• steweee
    hát tényleg csak addig volt érdekes amíg megnézte az ember. 46-os erő kell hozzá és sebez alig 100 felett. hasznavehetetlen...

a legislegelején elérhető a dragon valleyban a varázskard és a pajzs a bone dragon orránál, 10str és 14 faith kell hozzá, az egyik miniboss dob egy fejlesztést meg a kristálygyík a hordóból, kapásból +2-esre lehet tolni, 200 összdamage. jobb mint a sárkányfarok kard, mert pajzs mögül is használható ugyanakkora sebzéssel, mondjuk azzal meg lehet ilyen távoli támadásokat is. óriáscsonti ellen ideális, amúgy inkább csak látvány az eddigi ellenfeleknél. mondjuk én amióta megvan az alabárd azzal nyomulik kivéve szúk helyen, +5re fel lehet tolni pikkpakk. a lovagok ellen über. el se érnek csak ha nem figyelek nagyon oda

amúgy elég poén volt, hogy lementem undedburg aljára, az assassinok amit lemúveltek, csak nevetni tudtam ahogy elvágják a nyakamat a ráugrós támadásnál mikor úgy próbáltam nem harccal csak átfutni a capra démonig. a kutyák is jók, de vhogy gyengén sebeznek, komolytalanok, karddal egy vágás, alabárddal egy szúrás

capra démont elsőre, igaz, nyilvánvaló volt mit kell csinálni, 2 plunge attack, mint a horned demonnál a két bástya közötti részen a sárkány felé