaxtak:
http://www.youtube.com/watch?v=CO2IhpqxX8g

Shep
Pedig meglehet, konzolos verzióban pl van bug is amikoris 1 lövéssel el lehet intézni de ezt a PC-sbõl már kivették, ahogy a tûzdémonos bugot is.

Shep
Hát nem tudom nekem ez a módszer nem sikerült, mert 1-et rávágok és ahogy elindulok vissza õ 1mp-el késõbb már tüzel és természetesen végem. Marad a nyilazás 😄 Tegnap NG+-ban elsõre megöltem a diliházas 2-es démont de igazság szerint NG+-ban már nem nagyon vonz a játék. Új kaland után kell majd néznem 😊

Fpocok
Nekem azt mondták, nem lehet megölni.

Afe
Miért ne lehetne? Csak ügyesen kell csinálni😊
Az tény, hogy nem létezik olyan védelem az egész játékban, ami tuti lenne a tüze ellen. Bármit magadra pakolsz, leszed a lábadról.
Az elején megbújsz a sarkon, majd mikor lerepül a falról, kiszaladsz a legerõsebb 2 kezessel, és püfölöd a lábát. Mielõtt felszáll tüzelni, gyorsan vissza a lejáróba. Ezt eljátszod addig, amíg vége nem lesz. Ennyi.

Fpocok
Az elején a hídon? A pirosat? Azt nem lehet megölni.

davidka003
Anor Londo iszonyú gyönyörû volt ahogy felvittek és megláttam az egész tájat.
Viszont visszamegyek inkább leölni a sárkányt a hídon meg szerintem nekimegyek a farkasnak is.

Fpocok
Grat. Akkor jöhet stan és pan 😄

davidka003
Iron Golem meglett elsõre úgy, hogy hozzám se ért. 😄
Vicc kategória nehézségben az ilyen nagy állat Boss, mert lába alatt el van az ember és nem is tud hozzám érni. Ráadásul kétszer össze is esett úgyhogy gyerekjáték volt.

Shep
2 ütésesek szóval nem nagy szám. Játék legaljasabb ellenfelei amúgy a kis fáklyás zombik. 2-3 megcsap egyszerre és véged is, mindegy mennyi hp-d van.

Fpocok
Ha a végén mész oda, akkor nem lesz gond. Ráadásul ott egyesével jönnek.

davidka003
Közben olvastam Kirk-rõl és írják, hogy majd másodjára a Demon Ruins-ban fog invadelni Capra demonokkal. Most komoly, hogy csomó Capra demon lesz? Vagy az már nem jelent majd gondot?

davidka003
Az.
Istenem meglett. El se hiszem. Mentettem aztán gyors ki is léptem, mert már tényleg a szívroham kerülgetett. 😄 Még jó, hogy megvolt a Stone armor, mert hirtelen bepánikoltam de megmentett meg a tûzgyûrû is segített. 😄

Tinman
2 lépcsõ van... rush elõre, hulla lootol, robban az elsõ bomba az elsõ helyen, hullánál DK irányba tûz, lees, robban a 2., leül, örül.

26:00-tól

Afe
Ott a robbanás idejéig maradj a lépcsõkön, akkor nem ér el a tûz. Meg jobbra lesz egy rész, ahol le lehet esni, ha lenézel látsz egy bonfire-t 😉

Fpocok
Sen fortress? 😄