• steweee
    azt tudja vki, hogy a fegyverek leírásánál hol van az, hogy mennyi a "leütési értéke" ?

vagy nincs külön hanem csak a POI-t írja a páncéloknál ?

mert persze érzésre is megy, de jó lenne látni is a statokat.

pl : ahogy egyre jobban belejövök a játékba, annál jobban élvezem. tényeg nagyon jól el lett találva a különbőzó harcistílusok és fegyverek egyensúlya és használhatósága. undead parish-ban pl. az alabárddal pofonegyszerű válik az addigi küszködés a lovagok ellen. a nagylovagot is 2x2-es kombóval kinyírja egy +5-ös alabárd, előtte karddal küzdelem volt hátbakerülgetni, mivel páncélos vagyok én is. a kard legjobb ha több oldalról is támadnak, egy suhintás félkörívet talál, őrült zombik és kutyák, kevésbé páncélozott ellenek ellen a legjobb. főleg ha az erős támadása az egyenes hosszú döfés.

a lándzsa is nagyszerű pl: kazamatákba. kevésbé erős mint az alabárd, cserébe többet tud egy szusszal szúrni, és legtöbbször elég is a gyenge fizikumú nem páncélozott, de sokat sebző és gyorsan mozgó ellenek ellen. a kővéváltoztató békákat ezzel simán szét lehetett szedni. csak rá kellett jönni. a csontik is kihívást jelentettek, amíg fel nem eszméltem, hogy a kétkezes pallos, kezdetben a claymore kell ellenük. 15-ös staminával az óriáscsonti is szétüthető úgy, hogy találata se lesz mert meginog mikor mi ütjük. feltéve hogy egyedül van.

a páncéloknál is kurva jó, hogy a csontis részhez nehézpáncél szettbe kell menni. akkor hiába piszkálnak a kis kardokkal, beüti a pallossal a földbe őket a csapás, elég menetenként healelni, közben nem kell elrohangálni.

a tudás iszonyat fontos és az időzítés is. a kamerakezelésen lehetne még finomítani, illetve a célpontválasztáson, de ettől függetlenül is a legjobb verekedős+rpg amivel valaha is találkoztam.... :)