• Laza
    Nyomogatom ezt a Demon's Souls-t, de valahogy minden ízében süt, hogy a Dark Souls csiszoltabb nála jóval ... vagy legalábbis nekem úgy tűnik.

Mondjuk érdekes, hogy konkrétan a fegyverek nem csak sebzésben, de sok egyéb másban is jelentősen eltérnek, kezdve pl azzal, hogy egy +4-es Broadsworddel 150 körülieket szúrok a nagy támadással, de a slash dmg jóval gyengébb, jó 30-40 ... és nem csak ennél, de pl felhúztam szintén +4re egy Bastard wsordot (vállon fekvő), ami ugye csak suhint, és azzal is csak 30-40-et sebzek, mikor jóval erősebb a statjai alapján, mint a másik. Ezt igazából nem is értem még itt. Ez az érték az itteni ellenfeleken max 10-20%-ot jelent, olyan 250-300 HP-jük lehet (az egyszerű csákányosoknak).

Az is fura, hogy mindenki akkorát vág rám, pedig az elején még nem tették ... lehet ennek ahhoz a hülye tendency-hez lesz köze, mert a karakter tendency-m már eléggé halovány, szürkés. Pedig nem is megyek emberformában.

Egyébként a második világban vagyok, a Tunelban, de borzalmasan gagyi hely. Az itteni első boss után vagyok (Armored Spider).