10203
-
#6556 Én szép lassan mentem végig rajta, full átkutatva, halál nélkül :)
Nem egy szép hely, de szerintem nem annyira vészes, de tipikusan nem egy rohangálós hely. -
#6555 Ráadásul kicsit unalmas is. -
#6554 Undorodom a Blighttown-tól. Nem lenne nehéz, de a kamera kezelés... hát... no comment kategória. -
#6553 A humanity úgy van, hogy vagy az inventorydban van beolvasztatlanul, vagy fenn a HP mellett a beolvasztott. Ha meghalsz akkor a beolvasztottat is eldobod, de fel tudod venni újra.
A beolvasztottból tudsz ember formát ölteni (bonefire), estust upgradelni (bonefire), meg a beolvasztott tud pl fegyvert erősíteni (ember formában és adott fegyver, pl Furrysword max 10 humanityvel kb 20-25%-al erősebb).
Halálkor csak az emberformát meg a beolvasztott humanityket veszíted el, de ezeket újra fel tudod venni, viszont újabb ember formához megint fel kell használj egyet. A zsákodban lévő beolvasztatlan humanityket nem tudod elveszíteni.
A zsákban lévő beolvasztatlan humanity arra jó még, hogy elhasználása (beolvasztása a HP számlálóba) fullra tölti a HP-d. Ez akkor jó, ha pl már nincs estusod, viszont lassabban használja el. PvP-ben is ha te vagy az invader csak így tudod magad gyógyítani. Be lehet tenni ezt is a gyors elérésű tárgyak közé (mint az estust). -
#6552 Na. Mai sikerélmény is megvolt. Gaping Dragon második nekifutásra megvolt. Meglett volna elsőre is, de ajtót kellett nyitnom, és nincs pause a játékban, szóval elnézem magamnak :)
A humanity egyébként halál után megmarad? Mert van 2-ő most a bal felső sarokban (halál után is), de minden bonefire fejlesztett már. Mire kell akkor még? Minden bonefire 10-es estus flask-et ad már. Mire lehet még használni?
Illetve innen merre kéne tovább mennem? Blighttown lenne a kézenfekvő igaz? -
#6551 Nem szeretnék olyan játékban sok időt a multira elszórni, ahol 38 óra alatt 99999999999999999 lelket "összeszed" valaki, és olyanban sem ahol egy sLVL 250-es karaktert mozdulat, animáció, bármi nélkül azonnal másvilágra küldd. -
Lord Mortanius #6550 Ha pont abban a pillanatban csinálsz támadást amikor hátbaszúrnak, akkor nem vesz le az életerődből. Dark Souls-ban is így van. Sokat nem PvP-ztél mi? :) -
#6549 A 3. pontot valaki elmagyarázhatná... -
#6548 Jaaj ... leverte őket, az a lényeg, a hogyan már másodlagos :D
PvP csata hevében Én is nyomkodok néha meggondolatlanul dolgokat :) -
#6547 Epic????? ^^
1. Elnyomott egy Second Chance-t, amit 30 mp-en belül faxán le is vertek róla. Ergo zéró értelme volt, később kellett volna, mikor már van tér.
2. Rengeteg időt vesztett azzal, hogy el akart lőni egy Curse weapont, de nem volt elég mannája, így el kellett használnia egy Old Spice-ot. Idő, idő, idő, közben meg cséplik.
3. Kapott egy komoly ütést, majd rögtön egy backstab-et és SEMMIT nem mozdult a HP-je... miért is nem? Hm? Holott Warding nem is volt rajta ^^ Az ami rajta van páncél az vicc/10, de nem véletlen, hogy az van rajta, mert a kardja iszonyat súlyú, nem is tudna így mozogni másban.
4. Innentől pedig a Dragon Bone Smash-el felhúzva mágiával ráadásul már nem egy nagy történet... mégis kihagy a vége felé egy csomó lehetőséget, pedig akkor is vihetett volna be sebzést, amikor az ellenfele lent a földön.
5. Nem értem az ellenfelét sem... végtelenségig nem lehet evadelni egy ekkora kard elől, amikor erőset üt 2x is, akkor kellett volna neki visszatámadni, mert akkor zéró END-je van a DBS használójának, ezt kvázi köztudott.
