• Afe
    Én is gyorsan haladok ng pluszban. Elsőre meglett eddig minden boss, megkongattam a 2 harangot. Nem érzek nagy különbséget a nehézségben, egyedül a csontik leptek meg a katakombában ahova berohantam nagy arcal, és szépen ledaráltak. Jónéhányat el se lehet pusztítani, mert újra termelődnek, meg folyton parry-znak. Másodjára már szép lassan haladtam lefelé a koporsóba, ott Nito-nak leadtam az előző játék végén összefarmolt 80db eyes of death-et. Elég hatásos lett a Gravelord Greatsword Dance.
    Másik célom, hogy találkozzak Quelana-val, akit az első körben totál elkerültem. Leszaladtam Blighttown-ba, de nem volt az adott helyen. Mint kiderült, kell egy +10 pyro kesztyű, amit sajnos már eldobtam. Vagyis a wiki megcopatott, mert azt írta, hogy snuggly ad érte red slab-ot, én meg letettem a fészekbe, kiléptem ahogy kell, és szépen eltűnt minden. Most megyek kiszabadítom Depths-ben a csókát, akitől vehetek kesztyűt megint.
    Másik dilemmám, hogy mire használjam Gywn lelkét. Great Lord Greatsword sajnos nem olyan tűzes mint Gywn kezében, de azért kipróbálnám. A Sunlight Spear-hez meg 15 szitet kellen vinnem a faith-en, hogy elérjem az 50-et. Viszont bejön ez a villám dobálós harc.

Számomra a játék egyetlen hibája, hogy nem bírom megunni:)