• steweee
    pár érdekesség :

ha thieffel kezd vki, akkor megvan a master key, és mellé lehet választani black firebombot. azzal fegyver nélkül is kinyírható az asylum demon a legelején. egyrész poén, 5 találat kell neki, másrészt csak ebben az esetben dobja el a fegyverét, ami később használható mert sok erő kell neki.

az élőhalott lovagnál ha azt válaszoljuk hogy nem segítünk neki, akkor ha visszamegyünk hozzá már csak vértócsa lesz ott, és úgy is felvehető az estus flask és a kulcs. ha a démont kinyírjuk befelé, akkor nem a démonnál lesz a kulcs hanem később a lovagnál. érdekes hogy erre is gondoltak :)

a kétkezes harcot erőltettem volna, hogy rájöttem lehet mindkét kézzel harcolni. de annyira azért nem jó, inkább csak látványos. jobb a kard+pajzs kombó. az alabárd elég über lett, igaz a bunkós lovagos azzal se tudom kinyírni mert előbb utóbb hibázok és agyonüt.

az első kereskedőnél undead burgben lévő uchigi katana (ha jól írtam) annyira azért nem jó fegyver, de kiváncsi voltam mit tudhat ha már leírás említi, mégpedig úgy hogy nagyon jó. kár érte leölni, sok hasznos cucc van nála kedzetben, amiket érdemes megvenni.

a vörös sárkány farkát akár egyes szinten is le lehet vágni a drake swordért, nem kell nyilazni. amúgy is furcsa volt hogy ilyen megoldással kellene mexerezni. nem túl logikus, hogy távolról lőjük a semmi felett lebegő farkat, és mikor leesik a vége miénk egy kard.

az első black knight is könnyűszerrel kicsinálható, kis tereprendezés után vissza kell futni egy feljáróig, és ráugrással elintézhető. igaz, a gyűrű csak látszólag hasznos, nekem úgy tűnik sok haszna nincs hogy világít ha kevés az életerőnk.

a gargoyle-os harc iszonyat bejött, előtte megidéztem a lovagot, így könnyen a hátukba lehetett kerülni és ütni a farkukat. elsőre kinyírtam, a gargolyle helmet dobja olyankor ? viszont a leírás szerint kapni kellene xtra tárgyakat ha le van vágva a farka mielőtt kinyírjuk... hogy kell csinálni ?