-
#6546 Kis Demon's Souls PVP:)
-
#6545 Én is játszottam ma egy kicsit az egyik karakteremmel (SL105 - NG+), örömmel konstatáltam, hogy eddig mindegyik boss elsőre megvolt :) Ma volt Capra, Butcher és Graping Dragon. Legközelebb indulok Sen's fortress-be, de lehet, hogy előtte még megszelídítem Sif-et és a Hidrát:)
Mondjuk 580-at ütő Zwei és 490-et ütő Furysword-el sok kihívás nincs a játékban, de így is élvezem:)
A másik karakteremmel az NG+++ viszont már kezd durvulni, SL ~300 felett szinte minden stat csak egyesével nő, az ellenfelek viszont ugyanúgy erősödnek. -
#6544 Köszi :)
Most a csatornákat tisztogatom, de legtöbbször már csak azért halok, mert még mindig fura kicsit a gamepad (most használok először ilyet), néha lesétálok a semmibe :) de, nagy előnye, hogy oda vissza tudom eddig a pályarészeket. -
#6543 Grat:) Fog ring-el (hollóval lehet cserélni) elvileg picit egyszerűbb, úgy nem látnak annyira a kutyák, könnyebb lerázni őket, -
#6542 Ez a Capra megizzasztott rendesen. Még vele egymaga meglettem volna, na de +2 kutya, szűk hely, kamerába lógó botanika. Ez együtt sok volt első 5-6 nekifutásra. Aztán csak kifeküdt .) -
steweee #6541 ó, hát akkor az szuper ! -
#6540 Pontosan. -
steweee #6539 a karakter mozgása, kinézete, harci mozdulatai, felszerelése lettek volna érdekesek. vagy akármelyik karakterre adom rá később a cuccokat ugyanúgy fog kinézni, illetve a harci mozdulatai is ugyanazok lesznek ? pl : lovaggal kezdem és nagy kétkezes kardokkal végignyomom, aztán második nekifutásra már tolvajszerkót adok rá szablyával és olyan lesz mintha elsőre is azt választottam volna ? -
#6538 Mivel a max szint 700+, ezért arra fejlődsz amerre akarsz, nincsenek határok. Egy full harcosból lehet később egy full mágus, semmi akadálya. -
#6537 NG+ - ok u.a. a karakterrel történnek... NG+-ban tehetsz mindent másképp, lehet más szemszögből látni a dolgokat. Sőt, ha akarod mehetsz faith, vagy magic irányba és próbálgathatsz varászlatokat is. -
steweee #6536 az újrajátszás mindig csak ugyanazzal a karakterrel lehetséges ? mondjuk logikusnak tűnik, viszont szomorú is. azért ha már 2x 33 nekiugrik az ember, akkor jó lenne más szemszögből is kipróbálni... -
#6535 Akkor jól értettem.
Köszönöm a választ. -
#6534 A páncélokat leginkább nem dobja, hanem hulláknál lesz, ráadásul a szetek egyben, azaz minden darabját egyszerre adja.
A kovácsolásnál alap a +5 ... ott az első választó. Innen vagy tovább húzod +6-ra, vagy valamilyen speciális effekttel húzod tovább (pl Raw, és akkor lesz Raw +1-es).
Majd a bossok lelkeiből lehet spec fegyvert csinálni, ott a fegyver típusa adott lesz, azt kell +10-re húzni előtte. A +5, +10, +15 külön kövekhez van kötve (meg kell találni). Csak sima fegyvert/páncélt lehet +15-ig húzni, a speciálisakat csak +5-ig (és a metariál is más, ritka). -
#6533 Köszi a válaszokat.
A páncéllal nem az a bajom, hogy nincs frissebb, hanem hogy eddig dobott összesen egy sisakot, meg talán egy kesztyűt. De majd akkor jön a többi is.
Erősítésbe még csak elméletileg mentem bele a wikin, de majd kipróbálom azt is. Ha jól értem, akkor ez is egymásra épül, pl.: ahhoz hogy Magic weapon legyen, elsőre +5 normálra kell húzni. Jól értem? -
#6532 Fegyvernek egyébként ajánlom a Halbert-et, amit a templomnál lehetett felvenni (a felvonós kapunál), azt utána rögtön a kovácsnál fel is tudod húzni, azonnal jobb mint a Drake sword .... Én pl első végigjátszásomban 70% azt használtam :) -
#6531 Ebben a játékban nem úgy van, hogy van 100 féle armor és veszegeted fel az egyre erősebbeket. Van 20-30 féle, amelyeknek eltérőek a statjai, de igazából egyik sem feltétlen jobb a másiknál, csak mondjuk könnyebb, de nem véd annyit, míg a másik nehezebb, lassít, viszonyt többet véd, a harmadiknak meg pl több a tűzvédelme. Nagyjából adott típusokból 2-3 egymásnál előnyösebb variáció van.
