toturi#6763
nem mondod h nehéz? ha nincs a fehér felhő én nem is gondoltam volna hogy boss. álj meg középen és mindig próbálj ott maradni. engem úgy még sosem tudott lelökni. plusz ha tudsz maradj a lába között és akkor elég védett helyen vagy.
sőt! legutóbb én löktem le őt. :) elfelejtettem leölni a másikat aki dobálja a robbanó golyókat így nem is mertem a híd tövétől kijebb menni. gólem úr meg odajött és addig küzdöttünk mir elfáradt v én nemtom. (tudjátok mikor kicsit megáll a támadással) na akkor elkezdtem ütni és leeset a hídról. :)
Ryder7: azóta csak az zavar az online-ba hogy haladnék is és ha jön egy invader nincs bonfire. de am nagy poén ez a z invade. akkora szerencsétlenek jönnek be hozzám... egyik dehts-be nekem jött én meg észrevettem hog ez nekem nem ellenfél s lerohantam. jól nézhetett ki neki. nyomja rám a poison-t a varázslatot(azt a kéket) meg amije csak van én meg csak megyek rá a giant armor set-be egy bk xe-al és meg se torpanok. :D végül menekülőre fogta és beesett egy lyukon a curse-os békákhoz és ott azonnal beátkozódott..
másik menő meg blighttownba jött nekem és jobbra balra gurult fent a fa tákolmányon míg végül leesett... :) szóval azóta elvagyok velük.
tényleg. van aki pc-n tolja és kéne neki segítség boss harchoz?
mert szeretném elérni a warrior of sunlight covenant követelményét viszont faith-reazért nem adok.
3 végigjátszásban vagyok és kb lvl 157. meg ha kell adhatok itemeket is amiből több van nekem vagy nem használom sosem..