10203
-
#6676 Belenéztem hang nélkül. Az Asylum demonnak miért nem ugrottál a fejére, miért kerülted ki??
Ha másoknak akarsz segítséget egy végigjátszáshoz, célszerű úgy játszani, ahogy 'kell', egyébként félrevezető lehet ... ha csak magadnak szórakozásból akkor bocsi, nem kérdeztem :) -
#6675 Sziasztok!
Tegnap elkezdtem egy Dark Souls végigjátszást, hunter classal:D
Akit érdekel:
-
#6674 Fent. -
#6673 DSFix fent van? -
#6672 Úgy is szaggat sajnos.Két db kontrollerem van mindkettővel próbáltam de ugyanaz a szitu.
Még a Win7-et is újrahúztam de semmit nem javult. :/ -
#6671 És ha már a gépben van és úgy indítod el?
Nálam állandóan be van dugva az X360 kontroller, de nem volt ilyen baja. -
#6670 Üdv!
Tegnap felraktam a játékot de rögtön egy komolyabb hibába ütköztem.Miután csatlakoztatom a controllert (x360) elkezd akadozni a játék.Erre tud valaki valami megoldást? -
#6669 A forgó kerekek felé fölfelé ... de kulcs nélkül nem tudod kinyitni a fenti ajtót (max ha van master key-ed). -
#6668 Lenti tábortűztől elindulsz jobbra, majd jobb oldalt fel tudsz menni egy ilyen fa tákolmányra, amit ha megmászol eljutsz a valley of drakes -be, ahonnan new londo ruins ->firelink shrine
Elmondva hosszú, de jóval gyorsabb, mint megint végigmenni a depths-en. -
Prof William #6667 EZ a Bligh rémálmaimban se jöjjön elő. Hangulatos azokkal a vékony pallókkal meg a torszületökkel de kicsit túl sok esély van a meghalásra. Főleg azokat a kedves toxic nyilakat donáló uriemberket kedveltem.
Egyszer már beszakadt alattam a padló na mondom: Viszlát 40 000 lélek de szerencsére csak estem pár emeletet.
Most végre leértem a földszintre, szóval pallóktól megszabadultam de cserébe most meg mocsár mérgező. :) De legalább találtam lent a Bonefire-t szóval van új "bázis".
Firelink-ből van valami rövidítés ide? Vagy ha el akarom érni vissza kell majd caplatni addig? -
Fletley9 #6666 Nekem is ott körül volt :D de, jó látni/tapasztalni ,hogy ha tényleg kiismered a játékot és tudod "kezelni" akkor a "szörny" beidomított kis háziállatként viselkedik :D akiben azért még mindig ott a szörny is :D -
#6665 Elsőre szerintem mindenkinek kb annyi :) -
Fletley9 #6664 múlthéten néztem streamet twitchen gyerek first time Dark Soul. Minden köd ajtó előtt állt öt percet és "troll or boss, troll or boss" Gargolyeknál bemegy nem történi ksemmi megnyugszik "it's a troll" abban a pillanatban cutscene. asd :D.
btw vicces volt látni ,hogy gargolyekig több mint 6 óra alatt jutott el...másnap teszteltem magam 3 végigjátszás után nekem félórába tellett. -
#6663 Nem minden ködajtó után van boss, sőt:) -
#6662 Az a zárt ajtó vezet Blighttownba, annak a kulcsát attól a bosstól kapod meg, akinek a bejáratát látod.
Az erkélynek két szintje van. A felsőn van egy caster, aki villámokat lő, azt mindenképpen szedd le, mert a boss fight alatt is lőni fog.
Ha jól rémlik az erkély alsó szintjére, ahol a boss bejárata van, talán az árusos rész másik felénél kell lemenni, szembe a shortcut lépcsővel a bonefire felé (a vízesésnél) ... ott lemész lesz pár patkány a nagy patkányos rácsnál, de ahogy lemész oda ott a lépcső alatt lesz egy kis alagút (lesz ott is fehér ködös átjáró a sarok után), arról tudsz talán lemenni. -
Prof William #6661 A Depthben eljutottam egy árushoz aki mellet egy zárt ajtó van. Onnantól egy lépcső vezet valami erkélyszerűségre. Onnan látszik valami ködös ajtó, szóval tuti valami boss jön. De akármerre is indulok nem találok el ahhoz az ajtóhoz. Merre kellene menni?
