Tempótól függően 4-6 órát adhat. Nekem első találkozáskor inkább 6 lett, mint 4, mert mindent egyedül derítettem fel szokás szerint és nem néztem helpet. Szépen lassan araszolgatva fedeztem fel.
Sajnos 2.-ra már jó, ha 2 órát tudott nyújtani teljes kipucolással, de ha belegondolok abba, hogy az alapjátékban NG+++-ba ennyi idő alatt jutottam Undead Asylumtól az O&S harcig, akkor az nem is annyira rossz :-D
A DLC tovább bővíti az alapjáték történetét, és célirányosan Dusk of Oolacile téma felé terelget (nem akarok spoilerkedni na). További új NPC-k, pár keményebb Boss, gyönyörű és hangulatos új helyszínek, számos új varázslat, néhány új item, fegyver és páncél.
"Megéri csak az miatt megvenni újra a játékot?"
Nem kell megvenned újra a játékot, elég a DLC-t.
"Ad valami kis sztori dolgot vagy csak annyi, hogy vágj le pár szörnyet aztán kész?"
Ad. Beszélgess mindenkivel, akivel csak bírsz, tárgyak leírását is olvasgasd és nagyon alaposan deríts fel mindent, mert "régi" ismerőssel is találkozhatsz.
Példás DLC! Ha más fejlesztők is ilyen gazdag DLC-vel jönnének ki, szavam sem lenne. Nekem a Baldur's Gate Tales of the Sword coast kiegészítője jut eszembe róla, mert utoljára kb. az volt ilyen színvonalas és ez valahol szörnyű, mert az nem tegnap volt :-(