• Laza
    Éppen ezért is írtam a #6298 hozzászólásban, kvázi megnyugtatásképpen, hogy ugyan a kontroller gombjait nem lehet átállítani (én is kapásból azt kerestem, olyan szar volt elsőre), mégis ha megszoktad akkor talán nem is tudnál jobbat kitalálni helyette.
    Én alapból nem szenvedtem a bill+egérrel, mert az valahogy játékidegennek tűnt nekem. Szoktam konzolozni is, és ez tipikusan az a játékstílus ami kontrollerért kiált :)

Azóta PS3-mon elkezdtem a Demon's Souls-t (az 'első' részt), és ott a ugyanez a gombkiosztás a dual shock kontrollerrel még jobb, mert annak a ravasz gombjai sokkal kellemesebben használhatóak.

Mára már rendkívül profin irányítom a játékot, azt csinálok az ellenfelekkel amit csak akarok, én ugrálom körbe őket, nem ők szívatnak engem :)

Azokkal meg ne foglalkozz, akik félinformációk alapján ítélkeznek a játék felett. Az a linkelt youtube-os videó is egy vicc. Ez a játék az utóbbi évek legzseniálisabbja. Nem csak rendkívül élvezetes kaland, bazi nagy szörnyekkel, nyitott világgal, de még egy tisztességesen összerakott harcrendszert, fejlődési rendszert és itemizációt is kapott, ami minden téren képes kihívást nyújtani, mindezt úgy, hogy nem érzed a készítők direkt szopatását, a 20. próbának is vígan dalolászva szaladsz neki, annyira élvezetes :)