És Crystal Sword, esetleg Crystal Greatswordot az árustól megéri megvenni a harcosnak? Most jelenleg a Drake Swordom van.
Mellesleg a depthi patkányok nagyon jó eséllyel dobnak humanity-t. Lehet ott farmolni rendesen. -
steweee #6660 a töltés közbeni képernyőm vagy tárgyleírás van, vagy ad tippeket. azt hiszem ott láttam hogy vmit kell nyomogatni közben, és akkor hamarabb szabadul, kisebb sebzést szenved el. a krokodilcsatornasárkány is van hogy bekap, csak kiváncsiság, hiszen enékülk is végig lehet vinni. a krokodrakót hajnalban nyírtam ki :)
mekkora öröm volt, először sikerült, rájöttem mi a trükkje, de így is nehéz azért -
#6659 Semmit. Vársz:) -
#6658 Capra bejáratánál el tudsz menni jobbra lefelé a lépcsőn. Na ha ott lemész, akkor az az út lent vesz egy nagyobb jobbos, és ott lesz egy kis lépcsőn ajtó balra (ez felvisz a Firelinknél lévő csatorna végéhez, csak ebből az irányból nyitható acsatorna ajtó, szóval menj fel), meg lesz egy ajtó a falon balra, ez visz Depth-be. -
steweee #6657 blighttowban lesz vmi pocsék emberarcú giliszta, belefutottam véletlenül egy videóban, pedig direkt nem nézem csak azt ahol elakadtam nagyon....
köszi a választ ! :) -
steweee #6656 meghazudtolom magam, ismég újabb kérdés, sztem közérdekú
mit kell nyomogatni akkor, ha egy lény "bekap" ? hogy gyorsabban kiszabaduljon. van pár lény ami ezt csinálja...
-
#6655 ELvileg ha már oda tudsz jutni a fészekhez már vissza tudsz menni. Kicsit tovább kell várnod, 15-20 másodpercet
Eladni a vackaidat nem tudod, csak úgymond megetetni vkivel(nem lövöm le),aki ad pár nyomorult lelket értük cserébe. Nem sokat ér -
steweee #6654 ja igen, utolsó kérdésem (remélhetőleg:)
firelink shriné-ban a romos templom tetején ott a madárfészek. de kereskedni ha minden igaz az undead asylum-ban lévő fészeknél lehet. itt le lehet kucorodni, gondolom elvinne a madár a másik helyre, de nem történik semmi...
mikor jön el ez az idő ? és simán eladni az eddig felhalmozott vackaimat mikor fogom tudni ? mert már a bottomless boxban is nehéz kutaszkodnom -
steweee #6653 egy érdekes hibával találkoztam. találtam egy sárga longbow-t. igazából ugyanaz mint a short bow, elhanyagolhatóan erősebb, de sokkal jobban néz ki. mivel pár fegyvert eddigre már +5-re "kimaxoltam", gondoltam jut titanite shard lőfegyverre is.
na, hát nincs meg a longbow. ki tudja hogyan veszett el. semmit nem dropolok le, tényleg csak kipróbáltam hogy is néz ki az ikonja a földön, hát azt se lehet se véletlenül csinálni, se nem észrevenni utána.
