Shirisald#6809
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a pvp működésre bírásához. ESS-t használok (6.0.308.1). Kénytelen voltam rendszer telepíteni. Ekkor raktam fel ezt az újabb verziót. Ez azért fontos, mert ezzel a verzióval sehogy se akar már működni a különböző online funkciói a játéknak. Nem látok egy szellemet sem, sose. Nincsenek szappan nyomok. Az elöző rendszernél, a szintem miatt egy idő után már nem láttam senkit, és akkor még nem értem el a dlc-s arénákat. Most, hogy már oda jutottam nem tudok arenázni sem. Új karaktert indítva se látok senkit (ember alakban se, még az online lévő kis robotokat se látok sehol semmikor). Próbálkoztam a leírásokkal, próbáltam több féleképpen a portjait a winlive-nek hozzáadni (port tartomány, egyedi portokat) a 4 exe-hez rendelni mindent, de semmi nem változott. Én használom a peerguardiant, de ha letiltom, ha nem, akkor se jó, mivel eddig ez volt a gond, és ennyivel meg is oldódott a dolog. Egyben a steam felüleletén se tudom használni játék közben a böngészőjét. Sok funkciója le van tiltva az ESS-nek, beállítom a játékos üzem módot akkor se tudok vele semmit csinálni. Segítséget szeretnék kérni, aki konkrétan tudna segíteni az ügyben. Otthoni hálózat van beállítva (így az UPnP működik és a megosztásiban be is van kapcsolva a felderítés).