-
De emlékszem a játék elejére ;)
Én már a legelején upgradeltem a fegyvert, konkrétan másra nem is tudtam elkölteni a lelkeket, mert szintet lépni csak később lehet.
A broadsword az nem tudom mitől lassú, az az alap rövid, széles pengéjű kard. Minden szúrás animáció ilyen sebességgel megy.
A repair öltség is mindenen 100 alatti, kivéve a páncélt, amin eddig max 250 körül volt darabonként ... bár Én eleve csak a testpáncélt és a cipőt hordom, semmi mást (csak most a dagiból esett kalapot).
Summonolni nem summonolok, mivel ebben a játékban kb senki sem használja. Látom a rengeteg szellemet, de senki nem akar multizni. Én a móka miatt szoktam, nem egyébért. Egyszer letettem a követ és behívott vki, pont az 1-3 boss előtti részre. A bossig nem jutottunk el (talán odáig, ahol 3 piros szemű knight jön egyszerre) :)
Mint írtam, persze nehezebb a DeS, de Nekem nem pont azért, amiért Te írod.
"A Tower Knight a DeS HC arcok szerint, sőt úgy kollektíve mindenki szerint, aki legalább 1x végigjátszotta a játékot NEM a Phalanx demon után következik, pont azért mert kvázi chip dmg-elni tudod. Helyette a Stonefang-es pókig ajánlott takarítani. Nyilván lehet marokra venni a brét, de azt hagyjuk meg SolidSnake-nek :-D
Pont a pók is egy olyan boss, hogy gyak. sebzés nélkül megoldható, a dodge a kulcs és SOKKAL jobban sebződik egy alap fegyótól is, mint a Tower Knight ergo hamar levágható, ergo Phalanx után ajánlott darab."
Phalanx után menni Tower Knightig nem tudom miért lenne olyan extra ... maga az út tök ugyanolyan, mint a legelején (a hidakon kell oda figyelni kicsit), és maga a boss is első ütésre megy. A pókot meleevel nekem körülményesebb volt leverni, főleg, hogy be kell menni hozzá. Ráadásul extra sebzés sem kell a TK-hoz, mert úgyis event szerű a leverése.
De lehet valakinek így az egyszerűbb, Én eleve utálom a Tunel világot, a kastély sokkal jobb :)
A csákányosoknál meg egyértelműen csak a támadókat ütöttem ... mert ugye azok a csákányosok ... a többiek kalapácsosok :D