és eladni se lehet tárgyakat, így tényleg nem világos. vkinek veszett már el tárgya ? -
steweee #6652 http://www.youtube.com/watch?v=9e_4f-aTOzs
csak az elejét nézd amíg eljut !
a másik útvonal undead burg-ben a várfalon ahol átfutsz az őrtoronyig, ahol 3 firebombos csávó dobál közben rád. ott amikor először végignyomtad a capra után, hátulról ki tudod nyitni azt a korábban zárt ajtót a falban.
illetve ugyanerre a nagylépcsős oldaljáratos részre tudsz eljutni a sárkányos tetőfolyosóról is, ahol a megidézhető lovaggal lehetett dumálni. szembe azzal, ahol először lejötték a horned demon után
-
steweee #6651 hát most egy legutolsóutolsó újrakezdésem alkalmával amit tegnap egész nap eszközöltem, engem is megizzasztott a drága. pedig előbbi kétszer is elsőre megvolt. mondjuk csak a kutyák a veszélyesek, utána elég ráugrálni. egy titka volt, nem szabad ugróstámadást, csak ráesni, mert ha mögéesel, akkor míg tápászkodik rádvág és leüt, utána meg be tud szorítani és akkor annyi. :)
a capra démon előtt lévő - első belépéskor levő - köd, ami az utca végén volt jobbra le lehet jutni egy másik folyosóra, ott van egy ajtó a falon, a másik oldalon meg egy duplaoldalú lépcsősör egy bástyába.
-
#6650 Ha jól rémlik akkor Firelink Shrine-ból elindulsz Undead Burg fele és abban az alagútban ahol a patkány van ott végigmész egyenesen és lemész a torony aljára és lesz majd egy ajtó balra. -
Prof William #6649 Deptsbe hogy jutok be?
Vért izzadva de sikerült a Capra Demon lenyomása és ő adta a kulcsot, de nem találtam átjárót oda. Volt pár tippem, de azok az ajtók mind zárva maradtak... -
steweee #6648 bár a paplovag stílust szeretem minden fantasyban, de most felvettem a pyromanciát ebben mellé. simán megfér. a kőbőr és a tűzvédelem igen igen hasznos, ha az elején ezt tudom, a gargoyle-ok és a "szoboróriások" is egészen másképp lettek volna kezelhetők :) -
steweee #6647 azt tudja vki, hogy a fegyverek leírásánál hol van az, hogy mennyi a "leütési értéke" ?
vagy nincs külön hanem csak a POI-t írja a páncéloknál ?
mert persze érzésre is megy, de jó lenne látni is a statokat.
pl : ahogy egyre jobban belejövök a játékba, annál jobban élvezem. tényeg nagyon jól el lett találva a különbőzó harcistílusok és fegyverek egyensúlya és használhatósága. undead parish-ban pl. az alabárddal pofonegyszerű válik az addigi küszködés a lovagok ellen. a nagylovagot is 2x2-es kombóval kinyírja egy +5-ös alabárd, előtte karddal küzdelem volt hátbakerülgetni, mivel páncélos vagyok én is. a kard legjobb ha több oldalról is támadnak, egy suhintás félkörívet talál, őrült zombik és kutyák, kevésbé páncélozott ellenek ellen a legjobb. főleg ha az erős támadása az egyenes hosszú döfés.
a lándzsa is nagyszerű pl: kazamatákba. kevésbé erős mint az alabárd, cserébe többet tud egy szusszal szúrni, és legtöbbször elég is a gyenge fizikumú nem páncélozott, de sokat sebző és gyorsan mozgó ellenek ellen. a kővéváltoztató békákat ezzel simán szét lehetett szedni. csak rá kellett jönni. a csontik is kihívást jelentettek, amíg fel nem eszméltem, hogy a kétkezes pallos, kezdetben a claymore kell ellenük. 15-ös staminával az óriáscsonti is szétüthető úgy, hogy találata se lesz mert meginog mikor mi ütjük. feltéve hogy egyedül van.
a páncéloknál is kurva jó, hogy a csontis részhez nehézpáncél szettbe kell menni. akkor hiába piszkálnak a kis kardokkal, beüti a pallossal a földbe őket a csapás, elég menetenként healelni, közben nem kell elrohangálni.
a tudás iszonyat fontos és az időzítés is. a kamerakezelésen lehetne még finomítani, illetve a célpontválasztáson, de ettől függetlenül is a legjobb verekedős+rpg amivel valaha is találkoztam.... :) -
Prof William #6646 A játék elején engem kiszabadító, élőhalott is ezt gondolhatta, hogy ő a nagy megváltó.
