• Laza
    Ebben a játékban nem úgy van, hogy van 100 féle armor és veszegeted fel az egyre erősebbeket. Van 20-30 féle, amelyeknek eltérőek a statjai, de igazából egyik sem feltétlen jobb a másiknál, csak mondjuk könnyebb, de nem véd annyit, míg a másik nehezebb, lassít, viszonyt többet véd, a harmadiknak meg pl több a tűzvédelme. Nagyjából adott típusokból 2-3 egymásnál előnyösebb variáció van.

Én pl a thief karakternek alapból járó bőrpáncélban mentem végig, mert annak a súlya volt olyan, ami számomra pont ideális volt a használt pajzs és kard mellett (pl Zweihander).

A számodra ideális páncélt vagy darabokat viszont tudod upgradelni, és itt jön be az erősítés. Tehát nem feltétlen újakat kell keresni és lecserélni, hanem a meglévőt magasabb szintre húzni.

Nálam volt, hogy össze vissza voltam öltözve, pl kesztyűt rendszerint fel sem vettem. Egyébként tök meztelenül is végig lehet játszani, ugyanis az a jó ha el sem találnak, a páncél csak egy kis plusz :)

Pl a játék egyik legjobb sisakja a Bell Gargoyle bossból esik (már túl vagy rajta), azt fel kell húzni +5-re, és soha le sem veszed többet :)
    Ha nem esett a bossból, akkor majd később Anor Londoban is lesz 2, ott tuti esik, vagy bemehetsz más játékosoknak segíteni a templomnál, és onnan is kaphatsz azt hiszem (nem emlékszem, hogy lootot is kaphatsz e multiból).