steweee#6310
rendben van. és kicsit megkövetem magam, visszaolvastam. tényleg én rágtam be a semmiért. lázasan feküdtem itthon hasmenéssel, szóval elég f*s a hangulatom.
azóta am kitapasztalgattam a beállításokat, és beleszerettem a játékba. épp most teszem fel SSD-re. ha valaki szeretné a tesztelt, beállított dsfix.ini -met, csak szóljon. meg van pár sor ami nem egyértelmú hogy mi a jó beállítás, abba is tudok segíteni.
ami viszont nem állítható továbbra sem az a controller, de végül is mindegy, mert az egér is konfigolható a bill. mellé, így már egész jól be lehet állítani a "szokásos" kiosztást amit ált. az vki használ egy hasonló játéknál.
de a mouse fix-el sajna vmiért visszahozza a kurzort a játék alá, és még nem jöttem rá hogy miért lehetséges, mivel a dsfix.-ini és a dsmfix.ini-ben is ki van tiltva... pedig csak ez hiányzik hogy TÖKÉLETES legyen a játék, mert egyedül az irányítás a gyengéje
és tényleg elég szar, hogy komoly lapokban írták a játékról hogy egy szar, mert hihetetlenül jó. csak hát nekem is egy délutánom ráment az inire meg a moddolásra...