Én pl a thief karakternek alapból járó bőrpáncélban mentem végig, mert annak a súlya volt olyan, ami számomra pont ideális volt a használt pajzs és kard mellett (pl Zweihander).
A számodra ideális páncélt vagy darabokat viszont tudod upgradelni, és itt jön be az erősítés. Tehát nem feltétlen újakat kell keresni és lecserélni, hanem a meglévőt magasabb szintre húzni.
Nálam volt, hogy össze vissza voltam öltözve, pl kesztyűt rendszerint fel sem vettem. Egyébként tök meztelenül is végig lehet játszani, ugyanis az a jó ha el sem találnak, a páncél csak egy kis plusz :)
Pl a játék egyik legjobb sisakja a Bell Gargoyle bossból esik (már túl vagy rajta), azt fel kell húzni +5-re, és soha le sem veszed többet :)
Ha nem esett a bossból, akkor majd később Anor Londoban is lesz 2, ott tuti esik, vagy bemehetsz más játékosoknak segíteni a templomnál, és onnan is kaphatsz azt hiszem (nem emlékszem, hogy lootot is kaphatsz e multiból). -
#6530 Ellenfelek adott valószínűséggel dobhatnak armor-t, már ha egyáltalán dobnak. Továbbá a helyszíneken elszórt lootból vehetsz fel pl. dark root gardenben, moonlight butterfly előtti területen van az elit knight szett, amit Capra előtt nem rossz dolog felszedni. (Zweihanderből eléggé következik az ilyen heavy armor) -
#6529 Na Havel pipa. Jó párszor leabált... aztán lenyugodtam, vacsi, játék (kislányommal), sorozat (the killing), majd egy újabb nekifutás. És elsőre sikerült :) Türelem játék. Közben barátkozom a Zweihander-rel. De ezt meg időzíteni kell, mert jelenleg jobban sérülök mint a drake sword-del, de egyre jobban tetszik.
Lassan jön a Capra démon. Érdekes lesz.
Annyit kérdeznék, hogy páncélt ennyire nem dobál a játék? Még mindig alap páncélzatom van csak, míg fegyverből egy raklapra való. Eladni lehet egyébként vagy csak eldobni?
(Elnézést, ha sok hülyeséget kérdezek :) )
-
#6528 Lesz bizony, de akkor dex-re gyúrj rá nagyon ne az str-re. Eleinte ott lesz a Baldur Side Sword, Rapier, Falchion, később a Quelaggs Fury Sword, stb.
Zweihander valóban lomha, viszont pajzsként is megállja a helyét és +15-ön 5-600-akat üt sima suhintással:) -
#6527 Sziasztok!
Na én is elkezdtem ezt a gyöngyszemet. Most nyírta ki a Bell Gargoyle-okat a Banditám. Nem volt egyszerű, és elsőre sem ment :)
Egérrel nekem játszhatatlan, így beszereztem egy gamepadot... ég és föld.
Mondjuk cuccokkal nem vagyok elkényeztetve, még mindig csak alap páncélom van (sisakot leszámítva). Ja, egy kérdés: drake swordhöz hasonlóan gyors fegyver lesz még, amit fejleszteni is érdemes? A Zweihander nekem kicsit lomhának tűnik. -
#6526 Nálam most fagyiban volt a játék, be sem kapcsoltam a PS3-at ... elvonta a figyelmem a Dead Rising 2 ... zseniális játék a zombis témában :D -
#6525 jah bocsi nem tudtam:) -
#6524 Jogos! :-D
DaS 2 kint van már? Nem?!
Szomorú :-( -
#6523 Ez PS3, Demon's Souls -
#6522 Playstation 3-ról mentett kép, Demon's Souls, natív 720p-be írták meg a progit... -
#6521 Végre nekiállhatsz vmi más játéknak ... :D -
#6520 nállad is van azért grafika hehe :)
de legalább nállad elfut:) -
#6519 Te jössz Laza :-)
-
#6518 Igen van. Anor Londo sötétbe borul és kiderül a "csalás" ;-)
Human formba a Darkmoon-osok invadelni fognak, a tábortűznél levő NPC ellenséges lesz veled, pont úgy, mint amikor kinyírod Gwyndolint... ami még érdekes, hogy +2 húzósabb ellenfél megjelenik O&S harc előtti csarnokban... viszont ha kinyírod őket, akkor az arra a game-re végleges, nem respawn-olnak.
Szerintem nem ajánlott. -
#6517 http://darksoulswiki.wikispaces.com/Gwynevere