Ez kissé még zavaros de ugyebár akin ott van a DarkSign az meghalhat de utána teljes öntudattal fojtathatja a küldetését. Vagy egy idő után az is hollow lesz?
Akin nincs az sima hollow(élőhalott) lesz aki bárkit megtámad. Vagy az öntudat lassan enyészik el? Az eddigi karik 3/4-e okos élőhalott de pár csak azt várja mikor lesz "hollow". -
#6645 Ha megváltjuk... :-) -
#6644 Nem véletlenül sorolják dark fantasy-nak. Mindenki a vesztét érzi, amíg mi chosen undeadként megváltjuk a világot.
Laza: ezért is javasoltam a walkthrough-t. -
Prof William #6643 Tetszik a az eddigi karakterek vidám optimizmusa... Legalábbis eddig minden kari eszelős kuncogással egészítette ki a mondanivalóját.
Tetszett a Firelinkes csóka biztatása.
"Megkongattad a harangot, nem hittem volna hogy sikerül. A második meg úgyis öngyilkosság. Nem akarsz inkább üldögélni itt, amíg Hollowok nem leszünk?"
Bájos... Ez a tűz kialvása lelkileg is megviselheti az "embereket". Mintha a világot működtető szikra aludt volna ki.
Kicsit Stephen King: Két Tornyának, lassan széthulló, pusztuló világára emlékeztet a DS világa. -
#6642 Mondjuk előbb Depths-be kéne menni szerintem. A Gargoyltól megkapod a kulcsot a sárkányos híd végében lévő ajtóhoz (ahol a szolárium lovag áll a lépcsőnél). Innen irány Capra Demon majd Gaping Dragon, ezek után meglesz a kulcsod Gaplingtól Blightownba.
A másik irány csak akkor működik, ha a játék elején vagy tolvaj karit kezdtél, vagy giftnek a kulcsot választottad. Viszont akkor kimarad ez a két boss, értelme meg nincs sok a második haranghoz rohanni, ugyanis attól csak egy újabb útvonal fog megnyílni :) -
#6641 Queelag's domain, ami Blighttown alján tudsz elérni.
Oda pedig 2 út vezet, a Depth-en keresztül, vagy ha van Master key-d, akkor New Londo Ruins -> Valley of Drakes és onnan.
Még ezen az oldalon van beágyazva Tinman végigjátszása, aszerint ajánlott haladni első végigjátszáskor. -
Prof William #6640 Az első harang megkongatása után merre van második Harang? Kb 3 irányba is tovább lehetne menni. Merre érdemes?
A játék nagyon jó DE!!!!!! Pc-n csak úgy éri el ezt a státuszát ha a fanbok által készített kiegészítőket felrakod. Azok nélkül egy már majdnem játszhatatlan játékot kapsz, ahol már az irányításon kitéped hajadat. De ezekkel a javításokkal nagyon élvezetes. -
#6639 Vagy lent van Blightownban a forgó kerekek alatt, a legalján. -
#6638 dsfix-el lehet beállítani backup mentést, ami állítható időközönként csinál egy másolatot az adott állásról (a játék folyamatosan menti hol vagy, ezért nem kötelező pl. bonfire-nél kilépni alapból sem).
Illetve alt+tab és kimásolod valahová a save file-t. Asszem C->userneved->documents->mygames ->nbgi -
steweee #6637 ki tudja miért azt olvastam a leírásban, hogy a bell gargoyle-ok után szedjünk össze 20.000-t és menjünk Darkroot Gardenbe. csodálatos 5let,mondhatom. sokkal könnyebb rész az undead burg lower és a depth
azt hogy lehet megcsinálni, hogy úgy mentek, hogy később visszatölthetem ha nagyon rosszul csináltam volna vmit ? mármint hogy nem folyamatos mentés legyen. vhol láttam hogy lehet ilyet...
a nyílhoz és nyílpuskához a 2x2 lőszert hogy lehet gyorsbillel váltani harc közben hogy ne kelljen belépni a menübe ha az első rekeszben lévő elfogyott ?
a testőre támadt rám, nem én őrá.... szerencsére elsőre meghalt...